Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żanette

Gdzie w Opolu gastroskopię?

Polecane posty

Gość Żanette

Jak wyżej. Czy ktoś poleca konkretne placówki? To moje pierwsze badanie i jestem prawdę mówiąc przerażona. 

Gość Werciax

Polecam ośrodek Medyczny Samarytanin. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Nie masz się czego bać 😉

Gość Ols521
Dnia 26.03.2019 o 15:09, Gość Werciax napisał:

Polecam ośrodek Medyczny Samarytanin. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Nie masz się czego bać 😉

Dokładnie, podpisuję się pod opinią. Też robiłam gastroskopię w Samarytaninie. Bałam się tego badania, ale na szczęście okazało się, że niepotrzebnie. Ale prawda jest taka, że trzeba wybrać profesjonalny ośrodek medyczny, żeby faktycznie badanie było bezbolesne. 

Gość dziekuje bylo w porzadku

Nie byłam tam wczesniej. Zapisalam sie pod wplywem waszych opinii i bylo ok. Dzieki. 

Gość djs
Dnia 5.06.2019 o 11:02, Gość dziekuje bylo w porzadku napisał:

Nie byłam tam wczesniej. Zapisalam sie pod wplywem waszych opinii i bylo ok. Dzieki. 

taa, cale szczescie ze poszedles tam 😜 gdzie indziej byloby gorzej

Gość Alicja

W Samarytaninie miałam gastroskopie i było w porządku. Baardzo się bałam, ale nie było czego. Jak ktoś zwleka z decyzją to powiem tak - nie ma co. Iść, zrobić i po krzyku. Pamiętajcie o tym że to ma pomóc a nie szkodzić. 

Gość Hania
Dnia 22.08.2019 o 10:26, Gość Alicja napisał:

W Samarytaninie miałam gastroskopie i było w porządku. Baardzo się bałam, ale nie było czego. Jak ktoś zwleka z decyzją to powiem tak - nie ma co. Iść, zrobić i po krzyku. Pamiętajcie o tym że to ma pomóc a nie szkodzić. 

Też miałam tam gastroskopię i mogę polecić. Bardzo dobrze się mną zajęli, bałam się ale mnie uspokoili, znieczulenie, badanie i po sprawie.