Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariukk

DOBRY OPTYK KRAKÓW

Polecane posty

Gość mariukk

Cześć, witajcie ;-) Szukam dobrego optyka w Krakowie, macie jakieś sprawdzone godne polecenia miejsca z ciekawymi oprawkami za rozsądną cenę? Generalnie rzecz ujmując to szukam pierwszych okularów dla siebie, zauważyłam że gorzej widzę podczas czytania, obraz mi się rozmazuje. Także interesuje mnie kompleksowa obsługa – badania + dobór soczewki + oprawka. Ktoś coś?!

Gość dddb

Najlepszą ofertę jeśli chodzi o szkła badanie wzroku i oprawki ma moim zdaniem Oko Design ( oko-design.com). Kompleksowa obsluga, są w stanie przygotować każde okulary, w tym te bardziej specjalistyczne. Mój znajomy koszykarz wiem że u nich kupował sportowe dla siebie do gry.

Gość Aska
Dnia 29.03.2019 o 13:29, Gość dddb napisał:

Najlepszą ofertę jeśli chodzi o szkła badanie wzroku i oprawki ma moim zdaniem Oko Design ( oko-design.com). Kompleksowa obsluga, są w stanie przygotować każde okulary, w tym te bardziej specjalistyczne. Mój znajomy koszykarz wiem że u nich kupował sportowe dla siebie do gry.

Rownież polecam Oko Design

Gość gość

Okulary kupowałam w salonie Primus. Dużo jest tych optyków w Krakowie, więcej niż sklepów z pieczywem...Tutaj na pewno dużym plusem są ceny, wiem że sporo ludzi z różnych części miasta kupuje sobie szkła i oprawki właśnie u nich – sama trafiłam na nich przez znajomą, która akurat leczy się w przychodni Falck gdzie jest optyk.