Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga b

Jestem utrzymanką o dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A to nic nowego nie powiedziałeś, tylko się przyznałeś, że bez czytania odpisujesz 🙂

Dla ciebie nie mam zamiaru mówić nic nowego, a to że nie mam zamiaru czytać twoich wypierdow, pisałem już dawno. Nie przeczytałaś? To przeczytaj teraz.

Gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

Oj Resiu Resiu wywalili  cie z innych tematów to przylazłeś tutaj na forum o porodach i połogu hehehe  Oj nisko upadłeś chłopie  hehe 

Skąd mnie niby wywalili? Możesz sobie poczytać mój temat i moje wpisy na ogólnym. Twierdzisz, że to forum to dno?  To przez ciebie do dna doszedł jeszcze muł.

Gość Gość
7 minut temu, Rescator555 napisał:

Jeśli ciebie nie interesuje moje prywatne życie to co tutaj robisz. Czym jest ta dyskusja jak nie zastanawianiem się kim jest Rescator, a co robi, a gdzie mieszka, a czy ma żonę czy nie?  Wystarczy, że coś napiszę, a już jesteś jak  czujny burek. Ja mam z tego ubaw, z czytania twoich kretyńskich hipotez, więc biorę w tym udział, do czasu aż mi się nie znudzi.

Tak Res, jestem na kafe specjalnie dla ciebie :-D :-D :-D

Coraz śmieszniejsze te twoje posty :-D

Gość Gość
7 minut temu, Rescator555 napisał:

Nie pochlebiaj sobie, takie są fakty. Ile czasu mija, zanim odpowiesz na mój wpis? Prawie natychmiast. A mi wmawiasz, że siedzę non stop przed komputerem.

Bo siedzisz tu od rana. I piszesz tutaj na zmianę z innym tematem. Ja weszłam dziś na o forum dwa razy i większość dnia spędziłam inaczej.

Gość Gość
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Skąd mnie niby wywalili? Możesz sobie poczytać mój temat i moje wpisy na ogólnym. Twierdzisz, że to forum to dno?  To przez ciebie do dna doszedł jeszcze muł.

Dno to być facetem w podeszłem wieku tak jak ty i siedzieć od rana do nocy na forum dla ciężarnych. Naprawdę nie czujesz tego?

Gość Gość
6 minut temu, Rescator555 napisał:

Dla ciebie nie mam zamiaru mówić nic nowego, a to że nie mam zamiaru czytać twoich wypierdow, pisałem już dawno. Nie przeczytałaś? To przeczytaj teraz.

To po co odpisujesz skoro nie czytasz" wypierdów"

Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak Res, jestem na kafe specjalnie dla ciebie 😄😄😄

Coraz śmieszniejsze te twoje posty 😄

Na tematach gdzie się pojawiam jesteś dla merytorycznej dyskusji 😀😀😀. Takie właśnie wpisy mnie rozśmieszają.

Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dno to być facetem w podeszłem wieku tak jak ty i siedzieć od rana do nocy na forum dla ciężarnych. Naprawdę nie czujesz tego?

Już pisałem, gdzie mam impresje czy przemyślenia durnych, wrednych bab.

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To po co odpisujesz skoro nie czytasz" wypierdów"

Bo mam ochotę. I co mi zrobisz?

Gość Gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Na tematach gdzie się pojawiam jesteś dla merytorycznej dyskusji 😀😀😀. Takie właśnie wpisy mnie rozśmieszają.

Nie Res. Na tematach, na których się pojawiasz, pojawiam się specjlnie dla ciebie. Cały czas cię obserwuję, śledzę i dopytuje o twoje zycie prywatne. Rozmyślam o tobie dniami i nocami. Och Res! Dlaczego nie chcesz napisać nic o swoim zawodzie, gdzie meszkasz i co jadłeś na śniadanie? nie usnę jak się nie dowiem. Dlaaaaczeego mi to robisz????

PS. Czy ty wogóle wiesz co to merytoryczna dyskusja?Bo z pewnością nigdy nie brałeś w takowaej udziału. Każda dyskusja, w której zabierasz głos przestaje być merytoryczna.

Gość Gość
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Już pisałem, gdzie mam impresje czy przemyślenia durnych, wrednych bab.

To dlatego całydziń twkisz na babskim forum?

Res i jego "logika" :-D

Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo siedzisz tu od rana. I piszesz tutaj na zmianę z innym tematem. Ja weszłam dziś na o forum dwa razy i większość dnia spędziłam inaczej.

Az dwa razy? Bo ja widzę, że tylko raz: od rana do wieczora. Przerwa była na siku?  Ale sprawdzić ile ja siedzę to zdążyłaś? Ciekawe po co?

Gość Gość
6 minut temu, Rescator555 napisał:

W jednym masz rację. Na tematach, na których się pojawiasz nie ma merytorycznej dyskusji. Wszystko trafia szlag gdy tylko się pojawisz.

Res i merytoryczna dyskusja - rzeczywiście smieszne :-D śmiej się na zdrowie.

Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie Res. Na tematach, na których się pojawiasz, pojawiam się specjlnie dla ciebie. Cały czas cię obserwuję, śledzę i dopytuje o twoje zycie prywatne. Rozmyślam o tobie dniami i nocami. Och Res! Dlaczego nie chcesz napisać nic o swoim zawodzie, gdzie meszkasz i co jadłeś na śniadanie? nie usnę jak się nie dowiem. Dlaaaaczeego mi to robisz????

PS. Czy ty wogóle wiesz co to merytoryczna dyskusja?Bo z pewnością nigdy nie brałeś w takowaej udziału. Każda dyskusja, w której zabierasz głos przestaje być merytoryczna.

Możesz sobie ironizować. Ale po co się pojawiasz na nich tematach. Lubisz byc nazywana siksa, durna babą czy wścibska cipa?

Owszem, każda dyskusja w której zabieram głos przestaje być merytoryczną przez ciebie i tobie podobne. Ale mi to nie przeszkadza.

Gość

W jednym masz rację. Na tematach, na których się pojawiasz nie ma merytorycznej dyskusji. Wszystko trafia szlag gdy tylko się pojawisz.

Res i merytoryczna dyskusja - rzeczywiście smieszne 😄 śmiej się na zdrowie.

No bo zaraz przylazisz ty i tobie podobne durne, wredne cipy, które kierują dyskusję na dziesieciorzedna rozważania o tym kim jest baronessa czy damessa i podobne pierdoły. To ma być merytoryczne?

Gość Gość
1 godzinę temu, Rescator555 napisał:

Tylko, że ja nie dopytuje co która z was robi albo nie robi, gdzie mieszka albo nie mieszka, gdzie pracuje albo nie pracuje. A was interesuje głównie to, plus kretyńskie domysły. Klatki schodowe są tylko w blokach? Wkład mojej żony w postaci wielkiej pracy dla rodziny? Gdzie to wyczytałalas? Czy raczej sobie wymyśliłaś ? A czy ta praca to musi być pranie gaci i sprzątanie? Glupie baby coś sobie wymyślą i jeszcze liczą, że ktoś będzie się im tłumaczył?

Chłopie plączesz się w zeznaniach. Włazisz na babskie forum wypisujesz bzdury. Na co ty liczysz na uznanie z naszej strony? Jaki  to ty jesteś wzpaniały bo żona siedzi w domu zamiast pracować.Facet ile ty masz lat? Chyba sporo i myślisz, że te naiwne głupie siksy, baby czy ciapy jak nas nazywasz wierzą w to co piszesz.  My mamy to mocno tam gdzie słońce nie dochodzi. A prawda pewnie jest taka, że nie masz żony  jesteś sam a  seks o którym tak dużo piszesz jest tylko wytworem twojej wyobraźni. Więc daj sobie spokój i nie ubliżaj nam zajmij się swoim cudownym życiem i przestań insynuować, że jesteśmy tak zainteresowane tym gdzie pracujesz,  mieszkasz i czy masz żonę. Miłej nocy.

Gość Gość
34 minuty temu, Rescator555 napisał:

Możesz sobie ironizować. Ale po co się pojawiasz na nich tematach. Lubisz byc nazywana siksa, durna babą czy wścibska cipa?

Owszem, każda dyskusja w której zabieram głos przestaje być merytoryczną przez ciebie i tobie podobne. Ale mi to nie przeszkadza.

Totatlnie spływa po mnie co pisze i jak mnie nazywa jakiś samotny, starszy, nieszczęśliwy facet z forum dla ciężarnych. To co piszesz świadczy tylko o tobie, a nie o mnie. Także wyzywaj sobie do woli.

Gość

Chłopie plączesz się w zeznaniach. Włazisz na babskie forum wypisujesz bzdury. Na co ty liczysz na uznanie z naszej strony?Jaki  to ty jesteś wzpaniały bo żona siedzi w domu zamiast pracować.Facet ile ty masz lat? Chyba sporo i myślisz, że te naiwne głupie siksy, baby czy ciapy jak nas nazywasz wierzą w to co piszesz.  My mamy to mocno tam gdzie słońce nie dochodzi. A prawda pewnie jest taka, że nie masz żony  jesteś sam a  seks o którym tak dużo piszesz jest tylko wytworem twojej wyobraźni. Więc daj sobie spokój i nie ubliżaj nam zajmij się swoim cudownym życiem i przestań insynuować, że jesteśmy tak zainteresowane tym gdzie pracujesz,  mieszkasz i  czy masz żonę. Miłej nocy.

Liczę na zabawę z demaskowania głupoty głupich. Nie ma to żadnego związku z tym czy wierzycie w to co pisze o sobie czy też nie. Mi to kompletnie wisi. Powtarzalem nie raz: "Kto chce to niechaj wierzy, kto nie chce niech nie wierzy". Za to świetnie się bawię, gdy babsztyl podobny do ciebie,  dochodzi do "genialnego" wniosku, że nie mam żony😀. To ciekawe na czyje konto idzie moja wypłata. Albo, że seks sobie tylko wyobrażam 😀. Ale mam dla ciebie i podobnych durnych, wścibskich cip jedną radę: nie wchodźcie na tematy gdzie się pojawiam po to aby wypisywać na mój tematy bzdury wyssane z brudnych paluchów albo chamskie insynuacje. Ograniczcie się do wypowiedzi na temat. Wtedy na pewno nie będzie wyzwisk. Nawet jeśli merytorycznie wykażecie, że nie mam racji. Ale jeśli macie ochotę na wyzwiska i chamstwo, to jestem do dyspozycji, mnie to też bawi😀.

Gość Gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Liczę na zabawę z demaskowania głupoty głupich. Nie ma to żadnego związku z tym czy wierzycie w to co pisze o sobie czy też nie. Mi to kompletnie wisi. Powtarzalem nie raz: "Kto chce to niechaj wierzy, kto nie chce niech nie wierzy". Za to świetnie się bawię, gdy babsztyl podobny do ciebie,  dochodzi do "genialnego" wniosku, że nie mam żony😀. To ciekawe na czyje konto idzie moja wypłata. Albo, że seks sobie tylko wyobrażam 😀. Ale mam dla ciebie i podobnych durnych, wścibskich cip jedną radę: nie wchodźcie na tematy gdzie się pojawiam po to aby wypisywać na mój tematy bzdury wyssane z brudnych paluchów albo chamskie insynuacje. Ograniczcie się do wypowiedzi na temat. Wtedy na pewno nie będzie wyzwisk. Nawet jeśli merytorycznie wykażecie, że nie mam racji. Ale jeśli macie ochotę na wyzwiska i chamstwo, to jestem do dyspozycji, mnie to też bawi😀.

Ale zdajesz sobie sprawę, że to twoja głupota jest tu demaskowana? Praktycznie na każdym kroku? Chcesz się śmiać (jak ta siuśmajtka) a stajesz się pośmiewiskiem.

Gość

Totatlnie spływa po mnie co pisze i jak mnie nazywa jakiś samotny, starszy, nieszczęśliwy facet z forum dla ciężarnych. To co piszesz świadczy tylko o tobie, a nie o mnie. Także wyzywaj sobie do woli.

No właśnie, kompletnie spływa po mnie co piszę i jak mnie nazywa głupia, wścibska cipa z jakiegoś tam forum, sfrustrowana bo dawno nie miała chłopa. To co w chamski sposób zmyśla czy insynuuje świadczy o niej, nie o mnie. Więc pisz swoje wypierdy do woli, ja i tak nie mam zamiaru tego czytać.

Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale zdajesz sobie sprawę, że to twoja głupota jest tu demaskowana? Praktycznie na każdym kroku? Chcesz się śmiać (jak ta siuśmajtka) a stajesz się pośmiewiskiem.

Nie, bo tak nie jest. To, że glupie siksy z kogoś się śmieją, świadczy nie o śmieszności obiektu ich śmiechu, ale o głupocie śmiejących. A ta moja demaskowania niby "głupota" to dziesieciorzedne pierdoły typu "damessa". Też mi wielka rzecz, a głupie siksy zrobiły aferę na miarę dwóch błędów ortograficznych w jednym zdaniu. Więc zdaniem czegoś o takiej mentalności nie mam zamiaru się przejmować.

Gość Gość
11 minut temu, Rescator555 napisał:

Jak byś się tak świetnie bawił to nie wyzywał byś ludzi bo to jest oznaką zdenerwowania.Na czyje konto wpływa twoja wypłata to mnie nie obchodzi bo może wpływać na twoje albo pani sąsiadki czy pana sąsiada( żaden argument) Jeśli nawet masz tą żonę to jakieś dziwne relacje między wami są ( chyba sponsor i pani do seksu i ogarnięcia domu) bo jak by było inaczej to byś nie pisał po tyle godzin dziennie z obcymi kobietami.Durna to raczej jest twoja partnerka( chociaż ja nadal twierdzę, że nie istnieje) bo pozwala ci na takie zachowanie. Nie wiem kto wchodzi na tematy gdzie ty się pojawiasz ale na pewno nie ja. A chamskie zachowanie to jest z twojej strony, bo chyba facetowi i jeszcze takiemu za jakiego się ty uważasz czyli inteligentnemu nie wypada wyzywać kobiet.

Gość

Jak byś się tak świetnie bawił to nie wyzywał byś ludzi bo to jest oznaką zdenerwowania.Na czyje konto wpływa twoja wypłata to mnie nie obchodzi bo może wpływać na twoje albo pani sąsiadki czy pana sąsiada( żaden argument) Jeśli nawet masz tą żonę to jakieś dziwne relacje między wami są ( chyba sponsor i pani do seksu i ogarnięcia domu) bo jak by było inaczej to byś nie pisał po tyle godzin dziennie z obcymi kobietami.Durna to raczej jest twoja partnerka( chociaż ja nadal twierdzę, że nie istnieje) bo pozwala ci na takie zachowanie. Nie wiem kto wchodzi na tematy gdzie ty się pojawiasz ale na pewno nie ja. A chamskie zachowanie to jest z twojej strony, bo chyba facetowi i jeszcze takiemu za jakiego się ty uważasz czyli inteligentnemu nie wypada wyzywać kobiet.

Już pisałem nie raz, gdzie mam twoje hipotezy i insynuacje wyssane z brudnego palucha. Owszem, nie wypada wyzywać KOBIET, natomiast czegoś kobietopodobnego to nie dotyczy. A jeśli nie ty wchodzisz na tematy gdzie ja się pojawiam, to co tu teraz robisz i kto jest autorem tego wpisu? Twój awatar?

Gość Gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Już pisałem nie raz, gdzie mam twoje hipotezy i insynuacje wyssane z brudnego palucha. Owszem, nie wypada wyzywać KOBIET, natomiast czegoś kobietopodobnego to nie dotyczy. A jeśli nie ty wchodzisz na tematy gdzie ja się pojawiam, to co tu teraz robisz i kto jest autorem tego wpisu? Twój awatar?

Mowa jest o innych tematach nie o tym więc nie bądź taki błyskotliwy. Skoro twierdzisz, że my jesteśmy czymś kobietopodobnym to ty jesteś czymś facetopodobnym . Żaden normalny prawdziwy facet nie siedzi całe dnie na babskim forum i nie pisze z obcymi kobietami. A może ty jesteś " głupia cipa" tylko chłopa udajesz?

Gość Gość
39 minut temu, Rescator555 napisał:

No właśnie, kompletnie spływa po mnie co piszę i jak mnie nazywa głupia, wścibska cipa z jakiegoś tam forum, sfrustrowana bo dawno nie miała chłopa. To co w chamski sposób zmyśla czy insynuuje świadczy o niej, nie o mnie. Więc pisz swoje wypierdy do woli, ja i tak nie mam zamiaru tego czytać.

Nie czytasz a odpisujesz. To jest dopiero glupota :-D :-D :-D

Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Mowa jest o innych tematach nie o tym więc nie bądź taki błyskotliwy. Skoro twierdzisz, że my jesteśmy czymś kobietopodobnym to ty jesteś czymś facetopodobnym . Żaden normalny prawdziwy facet nie siedzi całe dnie na babskim forum i nie pisze z obcymi kobietami. A może ty jesteś " głupia cipa" tylko chłopa udajesz?

Wiesz gdzie mam twoje wyobrazenia na temat prawdziwego faceta? O jakich znowu innych tematach tu pierdzisz? Siedzisz na tym, snujesz swoje kretyńskie i chamskie hipotezy na mój temat i jeszcze sama piszesz, że prawda ciebie nie interesuje. To co ciebie interesuje głupia cipo? Czego tu szukasz?

Gość

Nie czytasz a odpisujesz. To jest dopiero glupota 😄😄😄

Durne, chamskie wpisy na nic mądrego nie zasługują. 

Gość Gość
8 minut temu, Rescator555 napisał:

Głupek zawsze będzie głupio reagował.

Gość Gość
10 minut temu, Rescator555 napisał:

Eeeee,a skąd wiesz, że wpisy sądurne i chamskie skoro ich nie czytasz??????

Kurde Res, ty powinieneś serio w cyrku się zatrudnić. Naczelnym błaznem kafeterii już jesteś, więc wprawę masz.

Gość Gość
9 minut temu, Rescator555 napisał:

Wiesz gdzie mam twoje wyobrazenia na temat prawdziwego faceta? O jakich znowu innych tematach tu pierdzisz? Siedzisz na tym, snujesz swoje kretyńskie i chamskie hipotezy na mój temat i jeszcze sama piszesz, że prawda ciebie nie interesuje. To co ciebie interesuje głupia cipo? Czego tu szukasz?

Głupi fiucie ja też mam mocno gdzieś twoje wyobrażenie na temat piszących tu kobiet.  O jakich tematach pierdziele, a o takich na których ty Resiurku  piszesz swoje wypierdy i obrażasz ludzi, a sam dobrze wiesz, że jest ich kilka więc nie udawaj pajaca. Ten temat czyli " jestem utrzymanką i dobrze mi z tym" jest jedynym tematem gdzie skomentowałam twoje wypowiedzi. Kretyńskie i chamskie hipotezy to  ty snujesz na temat kobiet a jak by  tego było   mało to jeszcze je wyzywasz. O jakiej prawdzie ty mówisz bajkopisarzu ?  W twoim wykonaniu prawda nie istnieje bzdury wyssane  ze swojego okropnego  brudnego palucha to ty  opowiadasz i myślisz, że wszystkie kobiety są takie jak twoja" głupia cipa"  siedzące    w domu i usługujące    takim  chłopopodobnym osobnikom jak ty. Głupi fiutku zapytaj siebie czego szukasz na tym forum a nie mnie, bo ja to jestem chociaż kobietopodobna a to jest babskie forum  a ty chyba jesteś" głupia siksa" skoro tu siedzisz.