Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Kochałem i nadal Cię Kocham

Polecane posty

Gość Gosc

Prawdziwą i szczerą miłością i nie wstydzę się tego, nawet nie walczę z tym uczuciem, mimo , że jestem w związku małżeńskim .  Chciałbym Cię jako kobietę , być z Tobą , ale to nie możliwe.  Więc pozostaje tęsknić i  nic więcej , smutne , ale tak widocznie musi być.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Prawdziwą i szczerą miłością i nie wstydzę się tego, nawet nie walczę z tym uczuciem, mimo , że jestem w związku małżeńskim .  Chciałbym Cię jako kobietę , być z Tobą , ale to nie możliwe.  Więc pozostaje tęsknić i  nic więcej , smutne , ale tak widocznie musi być.

podaj jej pierwszą literkę albo co bądź , żeby dziewczyny nie wkręcały sobie, że to do nich

Gość nice

A ja cię nigdy nie kochałam i nie kocham. Jesteś brzydki, objerzałam cię na twoich filmikach i przypomniały mi się wszystkie powody, dla których cię rzuciłam. Estetyczne nie należały do najmniej ważnych. 

Gość gość
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Walcz jeśli kochasz!!!! i jeśli ona cię kocha!!!!