Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uuuu

czy niski facet może być przystojny i seksowny

Polecane posty

Gość Uuuu

Piszcie

Współczesne dziewczyny nie doceniają prawdziwych mężczyzn z bogatym wnętrzem. Nawet jakbyś sobie zapuścił gęstą i bujną brodę niczym krasnolud to i tak cię zignorują. Ja np. mam 180 jestem potężny a i tak mnie żadna nie chce.

Gość ech

Nie. Kobiety chcą tylko wysokich. Chyba że jesteś bogaty, to jakaś oleje ten wzrost.

Gość urst
1 minutę temu, Gruby napisał:

Współczesne dziewczyny nie doceniają prawdziwych mężczyzn z bogatym wnętrzem. Nawet jakbyś sobie zapuścił gęstą i bujną brodę niczym krasnolud to i tak cię zignorują. Ja np. mam 180 jestem potężny a i tak mnie żadna nie chce.

Zgadzam się.

Gość gość

Zależy od gustu kobiety, no i samego faceta, czy ma proporcjonalną sylwetkę, ładną twarz. 

Gość Znawczyni  Chłopów

Przestańcie już z tym wzrostem. Niski facet może się podobać (Ale nie niższy od dziewczyny) pod warunkiem ze jest pewny siebie i nie ma kompleksów. Zakompleksionych kurdupli omijać z daleka !

Gość Ola

Moze ale i tak nie ma szans bo jest niski 

Gość NiskiPrzystojny
9 minut temu, Gość Znawczyni Chłopów napisał:

Przestańcie już z tym wzrostem. Niski facet może się podobać (Ale nie niższy od dziewczyny) pod warunkiem ze jest pewny siebie i nie ma kompleksów. Zakompleksionych kurdupli omijać z daleka !

Swojeg czasu, podobałem się wyższym (3 jak sobie dobrze przypominam) i to ja musiałem stopować te sytuacje. I co ty na to? Ładne dziewczyny swoją drogą. Wzrost to przeszkoda w głowie... W świecie realnym jak są emocje, seksualność to temat przestaje istnieć. 

Gość Mika
43 minuty temu, Gość NiskiPrzystojny napisał:

Swojeg czasu, podobałem się wyższym (3 jak sobie dobrze przypominam) i to ja musiałem stopować te sytuacje. I co ty na to? Ładne dziewczyny swoją drogą. Wzrost to przeszkoda w głowie... W świecie realnym jak są emocje, seksualność to temat przestaje istnieć. 

A czemu je stopowałeś? Nie podobały Ci się?

Gość NiskiPrzystojny
7 minut temu, Gość Mika napisał:

A czemu je stopowałeś? Nie podobały Ci się?

Dwie były w związku, w tym jedna starsza. Druga też była starsza i.. nie w moim typie. Choć obiektywnie ładna.

Z biologicznego punktu widzenia wzrost sugeruje siłę, męskość i zdolność do obrony kobiet przed światem. Kobiety wybierają instynktownie wysokich, ponieważ z założenia większy facet jest zdolny zapewnić większe bezpieczeństwo, złowić większego mamuta i napłodzić więcej dzieci :))

Gość xza
3 minuty temu, Karteczka napisał:

Z biologicznego punktu widzenia wzrost sugeruje siłę, męskość i zdolność do obrony kobiet przed światem. Kobiety wybierają instynktownie wysokich, ponieważ z założenia większy facet jest zdolny zapewnić większe bezpieczeństwo, złowić większego mamuta i napłodzić więcej dzieci :))

A najbogatszymi ludźmi są kurduple. Gates ma 175 Jeff Bezos 170, Zuckerberg też 170. A ten dziadek Buffet też niski. 

11 minut temu, Karteczka napisał:

Nawet 3 metrowy potężny chłop nie będzie w stanie obronić kobiety przed grupą banitów wyposażonych w maczety i broń palną. 

Dziś już nie trzeba polować na zwierzynę bo żywności jest pełno w sklepach.

Nawiązując do mojej wcześniejszej wypowiedzi.  Jeśli w towarzystwie niewiasty będzie taki krasnolud z bujną brodą to i tak sprawi jej wrażenie poczucia bezpieczeństwa bo to w końcu umięśniony mężczyzna z zarostem. Wzrost nawet nie musi być brany pod uwagę.

3 minuty temu, Gość xza napisał:

A najbogatszymi ludźmi są kurduple. Gates ma 175 Jeff Bezos 170, Zuckerberg też 170. A ten dziadek Buffet też niski. 

Niski też może wiele osiągnąć w życiu. Wzrost często nie idzie w parze z intelektem :)) 

W dzisiejszych czasach zeby osiągnąć sukces , żeby osiągnąć w życiu cokolwiek, musisz mieć minimum te 170m wzrostu ??:..

A najlepiej, to by było jakbyś był jak Marcin Gortat – zwłaszcza, kiedy jesteś mężczyzną:))

Gość Gość

Bezpieczeństwo to nie tylko zdolność przywalenia ogrowi. To stabilizacja emocjonalna która jest cenniejsza niż osobisty body guard. W zasadzie przemoc fizyczna to skrajność z której ktoś z głowa na karku wyjdzie bez szwanku. 

Jestem niski, ale nie widzę żadnych przeszkód w relacjach z kobietami z tego powodu. Tak jak piszą laski wyżej, jeśli nie masz kompleksów to nie ma problemu. 

Gość xza
10 minut temu, Karteczka napisał:

A najlepiej, to by było jakbyś był jak Marcin Gortat – zwłaszcza, kiedy jesteś mężczyzną:))

Nie chciałbym mieć 210 cm wzrostu, bo to inne problemy. Od ubrań po zdrowie.

190 to max.

I nie każda lubi takich olbrzymów.

Gość marawstala

Moze... pamiętam, ze na studiach razem z kolezanka tak dla zabawy szlysmy jakis czas za chłopakiem ktory nam sie spodobał, taki długowłosy blondynek z twarzą Jezusa : ) nie był wysoki, niewiele wyższy od nas...

Gość w kość
1 minutę temu, marawstala napisał:

Moze... pamiętam, ze na studiach razem z kolezanka tak dla zabawy szlysmy jakis czas za chłopakiem ktory nam sie spodobał, taki długowłosy blondynek z twarzą Jezusa : ) nie był wysoki, niewiele wyższy od nas...

ale miał długie włosy,

off course:D

PS. fajnie się bawisz:D

Gość marawstala
1 minutę temu, Gość w kość napisał:

ale miał długie włosy,

off course😄

PS. fajnie się bawisz:D

Milo wspominam tamte czasy : )

Gość w kość

i jak widać z pewnych rzeczy się nie wyrasta;)

Gość marawstala

Cos w tym jest, ale teraz zdecydowanie mniej chodze : )

Gość w kość
7 minut temu, marawstala napisał:

ale teraz zdecydowanie mniej chodze : )

za facetami czy w ogóle?

Gość marawstala
2 minuty temu, Gość w kość napisał:

za facetami czy w ogóle?

Nie no bez przesady, za facetami to aż tak czesto nie biegalam : ) ostatnio malo ruszam sie z miejsca : )

Gość w kość

to niedobrze,

bo ruch to samo zdrowie!:)

Gość marawstala

Tak mawiaja : ) madrzy ludzie : )

Miłej niedzieli!