Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczy

Onkologia. To jak z nią w końcu jest w Opolu?

Polecane posty

Gość Kaczy

Dzień dobry forumowicze. Poszukuję sprawdzonej placówki specjalizującej się w leczeniu onkologicznym. Czy ktoś poleca Ośrodek Medyczny Samarytanin? Słyszałem pozytywne opinie o tym miejscu. Jesteście w stanie to potwierdzić? 

Gość Aleksandra7

Ja mogę Ci ich śmiało polecić. Bardzo dobrzy specjaliści z ogromna wiedzą. Przepełnieni serdecznością. Tak niewiele, ale to naprawdę dużo znaczy w ciężkich chwilach. 

Gość Kara

tez polecam dr Juda to bardzo dobry lekarz. Trafilam tam pol roku temu i jestem zadwolona z tego, w jaki sposob przebiega leczenie

Gość Aldona
Dnia 26.03.2019 o 15:11, Gość Aleksandra7 napisał:

Ja mogę Ci ich śmiało polecić. Bardzo dobrzy specjaliści z ogromna wiedzą. Przepełnieni serdecznością. Tak niewiele, ale to naprawdę dużo znaczy w ciężkich chwilach. 

Tak, to prawda. Można liczyć na ich życzliwość. Nie czułam się tam, jak kolejny anonimowy pacjent. 

Gość danon

Moja ciocia sie tam leczyla a jezdizla do nich z Brzegu bo mowila ze woli miec komfort psychiczny ze jest w dobych rekach niz leczyc sie u siebie u ludzi ktorzy sie na tym nie znaja 

Gość Albin
Dnia 29.05.2019 o 13:35, Gość danon napisał:

Moja ciocia sie tam leczyla a jezdizla do nich z Brzegu bo mowila ze woli miec komfort psychiczny ze jest w dobych rekach niz leczyc sie u siebie u ludzi ktorzy sie na tym nie znaja 

Moja bliska też wolała dojezdzac 😉 mam ogromny sentyment do Samarytanin, opieka na najwyższym poziomie

Gość dsfnkl

To prawda... lepiej troche dojechac, jezeli ma sie tam zagwarantowana fachowa opieke. Atmosfere jest wazna. Mozna zareczyc np za osrodek samarytanina

Gość Karolina

Ciężki temat bardzo ;( Z tego co wiem polecany tutaj Ośrodek Samarytanin ma bardzo dobrą renomę i naprawdę pomaga ludziom. Koleżanki mamie pomogli i nie ma przerzutów ani odnowy.

Gość Kajka
Dnia 22.08.2019 o 10:23, Gość Karolina napisał:

Ciężki temat bardzo ;( Z tego co wiem polecany tutaj Ośrodek Samarytanin ma bardzo dobrą renomę i naprawdę pomaga ludziom. Koleżanki mamie pomogli i nie ma przerzutów ani odnowy.

Może i ciężki, ale takie niestety jest życie i trzeba się z tym liczyć że nie zawsze jest kolorowo 😞 W Samarytaninie był mój tata i na szczęście pomogli i jest w dobrej kondycji. 

Gość Lidka

Widzę, ze nie tylko ja jestem zadowolona z ośrodka Samarytanin. Zdecydowanie godny polecenia, po tym jak pomogli mojej babci stanąć na nogi - jestem dozgonnie wdzięczna.

Gość Jowita

Wiem że babcia koleżanki leczyła się tam i bardzo polecała ten ośrodek, mówiła że bardzo uprzejmy personel i profesjonalna opieka medyczna.

Gość Wiki

Moj teść korzystał z opieki w ośrodku samarytanin i sobie bardzo go chwalił. Żadnych problemów podczas pobytu nie było. Był zadowolony z opieki i uprzejmosci personelu. Wiec chyba warto bedzie sprobowac?