Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odszkodowanie za wypadek

Polecane posty

Gość gość

Miałam wypadek w którym zginą mój mąż i nie mogę doprosić się odszkodowania czy ktoś zna firmę która pomaga w takich sprawach ? 

Mi w sprawie złamanej ręki przy potrąceniu na pasach pomogła Kancelaria Odszkodowawcza z Lublińca. Proszę poczytać sobie ich artykuły o odszkodowaniach, widać, że znają się na rzeczy https://campter.pl/gdzie-kiedy-i-jak-zglosic-sie-po-odszkodowanie-po-smierci-osoby-bliskiej/

Gość Hhj

Te firmy oszukują, a nie pomagają. Wystarczy poczytać w necie.

Gość gość

Najlepsza kancelaria z jaką się spotkałem to Merces z portalu wypadekodszkodowania.pl. Wcześniej to mi albo kazali coś płacić już na pierwszym spotkaniu, albo twierdzili że nic się nie da zrobić co do zadośćuczynienia. Tutaj nie dość że rozliczyliśmy się dopiero po sprawie, to okazało się że da się skutecznie powalczyć o pieniądze. Wszystko na odwrót 🙂

Gość gość

Jest dobra reprezentacja jaką oferują na stronie sos-bphc.com. Szybkie info przez telefon, zawsze miałem wgląd w etap postępowania wiedziałem jakie są efekty ich pracy nie było czarowania z ich strony.

Gość Pomogę przy odszkodowaniu

Najlepiej wziąć kancelarie prawniczą.Mogę pomóc. 

Gość Pomogę przy odszkodowaniu

Najlepiej wziąć kancelarie prawniczą.Mogę pomóc. 

Gość gość

Rzeczywiście korzystałem również z fcs-accident.com/ i mogę potwierdzić, że radzą sobie świetnie, dodatkowo jeśli macie barierę językową to możecie liczyć na pomoc polskiej infolinii, zawsze zadbają także o tłumacza więc wszystko będzie w pełni profesjonalnie przygotowane i zorganizowane.