Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasandra222

Sama ponad 1,5 roku, co ze mną nie tak?

Polecane posty

Czy ktoś z was kto czyta ten temat był zakochany? Ja się zakochałam szaleńczo w facecie który mną manipulował.. owinął mnie wokół palca i robił co chciał.. nie potrafiłam wyjść z tego związku, po 6 latach mnie zostawił. Pół roku po rozstaniu dziennie płakałam, uczyłam się życia w pojedynkę i starałam się zapomnieć. Myślę, że na dzień dzisiejszy już jest to wszystko za mną.. mam 26 lat, mieszkam sama, mam dobra prace, radzę sobie.. ale są dni kiedy chciałabym być zakochana.. pisze z różnymi facetami na tinderze, z niektórymi się spotkam.. teraz spotkałam faceta w moim wieku który jest miły, dobry, szanuje mnie i czuje pustkę.. nie wiem czy to strach powoduje? Ja już nie mam w sobie uczuć, chyba wszystko co miałam oddałam poprzedniemu. Myślę strasznie materialnie, nigdy taka nie byłam (moj były był biedny i zadłużony, a dałabym mu wszystko) teraz liczy się dla mnie stan konta.. wstyd przyznać! Sama się nie poznaje, aż mnie to przeraża.. 

Gość cuck

oddałaś najlepsze lata  swojej młodości i urody jakiemuś fagasowi z dobrą bajerą który przez 6 lat miał roochanie za darmo a teraz znalazł inną naiwną i nie jesteś już potrzebna..

nie licz że wartościowy facet się teraz tobą zainteresuje, nie ma głupich, przegrałaś życie koleżanko..

Tzn? Przegrałam życie przez poprzedniego faceta? Skąd wartościowy facet ma wiedzieć co ja przeżyłam w przeszłości?

Gość cuck

zakładam że nie będziesz go okłamywać i wyznasz prawdę.. zresztą to i tak się wyda nie ma siły..

do tego masz już swoje lata toteż powodzenie spada, zaraz 30tka a wraz z nią wpadniesz do czarnej dziury na rynku matrymonialnym..

Gość gość
30 minut temu, Kasandra222 napisał:

Czy ktoś z was kto czyta ten temat był zakochany? Ja się zakochałam szaleńczo w facecie który mną manipulował.. owinął mnie wokół palca i robił co chciał.. nie potrafiłam wyjść z tego związku, po 6 latach mnie zostawił. Pół roku po rozstaniu dziennie płakałam, uczyłam się życia w pojedynkę i starałam się zapomnieć. Myślę, że na dzień dzisiejszy już jest to wszystko za mną.. mam 26 lat, mieszkam sama, mam dobra prace, radzę sobie.. ale są dni kiedy chciałabym być zakochana.. pisze z różnymi facetami na tinderze, z niektórymi się spotkam.. teraz spotkałam faceta w moim wieku który jest miły, dobry, szanuje mnie i czuje pustkę.. nie wiem czy to strach powoduje? Ja już nie mam w sobie uczuć, chyba wszystko co miałam oddałam poprzedniemu. Myślę strasznie materialnie, nigdy taka nie byłam (moj były był biedny i zadłużony, a dałabym mu wszystko) teraz liczy się dla mnie stan konta.. wstyd przyznać! Sama się nie poznaje, aż mnie to przeraża.. 

Jakbym czytał to, co miałbym do napisania o sobie... Tylko jestem 7 lat starszy od Ciebie. Później sporo związków i w każdym czegoś brakowało temu pierwszemu, długiemu... a ten związek zakończył się...5 lat temu.

Gość gość

... z tą małą różnicą, że u mnie było 7 lat związku.

Gość Onnn

Milosc nastoletnie jest inna niż miłość dojrzała.  W dorosłym wieku już się tak nie zakochasz. 

Chociaż patrzenie na konto to przesada i w sumie robienie sobie krzywdy.

Gość Tatianka6

A co w tym zlego ze zamiast zadluzonego patusa chcesz chociaz przecietnie majetnego faceta?

Czemu polkom wpajane jest ze maja sie poswiecac patusom ktorzy nimi poniewieraja i bija pija wpadaja w dlugi zdradzaja? Tak. Zaslugujesz na NORMALNEGO.

Gość gość

Tak, tylko kiedy czegoś się dorobisz, nie chciałbyś wziąć darmozjada...

Szukaj wartościowego faceta na tinderze mówili,  będzie fajnie mówili. 

Za x czasu znów płakać będziesz,  że kolejnego roochacza sobie znalazłaś,  a nie normalnego faceta

Gość Gość
9 minut temu, Kasandra222 napisał:

To co sugerujecie? Mam sie bać 30tki i nie łudzić się ze jeszcze się zakocham? 

Bzdury, nie słuchaj tych głupot. Musisz uwierzyć w siebie, a wiek nie ma tu nic do rzeczy. 26 lat, jesteś młoda i nie wierz w to, że jest inaczej. Pomyśl może o psychologu. Powodzenia.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Tatianka6 napisał:

A co w tym zlego ze zamiast zadluzonego patusa chcesz chociaz przecietnie majetnego faceta?

Czemu polkom wpajane jest ze maja sie poswiecac patusom ktorzy nimi poniewieraja i bija pija wpadaja w dlugi zdradzaja? Tak. Zaslugujesz na NORMALNEGO.

Tylko kiedy to facet napisze zaraz robi się wrzawa, że to on powinien utrzymywać kobietę.

Gość Ulala

Przepraszam bardzo, ale co jest złego w patrzeniu na stan konta swojego przyszłego faceta? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Przed chwilą, Gość Ulala napisał:

Przepraszam bardzo, ale co jest złego w patrzeniu na stan konta swojego przyszłego faceta? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Nic,  ale tylko ...a chwali się swoim stanem konta w banku nim w ogóle zacznie na poważnie myśleć o związku 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Ulala napisał:

Stanu konta nigdy żadnej nie przedstawiam. Profilaktycznie, żebym miał pewność, że nie poleci na kasę. Domem też się nie chwalę... Dopiero na późniejszym etapie. 

Ale jakby się któraś uporczywie dopytywała o stan konta, raczej nie odebrałbym tego dobrze. 

Gość Prawie 30-ka

Ej, odpie/rdolcie się z łaski swojej od 30-ek, dobre?

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Stanu konta nigdy żadnej nie przedstawiam. Profilaktycznie, żebym miał pewność, że nie poleci na kasę. Domem też się nie chwalę... Dopiero na późniejszym etapie. 

Ale jakby się któraś uporczywie dopytywała o stan konta, raczej nie odebrałbym tego dobrze. 

Dlatego omijam tindery , tam 3 standardowe pytania to:

-wykształcenie

-numer buta i fiuta 

-zarobki

Gość Ulala
3 minuty temu, Pavlo1985 napisał:

Nic,  ale tylko ...a chwali się swoim stanem konta w banku nim w ogóle zacznie na poważnie myśleć o związku 

Eee tam na pierwszej randce powinno się pokazać wyniki badań na choroby weneryczne, powiedzieć o swoim stanie posiadania, przeszłych związkach i o ewentualnych dzieciach. Żeby od samego początku mieć czystą i jasną sytuację. Dopiero potem można się bawić w romanse. Ile już związków się rozpadło przez niedopowiedzenia i, zatajenie prawdy na samym początku...

Eee tam na pierwszej randce powinno się pokazać wyniki badań na choroby weneryczne, powiedzieć o swoim stanie posiadania, przeszłych związkach i o ewentualnych dzieciach. Żeby od samego początku mieć czystą i jasną sytuację. Dopiero potem można się bawić w romanse. Ile już związków się rozpadło przez niedopowiedzenia i, zatajenie prawdy na samym początku...

Podejrzewam,  że wtedy związków byłoby o połowę mniej przynajmniej,  bo nie wiem co odstraszalo by kobiety,  ale jakby facet od początku wiedział (a często aż to śmierci żyje w błogiej nieświadomości) , że jego potencjalna partnerka zrobiła więcej lodów jak Algida to od razu by się na pięcie obrócił 

Gość Pat.

Doskonale Cię rozumiem. Ale musimy być silne. 

Gość Ulala
2 minuty temu, Pavlo1985 napisał:

Podejrzewam,  że wtedy związków byłoby o połowę mniej przynajmniej,  bo nie wiem co odstraszalo by kobiety,  ale jakby facet od początku wiedział (a często aż to śmierci żyje w błogiej nieświadomości) , że jego potencjalna partnerka zrobiła więcej lodów jak Algida to od razu by się na pięcie obrócił 

Czyli lepiej żeby się o tym dowiedział po ślubie 😉 no ciekawe. Myślę, że gdyby to co napisałam miało miejsce w rzeczywistości to ludzie bardziej by się pilnowali i szanowali. Niestety nasze mózgi są regularnie prane przez kolejne romkomy i widać efekty.

Czyli lepiej żeby się o tym dowiedział po ślubie 😉 no ciekawe. Myślę, że gdyby to co napisałam miało miejsce w rzeczywistości to ludzie bardziej by się pilnowali i szanowali. Niestety nasze mózgi są regularnie prane przez kolejne romkomy i widać efekty.

Wcale nie lepiej,  pewne rzeczy lepiej przemilczeć,  a tym bardziej przeszłość seksualno - związkową, bo w tych sprawach ludzie mimo iż wiedzą,  że szanse na poznanie kogoś,  kto nie szalał za młodu małe,  to wolą się łudzić,  że oni akurat na wyjątek od reguły trafili .

Gość Oyl
9 minut temu, Pavlo1985 napisał:

Ja przebiegu wysokiego u facetów też nie akceptuje. Ostatnio się dowiedziawszy o przeszłości właśnie odwróciłam się na pięcie. Straciłam w sekundę szacunek i nic po stanie konta jak w głowie ...

Gość nie-żabojad

jeśli go (tego nowego) nie kochasz i wiesz, że nie pokochasz - TO GO ZOSTAW W SPOKOJU , PINDO. kolejnemu porządnemu gościowi, takie jak ty zmarnują życie....

Gość Gosc

Młoda jesteś, znajdziesz miłość tylko wyjdź do ludzi nie na Tinder.

Gość Prawie 30-ka

Qrde, zawsze zastanwiałam się kim są owi mityczni ludzie do których to ponoć należy wyjść? Gdzie ich można spotkać, jacy są, czego można się od nich spodziewać itp.?

1 minutę temu, Gość Prawie 30-ka napisał:

Qrde, zawsze zastanwiałam się kim są owi mityczni ludzie do których to ponoć należy wyjść? Gdzie ich można spotkać, jacy są, czego można się od nich spodziewać itp.?

Tych mitycznych ludzi spotykasz na codzien na ulicy,  chyba że na pustelni mieszkasz. 

Potencjalnego partnera wszędzie można poznać o ile nie idzie się przez życie z miną srajacego na pustyni kota

Gość ech
1 godzinę temu, Gość Tatianka6 napisał:

Wy same się pchacie do patusów, a normalnych olewacie, nikt wam tego nie wpaja.

Gość Gość
2 godziny temu, Kasandra222 napisał:

Tzn? Przegrałam życie przez poprzedniego faceta? Skąd wartościowy facet ma wiedzieć co ja przeżyłam w przeszłości?

Stracilas mnostwo czasu z wlasnej glupoty i naiwnosci, bo tego manipulatora to Ty powinnas go zostawic a tymczasem to on Ciebie porzucil po 6 latach, pewnie obdarta z godnosci. Gdyby to on Cie nie zostawil to pewnie dalej kisilabys sie w tym pseudozwiazku i godzilabys sie na wszystko byleby misio byl. Takie jak Ty nie wiedza co to honor. A pomysl ilu facetow przez te 6 lat moglabys poznac...