Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mela

Moja przyjaciolka nie ma dla mnie czasu

Polecane posty

Gość Mela

No wiec mam przyjaciolke ktora nie ma dla mnie czasu poniewaz ma treningi. Jesli chce sie z nia spotkac w piatek mowi ze nie moze bo ma trening a jak pytam sie cy chocia raz nie moze odwolac tego treningu od razy sie wkurza i odpowiada ze boze przeciez wiesz ze mam treningi masz przeciesz jeszce inne przyjaciolka. Niby mam inne i one z checia sie ze mna spptkaja ale bardzoiej zalezy mi na niej bo jest dla mnie jak siostra. Powiedziala mi ze za rok konczy treninge i moze wtedy sie spotkamy. Pytam sie czy moze w soboty ale nie bo ma mecze. Nie ma dla mnie czasu a mi jest przykro z tego powodu. Co mam robic ? Czy jestem zla przyjaciolka?  Za bardzo na nia naciskam ? Nie chce konczyc tej przyjazni bo za bardzo mi na niej zalezy jest dla mnie jak siostra. Pomozcie prosze bo nie mam juz pojecia co robic!!!

Gość czas

ma trening jest zmeczona po nich wraca do domu i odpoczywa nie ma czasu i tyle na spotykanie sie z toba 

Gość czas

juz pasuje

Gość czas

podszywie

Gość Ytrewq

Nie możesz znaleźć innego czasu na spotkanie? Treningi wymagają regularności, systematyczności. Nie można tak sobie ich odwoływać bo to marnowanie wcześniej włożonego wysiłku. Skoro jest Twoją przyjaciółką i wiele dla Ciebie znaczy to powinnaś to zrozumieć.