Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście odebrali brak odpowiedzi na zerwanie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli zerwało się z kimś z życzliwością, życząc tej osobie szcześcia, a ta osoba nie odpowiedziała na to nic? Wiadomosc byla w formie listu.

To dosc dziwne bo mogł odpisac nawet cos w stylu, ze w porzadku i tez zyczy szczescia czy cokolwiek takiego

Gość gość

Jako uniesienie się dumą albo wrogość do mnnie?

W sumie za krótki opis, żeby moc wywnioskować, jaki może być powód. Nie czułabym się za dobrze, gdyby ktoś zerwał ze mną listownie. Jednak rozmowa twarzą w twarz jest lepsza. Może to poczucie zlekceważenia? 

Gość Gość

Skoro rozstaliscie się w zgodzie to po co jakieś listy? 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Skoro rozstaliscie się w zgodzie to po co jakieś listy? 

Tzn. ja z nim zerwałam listem mailowym ( chcialam napisac go na papierze, ale  nie mialam okazji ostatnio), a on nie odpowiedzial na to zupelnie nic...

Co jest dziwne, bo mogl nawet napisac smsa ,z e w porzadku 

Gość Gość

Dorośli ludzie komunikują sobie tak ważne sprawy twarzą w twarz. Ja także nie odpowiedziałabym na taki list. Przyjęte do wiadomości i bez odbioru.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dorośli ludzie komunikują sobie tak ważne sprawy twarzą w twarz. Ja także nie odpowiedziałabym na taki list. Przyjęte do wiadomości i bez odbioru.

No więc właśnie .

Gość karramba345

O, znowu forumowa desperatka. po 4 latach mu sie znudzilas. Chcialas tylko go znowu do siebie przyciagnac, ale tym razem ci sie nie udalo. 

Gość gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale dlaczego byś nie odpowiedziała? Byłabyś zła na niego?

Gość Gosc.
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie. 

Gość Zpaznokcilakier

Wszelkie sprawy w których prym wiodą emocje , załatwia się w cztery oczy . Należy usiąść przy stole jak  dwoje bialych ludzi   i powiedzieć sobie co poszło nie tak .Wyjaśnić sprawę . Może sobie podziękować za wspólny czas. Co to za moda, listowne  konczenie znajomości ? Albo meilowe ? Albo smsowe ? Dziwne czasy nas nadeszły. Ale ! Odwaga do brania odpowiedzialności za siebie i swoje decyzje to trudna sztuka. Do odważnych świat należy . 

Gość Miss

a czego chciałaś, pdziękowań, skoro zerwałaś to daj mu żyć, chyba że tak jak ktoś pisał wyżej to taka zagrywka...ogarnij się

Gość gosciowka

Bo facet ma zone . Aitorka tu juz od 4 lat wypisuje, bo facet jej na pocztku powiedzial, ze nie zostawi zony. I ona tak co chwile zaklafa watkrk, ze a to jej nie zlozyl zyczen na walentynki, dzien kobiet, swieta, sylwestra....No strasznie jeczy, ale ma na to co sie godzi. 

Miej autorko troche godnisci! 

Gość gość

Czyli jednym słowem myślicie, ze sie obraził na to, ze zerwalam z nim listem?

Bo mogl chociaz odpisac " ok w porzadku, tak bedzie lepiej" czy cokolwiek takiego

Gość karramba345

Poprostu ma to gdzies! Moze juz ma nowa kochanke na oku. Ale ty zaraz pewnie bedziesz go przepraszac, bos tak zdesperowana, ze nie masz faceta. Jeszcze, zeby on byl wolny... masakra

Gość gość
2 minuty temu, Gość karramba345 napisał:

Poprostu ma to gdzies! Moze juz ma nowa kochanke na oku. Ale ty zaraz pewnie bedziesz go przepraszac, bos tak zdesperowana, ze nie masz faceta. Jeszcze, zeby on byl wolny... masakra

Wez sie odczep Twoje wypowiedzi nic konstruktywnego nie wnosza do tematu

Gość Gosc

Zerwałaś to zerwałaś, po co dalsza dyskusja?

Gość karramba345

Bo ty desperatko chcialabys przecztac ze on napewno cie kocha. Od czterech lat tu jeczysz, mimo ze facet byl z toba szczery od poczatku. Przypomnij sobie te wszystkie razy kiedy przez niego plakalas!  On cie nigdy nie kochal, a ty marnujesz sobie zycie. Juz jak w zeszlym roku napisalas do niego list w ktorym zerwalas myslalam, ze moze naprawde otworzylas oczy, ale nie!!!

Przeciez chyba widzisz, ze to do niczego nie prowadzi. 

Gość szczery gosc

Autorko, jesli faktycznie bylas tylko kochanka, to czy uwazasz ze jestes tak brzydka, malo intelignetna, ze nie zaslugujesz na faceta ktory przy tobie by byl caly czas? Uwazasz ze nie zaslugujesz na  Swojego faceta? Co dawal ci taki uklad? 

13 godzin temu, Gość gość napisał:

Jeśli zerwało się z kimś z życzliwością, życząc tej osobie szcześcia, a ta osoba nie odpowiedziała na to nic? Wiadomosc byla w formie listu.

To dosc dziwne bo mogł odpisac nawet cos w stylu, ze w porzadku i tez zyczy szczescia czy cokolwiek takiego

Czemu miałbym dopieszczać ego gówniażerii sążnistymi epistołami w sytuacji gdy owa gówniażeria nie miała odwagi powiedzieć mi czegoś w twarz?

Wyj3bane na miałkich ludzi.

Gość gość
6 minut temu, Piaskun napisał:

Czemu miałbym dopieszczać ego gówniażerii sążnistymi epistołami w sytuacji gdy owa gówniażeria nie miała odwagi powiedzieć mi czegoś w twarz?

Wyj3bane na miałkich ludzi.

Czyli uważasz, ze jest na mnie zly za forme zerwania? Nie musial dopieszczac mojego ego, mogl odpisac, ze ok, w porzadku, albo cokolwiek takiego

7 minut temu, Gość gość napisał:

Czyli uważasz, ze jest na mnie zly za forme zerwania? Nie musial dopieszczac mojego ego, mogl odpisac, ze ok, w porzadku, albo cokolwiek takiego

Zły, nie zły. Postąpiłaś jak tchórz i ogólnie bardzo słabo. Nie mogłaś oszczędzić sobie czasu i zerwać smsem? Szczerze powiedziawszy otrzymawszy list typu "zrywam z tobą" nawet bym go nie doczytał tylko wywalił do śmieci.

A odpisywać na listy nie ma obowiązku, zwłaszcza ludziom, którzy tchórzą by zerwać twarzą w twarz.

Gość gosc
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie jest zly tylko ma cie za ...ke i nie chce zadnego kontaktu

Gość Gość

Jeśli to prawda z tym żonatym to jesteś śmieszna. Zrywać trzebaw cztery oczy a ty jeszcze oczekujesz odzewu. Bez jaj.

Gość Ijiji

Autorka ma pewnie 15 lat 

Gość gość

No ale gdybym była mu całkiem obojetna to coś by odpisal np. że tak bedzie lepiej bo w sumie co by mu zalezalo,...

Nawet jesli ma do mnie zal o ta forme zerwania to znaczy, ze nie jestem  mu jednak calkiem obojetna bo ani nie bylam upierdliwa, ani nie zerwalam z nim jakos chamsko, wrecz przeciwnie w tym liscie napisalam, ze jest fajnym facetem i zycze mu szczescia, a nawet ,ze nie zaluje tego czasu, ktory spedzilismy

Gość gość

A napisalam mu tak w liscie bo tak bylo mi po prostu latwiej...Przy rozmowie moglabym sie np. rozkleic, a tutaj moglam opisac wszystko co czuje i mi nie odpowiadalo w naszym zwiazku- jednak podkreslilam w liscie, ze nie uwazam,ze to tylko jego wina, ze sie nie ukladalo, ale moja tez.

Mimo jego braku reakcji nie zaluje, ze z nim zerwalam, choc moze lepiej bylo z nim pogadac, no ale juz napisalam list i czasu nie cofne

Gość szczery gosc

A moze zona list dorwala i mu zrobila dzika awanture i dlatego sie nie odezal. 

Gość gość
46 minut temu, Gość szczery gosc napisał:

A moze zona list dorwala i mu zrobila dzika awanture i dlatego sie nie odezal. 

On nie ma żadnej żony, jakis trol zrobil prowakacje zeby mi zepsuc temat

Gość karramba345

Nie prowokacje, tylko prawda jest taka ze ma zone oszustko i jeczysz od 4 lat, analizujac kazda wiadomosc od niego i do niego tu na forum.