Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Porównuje mnie do innych

Polecane posty

Gość Gość

Mój facet porównuje mnie do innych kobiet, że tamta miała ciaśniejszą, tamta ładniejszą cipkę ( to jest taki podział na ładne i brzydkie? ) a tamta ładniejsza, lepiej jęczała, lepiej się ruszała itp.. zaczynam wpadać w kompleksy. Czuje się atrakcyjna i nigdy nie miałam problemu z facetami ale przy nim wstydze sie rozebrać bo wiem ze nie podoba mu sie moja cipka, straciłam ochotę na sex, czuje że przyjemności nie będę z nim już miała bo w głowie mam te jego słowa. Co robić? Kocham go, mamy dziecko ale sex jest dla mnie też istotny w życiu. 

Gość gość

Stworz odwrotną sytuacje, zacznij go porównywać do swoich byłych. Powiedz mu,że ten miał grubszego tamten dłuższego jeszcze inny ładniejszego .Zobaczysz jaka będzie reakcja.Może w końcu da mu to coś do myślenia.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Mój facet porównuje mnie do innych kobiet, że tamta miała ciaśniejszą, tamta ładniejszą cipkę ( to jest taki podział na ładne i brzydkie? ) a tamta ładniejsza, lepiej jęczała, lepiej się ruszała itp.. zaczynam wpadać w kompleksy. Czuje się atrakcyjna i nigdy nie miałam problemu z facetami ale przy nim wstydze sie rozebrać bo wiem ze nie podoba mu sie moja cipka, straciłam ochotę na sex, czuje że przyjemności nie będę z nim już miała bo w głowie mam te jego słowa. Co robić? Kocham go, mamy dziecko ale sex jest dla mnie też istotny w życiu. 

Daj mi tą cipkę, poliże po pieszczę Tobie będzie milutko a ja wystawie ocenę 10/10