Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana facetami

Zniewiesciali faceci

Polecane posty

Gość Taka jedna

Jesteście naprawdę prymitywni. Co jest złego w zakochaniu się w kimś innej narodowości? Skoro zabrakło dla fajnej kobiety mądrego, zaradnego i uczciwego Polaka, to znalazła szczęście gdzies indziej. Proste. Kobiety nie oceniają Polaków zeniących się z Ukrainkami. 

Gość Gość

Z ukrainkami to jest akurat odwrotnie: jak se ukrainka kiełbasy poje, to se polak też poje/(bie):classic_tongue:

Gość gość

Kobiety z zagranicy nie chcą Polaków a zagraniczniaki chcą Polki, wniosek jasny.

Gość Gość

Bo niemcowi polka taniej wychodzi od niemki.

Wniosek jest prosty...

A że Kobiety z zagranicy nie chcą Polaków?/ - popytaj wśród ukrainek, białorusinek, tajek i innych dajek... 

Gość Facet

Wszyscy wiedzą, i jest to spotykane na całym świecie, że jeśli chodzi o małżeństwa mieszane to w 99% kobieta jest z niniejszego kraju.  O czymś to świadczy. 

Gość Facet

Biedniejszego miało być.

Gość Hihihi

Co powiedza koledzy buahahaha 😄 tak wiemy ze wiekszosc ma wyprane mozgi czyli nasrane we lbach...

Gość Gosc

Maz Niemiec mieszka ze mna w Polsce :) tutaj mamy dom a ja poznając jego nie bylam biedna. Macie problem z generalizowanie m. Jestem z nim 10 lat, juz dobrze mowi w języku polskim a ja bardzo dobrze znam niemiecki. Jest najlepszym mezczyzna pod sloncem. 

Gość Gosc Ktosik

Chłopaków na tym temacie zabolalo i stad ten hejt ;) i wlasnie widac jacy z was żałośni ludzie i weź tu polko badz z takim. Ach

Gość Facet

Skoro ten Twój Niemiec to po prostu miłość to czemu od razu teksty typu, polaczki itp?  Odsetek fajnych Niemców jest dokładnie taki sam jak fajnych Polaków. Jedyną różnica to zw Niemcy średnio zarabiają więcej. 

Z jednej strony próbujesz nam wmówić że to po prostu fajny człowiek i nie ma znaczenia że był z bogatszego kraju, A  później obrażasz wszystkich Polaków (czyli generalizujesz o co sama masz pretensje)

Gość Hahahaha

Oooo zabolalo kolege 

Gość hultaj

A po co wy tu  panowie rozmawiacie z babami ? Przecież to mięso armatnie, bezwartościowe smrodziuchy. Olej nie te baby i niech spie-rdalają

Gość Gość

Do psa czy konia też sie czasem gada :classic_laugh:

Gość hultaj

Lepiej z psem rozmawiać jak z tępymi babami ich tylko tłuc w te głupie ich łby 

Gość Dno i dwa metry ...

A co wy faceci robicie na temacie o takim tytule ? ;-) widocznie jestescie zniewieściali skoro tutaj siedzicie 

Gość Gość
7 minut temu, Gość hultaj napisał:

A po co wy tu  panowie rozmawiacie z babami ? Przecież to mięso armatnie, bezwartościowe smrodziuchy. Olej nie te baby i niech spie-rdalają

Tak olewasz że się niezdrowo podniecasz na forum dla bab. Żałosne wypierdki i pomyłki natury. 

Gość hultaj

Jestem tu bardziej obserwatorem i z tego co tu widzę to żadnej bym nie chciał z tego forum  takiej szmaty za żonę . Jeśli potrzebuje seksu to nie muszę żenić się rozumiecie tłuki ? Gardzę babami, malowane lalki 

Gość Gosc redb

...a

Gość Ofermo
1 minutę temu, Gość hultaj napisał:

Jestem tu bardziej obserwatorem i z tego co tu widzę to żadnej bym nie chciał z tego forum  takiej szmaty za żonę . Jeśli potrzebuje seksu to nie muszę żenić się rozumiecie tłuki ? Gardzę babami, malowane lalki 

Tak tak. Rozumiem. ... to twoja stara na to wychodzi. Jesteście żałosnymi obszczanymi wieśniakami którzy w realu nie mogą na nic liczyć więc sobie kompensujecie przebywaniem na forum dla bab którymi gardzicie. 

Gość Gosccc

A ja tu jestem bo uwielbiam obnazac głupotę kobiet.

Jeśli ktoś twierdzi że kobiety wiążą się z bogatszymi obcokrajowcami - generalizuje.

Jeśli ktoś twierdzi że wszyscy Polacy to to czy siak to- to wiedzą akademicka.

Ach te ...ki, bez nich świat byłby nudny 😁

Chłop powinien wyglądać jak chłop, a nie jakiś wydepilowany laluś w ciasnych spodniach. Raz prawie taki chudzielec się połamał jak na mnie wpadł. Co w dziewczyny w takich widzą?

Gość Gość

Obnazaj ja w realu. Nie stać Cię na to? Pewnie jesteś peezda a tutaj strugasz maczo. Żal mi was.

Gość hultaj
1 minutę temu, Gość Ofermo napisał:

Tak tak. Rozumiem. ... to twoja stara na to wychodzi. Jesteście żałosnymi obszczanymi wieśniakami którzy w realu nie mogą na nic liczyć więc sobie kompensujecie przebywaniem na forum dla bab którymi gardzicie. 

Do garów i kible szorować tam jest wasze miejsce . Znam zasadę liczenia i dlatego liczę tylko na siebie , a was tępe baby mogę uważać tylko za szambo żałosna istoto 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Do garów i kible szorować tam jest wasze miejsce . Znam zasadę liczenia i dlatego liczę tylko na siebie , a was tępe baby mogę uważać tylko za szambo żałosna istoto 

Swojej matce też tak rozkazujesz czy nigdy jej nie miałeś? Obyś się nigdy nie rozmnozyl patologio.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Swojej matce też tak rozkazujesz czy nigdy jej nie miałeś? Obyś się nigdy nie rozmnozyl patologio.

Co prawda boli nieudaczniku? Ciesz się że na mnie jeszcze nie trafiłaś w realu, wtedy dowiedziała byś się wyw-łoko co to jest mężczyzna 

Gość Taka jedna
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Co prawda boli nieudaczniku? Ciesz się że na mnie jeszcze nie trafiłaś w realu, wtedy dowiedziała byś się wyw-łoko co to jest mężczyzna 

Ty jesteś cio. ta a nie mężczyzna. Nieudacznik cie zrobił i nieudacznik wychował. Dlatego wyrosles na nieudacznika. 

Gość hultaj
Przed chwilą, Gość Taka jedna napisał:

Ty jesteś cio. ta a nie mężczyzna. Nieudacznik cie zrobił i nieudacznik wychował. Dlatego wyrosles na nieudacznika. 

Nie pompuj się tak szm-ato jesteś nic nie warta baba, takiej jak ty to na tydzień dał był kromkę suchego chleba to max i zdychaj 

1 godzinę temu, Gość Kaja napisał:

Czyli nie ma męskich mężczyzn bo nie ma kobiecych kobiet, a kobiecych kobiet nie ma bo nie ma męskich mężczyzn? 

Męscy mężczyźni istnieją i ciągną do kobiecych kobiety. Kochają je troszczą się o nie i obracają je ze wszystkich stron.

Kobieta męska albo typu uniseks takich mężczyzn nie przyciąga, a jak już taką pukają (czasem brak lepszego zestawu otworków) to bez specjalnego starania i zaangażowania bo gdzieś tam w głębi człowiek czuje, że to jednak nie to.

Gość Gosc
42 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Myślenie bardzo podobne do wielu seryjnych morderców, uważajcie drogie Panie!🤦🏼‍♀️

Gość Kaja
7 minut temu, Piaskun napisał:

Męscy mężczyźni istnieją i ciągną do kobiecych kobiety. Kochają je troszczą się o nie i obracają je ze wszystkich stron.

Kobieta męska albo typu uniseks takich mężczyzn nie przyciąga, a jak już taką pukają (czasem brak lepszego zestawu otworków) to bez specjalnego starania i zaangażowania bo gdzieś tam w głębi człowiek czuje, że to jednak nie to.

To że istnieją to wiem bo jednego znalazłam i mam. Ale skąd te braki w społeczeństwie w ogóle? Może tak po prostu ewoluuje społeczeństwo? Może tak samo mówili mężczyźni o kobietach kiedy te zaczęły nosić spodnie, prowadzić auta i uczęszczać na uczelnię? A kobiety zaczęły poddawać w wątpliwość męskość mężczyzn którzy na przykład przestali chodzić na polowania? Kto wie.