Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm e bicepsie

Większość kobiet tutaj jest stara gruba i brzydka a ja chciałbym młodą filigranową co lubi dostawać klapsy w pupę w czasie miłosnych uniesień

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcie Wieczornej?

W końcu jej dane się pojawią, więc i fota się znajdzi, pytanie czy chcemy rzygac? 🤮

Gość Gość

W końcu jej dane się pojawią, więc i fota się znajdzi, pytanie czy chcemy rzygac? 🤮

Myslalam, że fota już tu krąży . 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak sobie tłumacz 😘😘

Fakty mówią same za siebie. A raczej robi to  twoje ryło. Z buziaczkami to sobie startuj z tą uparaną gębą do meneli spod bloku,  a nie do normalnych ludzi. Chociaż nawet tamci chyba niezbyt zainteresowani. W przeciwieństwie do ciebie mają swoją godność. 

Gość Gość

Skąd wiecie, że ta Wieczorna jest stara, gruba i brzydka?

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość gość napisał:

To wariatka która prześladowała tutaj i na kowbojkach kilka dziewczyn i nawet jakiegoś faceta. Zasłynęła pisaniem obleśnych pedofilskich historii do jednej ze swoich ofiar. Także ten...Nie radzę się sugerować opinią czegoś takiego na temat męskiego ciała. 🙄 Ją interesują takie w wieku dziesięć minus...

Średnio mnie właśnie interesuje jakaś hejterka i jej hejty. 

Po prostu dawno mnie tu nie było na forum i chciałem z wami popisać moje kochane 🙂

Oczywiście nie bierzcie tytułu tego tematu zbyt poważnie do siebie,  aczkolwiek filigranowe laseczki lubiące klapsy na gołą pupuńcie to coś boskiego absolutnie... 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Myslalam, że fota już tu krąży . 

Babę zgłaszali na policję i Dyzurnet, ale znając życie forumowicze będą szybsi i ktoś z forum ją wytropi. O ile już nie wytropił bo jakieś informacje już były tutaj o niej. Czy prawdziwe nie wiadomo 

Gość Gość

Bo taki opis najlepiej im pasuje. Lepiej się czują gdy okrasza swoje chore fantazje na mój temat równie chorym wizerunkiem. 

Gość Gość

Większość ofiar które stalkuje to ładne i bardzo  młode dziewczyny i właśnie urody w nich się obsesyjnie czepia. Na Kowbo pisała całe elaboraty na ten temat. Jak jej napiszesz ze jest gruba to dostaje histerii. Większość tematów w których ta wariatka obraża ludzi dotyczy urody i pieniędzy. Jej słabe punkty 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Babę zgłaszali na policję i Dyzurnet, ale znając życie forumowicze będą szybsi i ktoś z forum ją wytropi. O ile już nie wytropił bo jakieś informacje już były tutaj o niej. Czy prawdziwe nie wiadomo 

Dzięki za odpowiedź. Niewiele o niej do tej pory czytałam . Ale jak chora to nic chyba nie poradzicie. Takiej do więzienia nie wsadza.

Gość gość

Bo taki opis najlepiej im pasuje. Lepiej się czują gdy okrasza swoje chore fantazje na mój temat równie chorym wizerunkiem. 

Zapytajmy może czy ty się lepiej czujesz prześladując od kilku lat na forach ładne i młode dziewczyny? To zmniejsza twoje kompleksy i odrzucenie przez społeczeństwo? 

Gość Gość

Zapytajmy może czy ty się lepiej czujesz prześladując od kilku lat na forach ładne i młode dziewczyny? To zmniejsza twoje kompleksy i odrzucenie przez społeczeństwo? 

Jesteś żałosna histeryczko egzaltowana. To ty się sycisz moim zainteresowaniem. Przeżywasz ten fakt i wyolbrzymiasz bo czujesz się wyjątkowa że ktoś rzekomo ci zazdrości. Zacznij się leczyć histrioniczko. 

Gość gość

Dzięki za odpowiedź. Niewiele o niej do tej pory czytałam . Ale jak chora to nic chyba nie poradzicie. Takiej do więzienia nie wsadza.

W takim wypadku ją wsadzą do psychiatryka a to nawet lepiej dla obu stron. Niech jej opiekun prawny pilnuje co wypisuje po forach i tyle. Tu wchodziło w grę podżeganie do samobójstwa i to niejednej z ofiar. Wariatka siedzi w netach dzień w dzień po wiele godzin i to od lat. Na każdym forum się na niej poznają po jakimś czasie. Rzadko spotykana agresja w wypowiedziach 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna, czemu ludzie cię tu tak nie lubią? No i zastanawia mnie czemu uważają, że jesteś gruba i brzydka skoro nikt twojej foty nie widział . Nawet gdybyś była złym człowiekiem to przecież możesz być piękna i zgrabna.

Gość gość

Jesteś żałosna histeryczko egzaltowana. To ty się sycisz moim zainteresowaniem. Przeżywasz ten fakt i wyolbrzymiasz bo czujesz się wyjątkowa że ktoś rzekomo ci zazdrości. Zacznij się leczyć histrioniczko. 

To tak jakby ktoś miał wątpliwości co co zdrowia psychicznego Wieczornej. Właśnie jestem brany za jedną z ofiar, którą prześladowała za każdym razem gdy wrzuciła na forum ładne zdjęcie i wyzywała pod każdym foto na Kowbojkach od histrioniczek...Do tej także osoby pisała treści pedofilskie. Dla odmiany innej dziewczynie stąd życzyła gwałtu ze szczególnym okrucieństwem. Swoją drogą  zabawne jest zarzucanie drugiej osobie choroby psychicznej w wykonaniu stalkerki siedzącej od lat na rencie na głowę... 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna, czemu ludzie cię tu tak nie lubią? No i zastanawia mnie czemu uważają, że jesteś gruba i brzydka skoro nikt twojej foty nie widział . Nawet gdybyś była złym człowiekiem to przecież możesz być piękna i zgrabna.

Ty byś lubiła osobę która nęka i wyzywa ludzi i zamieszcza treści podpadające pod paragraf? 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Większość ofiar które stalkuje to ładne i bardzo  młode dziewczyny i właśnie urody w nich się obsesyjnie czepia. Na Kowbo pisała całe elaboraty na ten temat. Jak jej napiszesz ze jest gruba to dostaje histerii. Większość tematów w których ta wariatka obraża ludzi dotyczy urody i pieniędzy. Jej słabe punkty 

Ok, nie wiedziałam. Każdy chciałby być młody i piękny, ale mądre osoby wiedzą , że uroda nawet tych najpiękniejszych dziewczyn przemija wraz z młodością . Ale to nie jest sprawiedliwe, że jedni rodzą się piękni a inni nie. Tak czy siak można zazdrościć , ale zawiść jest już bardzo złym uczuciem i trzeba z tym walczyć.

Gość gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Chore to są ewentualnie twoje obleśne fantazje jakie tu zamieszczałaś. Tu nie ma nic do pasowania. Szczupła i ładna osoba wyśmieje ciebie gdy jej napiszesz, że jest gruba i brzydka. Zakompleksiona brzydula będzie się z kolei rzucać jak ryba na wędce gdy napiszesz cokolwiek o jej figurze. Tak też jest od zawsze w twoim przypadku. Dziwnym trafem nie prześladujesz starszych i niezadbanych kobiet. Twoimi ofiarami padają młodsze i ładne laski zwykle znane na forach ze zdjęć. O twoim braku życia świadczy choćby fakt twojego siedzenia na forach i hejtowania ludzi w tematach urodowych głównie od lat. Zejdź na ziemię. 

Gość gość

na pewno jakby Lochorna byla ladna i miala szczesliwe zycie to by od pięciu lat prześladowała dzien w dzien  ładne dziewczyny na wszystkich stronach w domenie WP 😏😏😏

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

W takim wypadku ją wsadzą do psychiatryka a to nawet lepiej dla obu stron. Niech jej opiekun prawny pilnuje co wypisuje po forach i tyle. Tu wchodziło w grę podżeganie do samobójstwa i to niejednej z ofiar. Wariatka siedzi w netach dzień w dzień po wiele godzin i to od lat. Na każdym forum się na niej poznają po jakimś czasie. Rzadko spotykana agresja w wypowiedziach 

Namawianie do samobójstwa to już straszne, można mieć na sumieniu czyjeś życie .

Gość gość

Ok, nie wiedziałam. Każdy chciałby być młody i piękny, ale mądre osoby wiedzą , że uroda nawet tych najpiękniejszych dziewczyn przemija wraz z młodością . Ale to nie jest sprawiedliwe, że jedni rodzą się piękni a inni nie. Tak czy siak można zazdrościć , ale zawiść jest już bardzo złym uczuciem i trzeba z tym walczyć.

Dokładnie. Zresztą uroda nie jest tak naprawdę ważna. Koniec końców co innego się w życiu liczy. Na pewno uroda wiele ułatwia w życiu i to jest niesprawiedliwe, ale do łba by mi nie przyszło prześladować kogoś za to, że jest ode mnie ładniejszy. Mogę sobie pomyśleć że taka osoba ma fajnie i że szkoda że ja tak nie mam, ale prześladować kogoś? To jest jakieś nieporozumienie. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Namawianie do samobójstwa to już straszne, można mieć na sumieniu czyjeś życie .

I nie wiadomo czy ona na sumieniu jakiegoś życia nie ma. Przecież nie znamy wszystkich jej ofiar. Ona fabrykowała zdjęcia jednej z dziewczyn z Kowbojek że niby jest prostytutką. Pisała ohydne fantazje pedofilskie. Innej dziewczynie z Kafeterii życzyła gwałtu. To już są zachowania niebezpieczne zwyczajnie. Tutaj był fajny wątek o tym, ale chyba wygasły screeny. Może ktoś wrzuci na nowo. Chociaż niektóre się jeszcze chyba da wyświetlić ale to w wyszukiwarce trzeba poszukać.

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Ty byś lubiła osobę która nęka i wyzywa ludzi i zamieszcza treści podpadające pod paragraf? 

Ok, nie znam babki. Ale jeżeli rzeczywiście jest chora, jak piszecie, to nie ponosi odpowiedzialności za swoje zachowanie, które może wynikać nie ze złej woli tylko z choroby.

Gość Papa

Dokładnie. Zresztą uroda nie jest tak naprawdę ważna. Koniec końców co innego się w życiu liczy. Na pewno uroda wiele ułatwia w życiu i to jest niesprawiedliwe, ale do łba by mi nie przyszło prześladować kogoś za to, że jest ode mnie ładniejszy. Mogę sobie pomyśleć że taka osoba ma fajnie i że szkoda że ja tak nie mam, ale prześladować kogoś? To jest jakieś nieporozumienie. 

Jesteś totalnym pustakiem wyolbrzymiajac twoje "prześladowanie" i myśląc że ma to cokolwiek wspólnego z twoja uroda. To są twoje teorie którymi się jarasz i które podbijaja twoje wielkie ego ale to tylko fantazje. Tak jak twoje wyobrażenia ma mój temat. Jesteś największą hipokrytka w sieci. Do tego z mocno wybujalym przekonaniem swojej wyjątkowości. Lubujesz się w opisywaniu swojego nieszczęścia i pozowaniu na ofiarę ale na twoje nieszczęście egzaltowane manipulacje nie działają na każdego bo nie każdy jest ...a. Przykro mi. Żal mi Ciebie znerwicowana histrioniczko. Pisanie o sobie udajac faceta jest słabe. Świadczy jedynie o twojej słabej psychice. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ok, nie znam babki. Ale jeżeli rzeczywiście jest chora, jak piszecie, to nie ponosi odpowiedzialności za swoje zachowanie, które może wynikać nie ze złej woli tylko z choroby.

Tylko że w sumie nie wiemy czy jest chora czy jest tylko psychopatką. Ona co najlepsze sama od razu zarzuca choroby psychiczne gdy rozmówca ma argument który jej nie odpowiada. Nawet tutaj wyżej ludzi od histrioników (?) wyzywa...Tutaj można przeczytać że ona się szczyci tym co robi, tylko ze trzeba ze spacjami wkleic i usunac  https://f.kafe teria.pl/temat-729637 6-uwazajcie-wi eczorna-znowu-wyz ywa-i-ne ka-ludzi-i-pisze-zoofilskie-porownania/?tab=comments#comment-8882483 

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Zgadzam się z tobą , mam tylko zastrzeżenia do tego, że uroda nie jest ważna . Niestety, faceci nawet ci nieładni często chcą mieć piękną dziewczynę. I te piękne mają tłum adoratorów , więc mają w czym wybierać.

Gość gość

tutaj były te screeny, w  temacie Broken na 8 stronie, mialem zapisany link w zakladkach bo slalem na Dyzurnet, te z imgura jeszcze są czynne więc mozesz przeczytac jej przykladowe wypowiedzi, szkoda ze te z zapodaj wygasly https://f.kaf eteria.pl/tem at-726 6825-co-rob ic-kiedy-osoba-z-rodziny-poniza-cie/?page=8 (usun cztery spacje) 

Gość gość
7 minut temu, Gość Papa napisał:

Jesteś totalnym pustakiem wyolbrzymiajac twoje "prześladowanie" i myśląc że ma to cokolwiek wspólnego z twoja uroda. To są twoje teorie którymi się jarasz i które podbijaja twoje wielkie ego ale to tylko fantazje. Tak jak twoje wyobrażenia ma mój temat. Jesteś największą hipokrytka w sieci. Do tego z mocno wybujalym przekonaniem swojej wyjątkowości. Lubujesz się w opisywaniu swojego nieszczęścia i pozowaniu na ofiarę ale na twoje nieszczęście egzaltowane manipulacje nie działają na każdego bo nie każdy jest ...a. Przykro mi. Żal mi Ciebie znerwicowana histrioniczko. Pisanie o sobie udajac faceta jest słabe. Świadczy jedynie o twojej słabej psychice. 

Macie kolejny dowód na zdrowie psychiczne (a raczej jego brak) u Wieczornej. Kolejny elaborat i stos urojeń i podejrzeń.

Jak na razie to ty wariatko piszesz te wysrywy na temat swoich obiektów obsesji. Tobie nikt tyle uwagi nie poświęca.

Doszukiwanie się w kimś nerwicy czy histerii samemu mając na koncie stalking i akty pdeofilskie świadczy tylko o twoim oderwaniu od rzeczywistości.

Jeśli dla ciebie przerabianie czyjegoś wizerunku na stronie z prostytutkami, życzenie gwałtu albo tworzenie historii z pedofilią w tle nie jest prześladowaniem to współczuję domu z jakiego pochodzisz bo musi to być straszna patola. To zresztą tłumaczy twoje zachowania.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam się z tobą , mam tylko zastrzeżenia do tego, że uroda nie jest ważna . Niestety, faceci nawet ci nieładni często chcą mieć piękną dziewczynę. I te piękne mają tłum adoratorów , więc mają w czym wybierać.

To prawda. Łatwiej słomianemu Jasiowi niż złotej Kasi. Stare przysłowie a prawdziwe. 

Gość gość

Największą hipokrytką w sieci jest ścierka prześladująca innych za rzekome bycie pustakiem (w rzeczywistości mając na dowód na pustactwo jedynie czyjś wygląd), a tak naprawdę sama wywalająca jęzor i tocząca litry śliny na sam widok hajsu 😂 Plujesz w mordę swoją postawą twojemu rzekomo kochanemu antysystemowcowi skörwiała hipokrytko. Jakiego jeszcze trupa w szafie trzymasz? Taka patryjotka, wyzywająca złodziejskie elity i wychwalająca pod niebiosa antysystemowca, tłumacząca jego nieudacznictwo uczciwością,  a sama pierwsza by leciała na tych bezkształtnych klocowatych racicach po hajs. Co ostatni temat o milionie doskonale udowodnił. Zeżre cię ta hipokryzja i jad. 

Gość Gość

Słuchajcie , może być tak, że jakaś bardzo ładna dziewczynka w dzieciństwie tak skrzywdziła Wieczorna, że przeżyła traumę i stąd ta nienawiść, o której piszecie, do ładnych osób .