Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak

W Polsce nie ma ładnych kobiet

Polecane posty

Gość Polak

Polki nie są atrakcyjne wogole

Za grube, za wysokie/za niskie nie ma średnich 167-172, włosy rzadkie, zaniedbane, paznokcie brudne, ciuchy byle jakie. Jak w Polsce ujrzy się wkoncu zadbana w miare wysoka to ukrainka czy tam inna turystka 

Albo pora na wizytę u okulisty, albo po prostu wybrzydzasz, ale najprawdopodobniej to jednak beznadziejna prowokacja. Sama widzę wiele ładnych, a nawet pięknych kobiet. Zainteresowanie z ich strony jest już inną kwestią, nie każdy facet ma szansę ;p

Gość Polak
13 minut temu, Nenesh napisał:

Albo pora na wizytę u okulisty, albo po prostu wybrzydzasz, ale najprawdopodobniej to jednak beznadziejna prowokacja. Sama widzę wiele ładnych, a nawet pięknych kobiet. Zainteresowanie z ich strony jest już inną kwestią, nie każdy facet ma szansę ;p

Angielki już lepsze bo zadbane 

Gość Gość  gosc

Zdecydowanie preferuje malutkie partnerki 🙂

Gość Romek

To nieprawda. Miałem to szczęście, że w czasach szkoły średniej w moim najbliższym otoczeniu miałem piękne koleżanki. Były też przeciętne dziewczyny, ale przeważały atrakcyjne. Moi kumple zazdrościli mi tego, że obracałem się w towarzystwie ładnych i zgrabnych dziewczyn. Z niektórymi z tych dziewczyn przeżyłem miłe chwile, ale to nie było nic poważnego. Jakieś przytulanki czy trzymanie się za rączki. Z żadną z nich nie związałem się na stałe. Byłem zbyt nieśmiały. To nie był jeszcze mój czas. Ta sytuacja spowodowała jednak , że szukając w późniejszym czasie partnerki życiowej, zwracałem uwagę na urodę. Szukałem partnerki tak atrakcyjnej, jak moje atrakcyjne koleżanki. Na studiach nie było już tak słodko. Przeważały dziewczyny przeciętne, albo takie, które urodą nie grzeszyły. Te nieliczne atrakcyjne otoczone były przez rzesze wielbicieli. 

Gość 1991
22 minuty temu, Gość Gość gosc napisał:

Zdecydowanie preferuje malutkie partnerki 🙂

Uwielbiam niskie- /0k.155-160/ i drobne dziewczyny. Świetnie się z nimi tańczy. Niestety nigdy nie byłem z taką w sytuacji intymnej. To musi być fantastyczne doznanie. 

Gość Vvv

Moja ukochana jest piękna. Żałuj że nie widziałeś, gęste włosy, jedrna pupa, seksowne oczy, zawsze zadbana, ubrana z klasą pięknie, bez odslaaniania cycków czy dupy.

Gość Vvv

O i właśnie tez jest mała, 160 wzrostu, kreci mnie to bardzo

Gość Polak
1 godzinę temu, Gość Vvv napisał:

O i właśnie tez jest mała, 160 wzrostu, kreci mnie to bardzo

Czytaj ułomie, ze 160 to za mało i odpada 

Gość MrSraczko
4 minuty temu, Gość Polak napisał:

Czytaj ułomie, ze 160 to za mało i odpada 

Pan Emigrant.Granice zamkniecie?Haha

Gość Gość

Autor chyba pracuje na budowie lub w polu, gdzie normalny jest brud za paznokciami i brudne ciuchy. Patrzy dookoła i wyciąga takie a nie inne wnioski. Szkoda dalej komentować.