Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca

Dlaczego mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet, wciąż pragną seksu z kobietami?

Polecane posty

Gość Pytająca

Skoro czymś pogardzasz, dlaczego nie brzydzisz się wsadzić części swojego ciała wewnątrz tego? 

Gość Pytająca

Mężczyźni ciągle mówią, że kobiety są bezmózgie, że nie jesteśmy w ich oczach w pełni ludźmi. Dlaczego więc nie brzydzą się współrzycia z nami? Czemu za partnerów nie obiorą "równowartościowych", zasługujących na ich szacunek mężczyzn? Czy seks to akt miłości czy może pogardy i nienawiści?

Gość Pytająca

*współzycia

Nie wiem kto Ciebie skrzywdził i w jaki sposób,  że do takich wniosków doszłaś,  ale współczuję 

Gość Luna

Też tego nie rozumiem. Najpierw wyzywają od id iotek, puszczalskich, etc. a potem pytają czy z nimi pójdziemy, może niech przejdą na gejozę skoro kobiety złe i po sprawie.

Gość odp

Dokładnie, jak ja mówię, że ich nienawidzę to i nie sypiam, bo nienawidzę, a oni, nie wiem, oni są od nas głupsi i honoru tez na próżno szukać i nam ciężko pojąć. W sercu skrycie gardzą sobą, to by tłumaczyło

Gość prawick

bo mezczyzn jest 116 na 100 kobiet i maja przewaznie preferencje hetero, nie maja z kim innym tego zrobic.

Gość mizogin

Bo jesteście wy baby tylko materiałem rozpłodowym. mięsem na sperme i zapamietajcie to. Wszystkim steruje faceci, nie lubią Was, gardzą wami a są z wami tylko dla seksu.

Gość Kasia

Dla mnie to zwykły dysonans kognitywny. Mężczyźni uważają się za hiperlogocznych, a nie widzą jak głupie i bezsensowne jest ich postępowanie. Z jednej strony mówią, że kobiety są żałosne, z drugiej pożądają naszych ciał. Ja myślę, że rozwiązanie może być w gruncie rzeczy proste - mężczyźni nie kochają nas tak jak my jesteśmy w stanie kochać, dla nich liczą się ciała, a nie umysły wewnątrz nich. W swojej świadomości oddzielają kobietę od ciała, w którym ta się znajduje, do seksu potrzebne jest im ciało, ignorują fkat, że ciało ma świadomość, której nienawidzą. Dlatego tak ich cieszy wzrastająca popularność seksrobotów. Samo ciało", zero umysłu.

Gość Andrzej

Odkrycie roku. 

Nie wiem serio na jakiej wy planecie żyjecie,  ma pewno nie ma tej samej na której ja mieszkam. 

Wiekszosc moich  znajomych to porzadni mężczyźni z wielu z nich w udanych kilku lub kilnunastoletnich związkach,  niejednokrotnie małżeńskich.

Żaden z nich z pogardą ani o swojej partnerce/zonie nie mówi,  ani tak jej nie traktuje. 

Gość Kasia
Przed chwilą, Pavlo1985 napisał:

Nie wiem serio na jakiej wy planecie żyjecie,  ma pewno nie ma tej samej na której ja mieszkam. 

Wiekszosc moich  znajomych to porzadni mężczyźni z wielu z nich w udanych kilku lub kilnunastoletnich związkach,  niejednokrotnie małżeńskich.

Żaden z nich z pogardą ani o swojej partnerce/zonie nie mówi,  ani tak jej nie traktuje. 

Ten temat jest o mężczyznach, którzy otwarcie pogardzają kobietami. Polecam przeczytać tytuł.

3 minuty temu, Gość Kasia napisał:

Ten temat jest o mężczyznach, którzy otwarcie pogardzają kobietami. Polecam przeczytać tytuł.

Odkrycie roku 😄

Ja się pytam GDZIE wy takich facetów znajdujecie,  ja nie znam ani jednego

Gość Kasia
15 minut temu, Gość mizogin napisał:

Bo jesteście wy baby tylko materiałem rozpłodowym. mięsem na sperme i zapamietajcie to. Wszystkim steruje faceci, nie lubią Was, gardzą wami a są z wami tylko dla seksu.

Przykład.

Gość gość
11 minut temu, Gość Kasia napisał:

mężczyźni nie kochają nas tak jak my jesteśmy w stanie kochać, dla nich liczą się ciała, a nie umysły wewnątrz nich. W swojej świadomości oddzielają kobietę od ciała, w którym ta się znajduje, do seksu potrzebne jest im ciało, ignorują fkat, że ciało ma świadomość, której nienawidzą. Dlatego tak ich cieszy wzrastająca popularność seksrobotów. Samo ciało", zero umysłu.

Podzielam ten pogląd. Taki sekrobot to ucieleśnienie faceta na temat idealnej seks-partnerki. Tylko żeby oprócz odpowiedniego ukształtowania i bycia przyjemnym w dotyku  umiał dobrze gałę obrabiać, jęczeć, pier/dolić raz na jakiś czas ...yzmy w stylu: " "jaki jesteś wielki, męski, och,ach" i taką to mogą "kochać".

Gość gość

Taki sekrobot to ucieleśnienie marzeń faceta na temat idealnej seks-partnerki.

Gość Seksizm

Dla mnie to jasne, że kobieta to pudełko na spermę... Co więcej, kobieta to własność mężczyzny, która ma go zadowalać, prać, gotować, robić loda...

Gość Gość

A gdzie gotowanie sprzątanie? 

Gość abc

bo to dałny ...e ruchają ... nie znajdą sobie normalnej kobiety tylko puszczalskie szlaufy na przelotne związki a potem jak chcą znaleźć prawdziwą kobietę to jest trudno bo mają opinie ...arza i się w...iają na wszystkie dziewczyny nie próbując się poprawić tylko ruchają te szmaty czekac tylko aż hiva dostaną i zdechną    pisze to jako facet znam ten temat dobrze

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A gdzie gotowanie sprzątanie? 

Napisałam, że seks-robot to ucieleśnienie marzeń na temat partnerki do seksu. Osobno mogliby zrobić robota, który byłby kuchtą, sprzątaczką itd. a może nawet w jednym pomieściłyby się te wszystkie funcje. Nowoczesne technologie idą do przodu, może taki multirobot będzie kiedyś dostępny, a wtedy prawie każdy chłop, którego stać na zakup robota odpuści sobie żywe kobiety, Jak już ustaliliśmy chłopom nie chodzi o ludzkie interakcje z człowiekiem czującym i rozumnym, wspólne dzielenie trosk, odpowiedzialność, tylko o to by dana kobieta pełniła rolę seksownego robocika spełniającego określone funkcje.

Gość ech

Oni nie nienawidzą kobiet, tylko są sfrustrowani tym, że żadna ich nie chce i dlatego się wyżywają na forach. Ale jakby znaleźli jakąś, to raczej by się uspokoili 🙂

Gość ...
20 minut temu, Gość gość napisał:

Napisałam, że seks-robot to ucieleśnienie marzeń na temat partnerki do seksu. Osobno mogliby zrobić robota, który byłby kuchtą, sprzątaczką itd. a może nawet w jednym pomieściłyby się te wszystkie funcje. Nowoczesne technologie idą do przodu, może taki multirobot będzie kiedyś dostępny, a wtedy prawie każdy chłop, którego stać na zakup robota odpuści sobie żywe kobiety, Jak już ustaliliśmy chłopom nie chodzi o ludzkie interakcje z człowiekiem czującym i rozumnym, wspólne dzielenie trosk, odpowiedzialność, tylko o to by dana kobieta pełniła rolę seksownego robocika spełniającego określone funkcje.

Nieprawda, mi chodzi o ludzkie interakcje 🙂

Ale może i lepiej, jakby takie roboty były dostępne, wtedy byście wiedziały, komu zależy tylko na jednym, a komu nie 🙂

Gość Damian

Jak wy możecie mówić że kobieta to pudełko na sperme? Wy głupi jesteście, kobiety są bardzo ważnymi osobami i nalezy je szanowac

Gość +++
2 minuty temu, Gość Damian napisał:

Jak wy możecie mówić że kobieta to pudełko na sperme? Wy głupi jesteście, kobiety są bardzo ważnymi osobami i nalezy je szanowac

Tak samo jak one nas 🙂

Gość ceść
1 godzinę temu, Gość Pytająca napisał:

Skoro czymś pogardzasz, dlaczego nie brzydzisz się wsadzić części swojego ciała wewnątrz tego? 

alkohol to trucizna a stada bydła to chlają, kto zrozumie bydło i patologie

Gość ftbg
1 godzinę temu, Gość Luna napisał:

Też tego nie rozumiem. Najpierw wyzywają od id iotek, puszczalskich, etc. a potem pytają czy z nimi pójdziemy, może niech przejdą na gejozę skoro kobiety złe i po sprawie.

mało to gejów?

Głupszego pytania dawno nie słyszałem. To, że ktoś nienawidzi kobiet nie znaczy, że nie przestaje odczuwać naturalnego i fizycznego popędu seksualnego. Ciężko też, żeby przestał być hetero i nagle zaczął podniecać się na myśl o własnej ręce czy coś, a o kobietach zapomniał.

Gość gość
3 minuty temu, marcin_wawa napisał:

To, że ktoś nienawidzi kobiet nie znaczy, że nie przestaje odczuwać naturalnego i fizycznego popędu seksualnego.

A od czego są płatne panie? Przecież to idealne rozwiązanie w takim wypadku, lepszego nie widzę.

Gość gosc
5 minut temu, marcin_wawa napisał:

Głupszego pytania dawno nie słyszałem. To, że ktoś nienawidzi kobiet nie znaczy, że nie przestaje odczuwać naturalnego i fizycznego popędu seksualnego. Ciężko też, żeby przestał być hetero i nagle zaczął podniecać się na myśl o własnej ręce czy coś, a o kobietach zapomniał.

smieci miejsce jest w burdelach

1 minutę temu, Gość gość napisał:

A od czego są płatne panie? Przecież to idealne rozwiązanie w takim wypadku, lepszego nie widzę.

Ja tylko odpowiadam na pytanie autorki. Nie jestem mizoginem.