Dawidowski94 0 Napisano Marzec 11, 2019 Witam. Ostatnio kapałem sioe z moją dziewczyną. Podczas kąpieli miałem wytrysk nasienia. Czy jest możliwośc by moja dziewczyna była w ciąży czy ryzyka nie ma? Dodam, że nie uprawialismy seksu w wannie. Słyszałem różne opoinie na temat wody i plemników. proszę o odpiwedż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łopatka 0 Napisano Marzec 11, 2019 Nie ma. Musielibyście mieć wyjątkowego pecha / szczęście (w zależności na co liczycie ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawidowski94 0 Napisano Marzec 11, 2019 Łopatka dziekuję za odpowiedż :). A jeszcze mam do Ciebie inne pytanie. Czy jeśli w wannie mam wytrysk ( spłukuje wodą całą wanne) a po mnie jakas kobieta (ok 10 min) idzie sie kapać do wanny istnieje jakieś ryzyko czy nie? Wanne dodatkowo jeszcze przemyłem płynem do kapieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia37384u47 Napisano Marzec 12, 2019 Zero szans.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łopatka 0 Napisano Marzec 12, 2019 Nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach