Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotreks

Mam 10 letnią lukę w cv

Polecane posty

Gość Piotreks

Przez prace sezonowe mam 10 letnią lukę w cv, nikt mnie nie chce przyjąć do jakiejkolwiek pracy, nawet przy układaniu towaru w sklepie. Mam wykształcenie średnie co ja mam robić?

Gość gosc12345

w sklepie lub na produkcję też Cię nie chcą przyjąć?? dziwne tam nie patrzą w ogóle na doświadczenie czy wykształcenie.  Możesz zapisać się do PUP i iść na staż, tam na pewno Cię wezmą.

Gość gosc

to wpisz te prace sezonowe to CV przeciez to sie liczy, no i wpisz jakies zainteresowania tylko nie gra na komputerze czy fora internetowe

Gość Ernests

Od kiedy to patrzą w takich firmach na brak doświadczenia xD stuknij Ty się w głowę, bo coś Ci się dzieje na stare lata. Skąd Wy się bierzecie...

Gość zet

Do ukladania towaru biora z marszu. Dziwne, ze nie chca cie przyjac.

Wpisz lata np. 2000-2010 "z powodu trudnej sytuacji na polskim rynku pracy zdecydowalam/-em sie na prace na Zachodzie. Z powodu slabej znajmosci jezyka musiala/-lem zaczac od prac na niskich stanowiskach, jednak zawsze sumiennie wypelnialam swoje obowiazki, a pracodawcy byli ze mnie zadowoleni." podaj kraje i miejsca gdzie pracowalas (chronologicznie), co bylo w obowiazkach i co robilas, nie uzywaj slowa "sezonowe".  Gdy cie zaprosza na rozmowe dopiero wyjasnisz blizej, ale dobrze przemysl; co powiesz liczy sie dobor slow. Jesli nie aplikujesz na menagera, az tak dociekac nie beda. Doporowadzic do rozmowy, wygladac porzadnie jak na dane stanowisko i powinno byc OK.

Gość zet

CD: Ewentualnie jak juz ktos radzil - zaaplikuj o dowolna prace z PUP. Wysla cie na rozmowe, prace pewno dostaniesz i -  chocby ci bokiem wychodzila - musisz wytrwac przynajmniej rok, zeby poprawic CV. Potem mozesz szukac czegos lepszego, majac dobra opinie pracodawcy na pismie. Znam jedna osobe, ktora tak zrobila i teraz jest bardzo zadowolona, pierwszy rok byl ciezki. Miala motywacje i wygrala.

Gość firma Yot

moge ci dać referencje, kim chcesz abym powiedział że byłeś u mnie w firmie? programista? dyrektor? dam referencje jakie chcesz

Gość gość
3 godziny temu, Gość firma Yot napisał:

moge ci dać referencje, kim chcesz abym powiedział że byłeś u mnie w firmie? programista? dyrektor? dam referencje jakie chcesz

A ty skąd się urwałeś? Z bajki o Niani Frani? Jakie referencje, ku...a, jakie referencje 😂 Swiadectwo pracy mu wystaw, a nie....

Referencje...😂 Ku....a.  Skąd się biorą takie gamonie 🙄