Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (O_o)

Medycyna estetyczna dla mężczyzn, Polska?

Polecane posty

Gość (O_o)

Nie było mnie w kraju 17lat i po przyjeździe muszę stwierdzić że faceci dalej nie lubią dbać o siebie ani o tym rozmawiać, więc moje pytanie dotyczy tego czy jest w Polsce jakieś dedykowane forum związane z męska medycyna estetyczna, zabiegami, operacjami? może jak nie to jakieś duże kobiece forum gdzie kobiety będą wyrozumiale gdy zada się parę bardziej szczegółowych pytań 😉

Czterdziestka zbliża się coraz szybciej, moja praca wymaga dobrego wygladu w kontaktach z klientami wiec chyba czas najwyższy na solidne zabranie się za siebie, ćwiczę od 20lat bez przerwy ale twarz mimo domowych zabiegów i pielęgnacji nie nadąża za ciałem więc potrzebuje bardziej fachowej pomocy. Na poprawianiu męskiej twarzy trzeba się znać bo u nas właśnie ma nie być widać że cokolwiek było robione i dlatego chcę się dowiedzieć czy w PL uda mi się znaleźć kogoś fajnego czy raczej mam wracać za granicę żeby ogarnąć lepiej temat. 

Dzięki 

Gość marawstala

Chyba wizaż : )  

Gość Kamila

Niestety masz rację....niestety wielu mężczyzn uważa, że jeżeli fac korzysta z kosmetyczki lub zabiegów medycyny estetycznej to jednym słowem coś z nim nie tak. Mój facet chodzi razem zemną do mojego gabinetu medycyny estetycznej i zawsze jakiś zabieg  dla siebie znajdzie. Ostatnio zdecydował się na podjęcie leczenie nadpotliwości z użyciem toksyny botulinowej typu A. Na takie zabiegi chodzi do  gabinetu Estetica w Lublinie. 

Nie znam forum dla mężczyn o medycynie estetycznej ale od mojej Pani Doktor Izabeli Lenartowicz otrzymałam w prezencie książkę Biblia zdrowej cery i w tej książce jest specjalny dział poświęcony skórze męskiej. Polecam :).