Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm e bicepsie

Większość kobiet tutaj jest stara gruba i brzydka a ja chciałbym młodą filigranową co lubi dostawać klapsy w pupę w czasie miłosnych uniesień

Polecane posty

Gość Gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

ja pamiętam jak na kowbojkach pomyliła jakiegoś z gościa z jakąś swoją ofiarą. Na początku wyśmiała go że jest brzydki (nie wiedząc jak wygląda) on zaprzeczył że jest brzydki a ono "skoro nie jesteś brzydki to co tu robisz?" albo na jakiegoś gościa napisała "jesteś zje4bem z zje5banym życiem bez życia" albo jak dodała link do kafaterii z wypowiedzią nimfy i zarzuciła jej to co sama w tej chwili zrobiła że nimfa to baba beż życia która tylko obraża ludzi w internecie. Zawszę na końcu dodawała ten schizofreniczno-pseudoironiczny uśmiech. Albo jak próbowała manipulować a wychodziła na większego ułomka. Albo jak nękała z zazdrości jakąś swoją ofiarę, ktoś ją bronił a ono odpowiadało że jej ofiara sama się broni z gościa. Jeszcze tyle emocji w tym dodawało. A te hejty na kermita i tak spaczona wyobraźnia na tle seksualnym. Czy nawoływanie to potępienia i niszczenia podstępnej Nimfy

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ułomek 

Dokładnie. To jest babsko chodząca projekcja. Zarzuca innym hipokryzję a to jedna z jej głównych cech. Zarzuca innym choroby psychiczne a sama jest ewidentnie zjëbana. Szuka w innych pustactwa  a sama się zdemaskowała obleśnym materializmem. Że wolałaby kasę od miłości. 

Z facetami jak widać też ma problem, bo jej żaden nie chciał. Może dlatego tak ją wściekają prawiczki, bo jest zła, że taki jej nie tknie i chce na pierwszy raz fajną dziewczynę. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zdanie klucz. Nie wiem czy to nie skuteczniejsze niż sad sam w sobie. Na fejsika tej psychopatki wrzucić  screeny z wiatraczkami, gwałtami. Skończyłoby się nękanie w jeden dzień. 

ułomek piszę jako gość, jej znajomi mogą  w  to nie uwierzyć. Jak niby chcesz ich przekonać że to właśnie ona jest autorką tych obleśnych jak h wypowiedzi? 

Gość Gość

Wieczorna ewidentnie  ma z tym jakiś problem. Pamietam jak w tym temacie o milionie złotych i miłości tak agresywnie zwracała się do chłopaka wierzącego w miłość. 

Nawet menele spod sklepu nie używają na okrągło tak odpychających określeń dotyczących seksu. Ona nie napisze kochać się czy uprawiać seks. Czy nawet pieprzyć. 

U niej to zawsze „zakiszanie ogóra”, „spuszczanie z jaj”. Obleśne stwierdzenia. Podobnych używała w tych pedofilskich fantazjach. 

Wieczorna utożsamia seks z czymś brudnym i złym. To się nie bierze z niczego. A jednocześnie nienawidzi prawiczków. Kolejna sprzeczność. 

Może była molestowana przez jakiegos pedofila prawiczka (mogło nie dochodzić do pełnych stosunków - to by pasowało to tych obrzydliwych pedofilskich opisów, jakie serwowała nimfie) i stąd utożsamiła sobie w tej chorej głowie, że prawiczek to od razu musi się równać pedofil który nie może mieć seksu i nie jest zdolny do odbycia go z dorosłą kobietą? 

Jej świat i umysł jest plugawy a otoczenie patologiczne. Dlatego nie mieści jej się w głowie ze ktoś może czekać na właściwą osobę czy żyć w czystości do ślubu. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie. To jest babsko chodząca projekcja. Zarzuca innym hipokryzję a to jedna z jej głównych cech. Zarzuca innym choroby psychiczne a sama jest ewidentnie zjëbana. Szuka w innych pustactwa  a sama się zdemaskowała obleśnym materializmem. Że wolałaby kasę od miłości. 

Z facetami jak widać też ma problem, bo jej żaden nie chciał. Może dlatego tak ją wściekają prawiczki, bo jest zła, że taki jej nie tknie i chce na pierwszy raz fajną dziewczynę. 

W sobotę  wstawie linki jak nęka Leticie, SiBP i wielu naszych znajomych z samosi. Rozpoznacie że to pedofilka. Mi ona pisała że jestem prawiczkiem na utrzymaniu, obrażam ludzi przez z internet, nie mam życia (cokolwiek to znaczy...) i wiele innych swoich własnych cech.

Gość pumpum

Wieczorna ewidentnie  ma z tym jakiś problem. Pamietam jak w tym temacie o milionie złotych i miłości tak agresywnie zwracała się do chłopaka wierzącego w miłość. 

Nawet menele spod sklepu nie używają na okrągło tak odpychających określeń dotyczących seksu. Ona nie napisze kochać się czy uprawiać seks. Czy nawet pieprzyć. 

U niej to zawsze „zakiszanie ogóra”, „spuszczanie z jaj”. Obleśne stwierdzenia. Podobnych używała w tych pedofilskich fantazjach. 

Wieczorna utożsamia seks z czymś brudnym i złym. To się nie bierze z niczego. A jednocześnie nienawidzi prawiczków. Kolejna sprzeczność. 

Może była molestowana przez jakiegos pedofila prawiczka (mogło nie dochodzić do pełnych stosunków - to by pasowało to tych obrzydliwych pedofilskich opisów, jakie serwowała nimfie) i stąd utożsamiła sobie w tej chorej głowie, że prawiczek to od razu musi się równać pedofil który nie może mieć seksu i nie jest zdolny do odbycia go z dorosłą kobietą? 

Jej świat i umysł jest plugawy a otoczenie patologiczne. Dlatego nie mieści jej się w głowie ze ktoś może czekać na właściwą osobę czy żyć w czystości do ślubu. 

ją  chłopak zostawił jak zaciążyła 

Gość Gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

ułomek piszę jako gość, jej znajomi mogą  w  to nie uwierzyć. Jak niby chcesz ich przekonać że to właśnie ona jest autorką tych obleśnych jak h wypowiedzi? 

To tchórz wiadomo. Nie wiem, czy ma jakichś znajomych, ale faktycznie ośmieszenie dużo by ja mogło nauczyć. Jakby się zrobiło o tym glosniej to ewentualna praca stałaby się tylko marzeniem. Wyroki muszą być  bo to dowody, ale jeśliby ktoś dodatkowo zrobił jakaś stronę z jej screenami ( wrzucali tak kiedyś kilkadziesiąt plików o Noxie i Kciukiem. Jest taka strona ze można tak zrobić. Podobna do nonsensopedii) to ludzie już by rozpoznali jej styl pisania. Niesmak by pozostał. Sam bym dołożyć cegiełkę screenow tylko nie pamietam  jak się nazywała ta strona. Pliki można było przeglądać jeden po drugim a nie wrzucać po jednym jak na tych wszystkich zapodajach

Gość Gość
5 minut temu, Gość pumpum napisał:

ją  chłopak zostawił jak zaciążyła 

Ciekawe co to był za chłopak 🤭 Każda potwora ma swojego amatora, zreszta uroda nie jest najważniejsza, ale już prostactwa  nie da się ukryć. Jej wulgarny język nie bierze się znikąd. Musza tam tak mówić u niej w domu. Można ukryć drugą twarz, która ten tchórz pokazuje tu w internetach,  ale nie taki prymitywzm. Przecież ona tu tyle czasu siedzi, kiedy by miała tego chłopa mieć?

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

W sobotę  wstawie linki jak nęka Leticie, SiBP i wielu naszych znajomych z samosi. Rozpoznacie że to pedofilka. Mi ona pisała że jestem prawiczkiem na utrzymaniu, obrażam ludzi przez z internet, nie mam życia (cokolwiek to znaczy...) i wiele innych swoich własnych cech.

Ja ci wierzę z pedofilią bo pamietam Kowbojki i to co pisała. Ona ma obsesję tego prawictwa spaczona kreatura.

Ona ciebie pomawiała w ciemno. No w sumie jak każdego. Co za dno. 

Kto to SIBP?

Gość ShutUp
5 godzin temu, Gość Papa napisał:

Jesteś największą hipokrytka w sieci. Do tego z mocno wybujalym przekonaniem swojej wyjątkowości.

😂 To zdanie jest wewnętrznie sprzeczne ułomko 😂  Jak niby  rzekoma "największa hipokrytka w sieci" ma się nie czuć wyjątkowo? 

Do reszty wypocin nawet nie ma sensu się odnosić. Rzucanie diagnozami w gębie psychola jest co najwyżej żałosne. 

Gość ShutUp
5 godzin temu, Gość Papa napisał:

Jesteś największą hipokrytka w sieci. Do tego z mocno wybujalym przekonaniem swojej wyjątkowości.

😂 To zdanie jest wewnętrznie sprzeczne ułomko 😂  Jak niby  rzekoma "największa hipokrytka w sieci" ma się nie czuć wyjątkowo? 

Do reszty wypocin nawet nie ma sensu się odnosić. Rzucanie diagnozami w gębie psychola jest co najwyżej żałosne. 

Gość 🤣🤣🤣

Haha 🤣🤣🤣

Gość 43 cm w bicepsie
15 godzin temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Duże mam wymagania? 

Kochliwa i romantyczna

- Spokojna i uległa 

- Naturalna i delikatna, bez wulgarnego makijażu 

- Wiek 20 plus 

-z wyglądu szczupła, niewysoka i drobna,  mile rysy twarzy i najlepiej długie włosy 

- Lubiąca w czasie miłosnych uniesień dostawać  klapsy w pupcie i być lekko uderzana paseczkiem po swoim drobnym tyłeczku 

Mimo wszystko mam nadzieję,  że na kafe spotkam swoją nimfę :classic_love:

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Mimo wszystko mam nadzieję,  że na kafe spotkam swoją nimfę :classic_love:

Pedofil, którego podnieca bicie dzieci😨

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pedofil, którego podnieca bicie dzieci😨

Właśnie,  że ona musi być po 20 tce.

Znałem parę takich kruszynek po 20 tce, nawet po trzydziestce co na ulicy zostałyby brane za nastolatki,  a to juz dorosłe kobiety.  Taki typ urody,  może nie wiesz,  ale nie każda dorosła kobieta jest wielka i gruba. 

I nie chodzi o bicie, katowanie czy sprawianie bólu komukolwiek. 

Gość Gość

Nie zesrajta się brokatem trolozyeby. 

Gość 43 cm w bicepsie

Właśnie,  że ona musi być po 20 tce.

Znałem parę takich kruszynek po 20 tce, nawet po trzydziestce co na ulicy zostałyby brane za nastolatki,  a to juz dorosłe kobiety.  Taki typ urody,  może nie wiesz,  ale nie każda dorosła kobieta jest wielka i gruba. 

I nie chodzi o bicie, katowanie czy sprawianie bólu komukolwiek. 

Dodatkowo dodam, że WIELE kobiet ma fetysz klapsa i uwielbia dostawać lekkie klapsy w pupę... 

Gość Gość
11 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Dodatkowo dodam, że WIELE kobiet ma fetysz klapsa i uwielbia dostawać lekkie klapsy w pupę... 

Gdy brak miłości pojawiają się fetysze i różne zboczenia.

Gość gość

popieram, gdy miłość jest prawdziwa, seks jest na samym końcu, orgazm bijącego serca zaspokaja wszystko

Gość Gość

Orgazm bijacego serca. Jak nazwa sekty założonej przez hipisow 🌻

Gość 43 cm w bicepsie
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Pociąg do kobiet to nie jest zboczenie.  

Pragnę spotkać TĄ jedyną...skąd przekonanie że nie?  Tyle o mnie wiesz, że aż nic nie wiesz.

Przed chwilą, Gość gość napisał:

popieram, gdy miłość jest prawdziwa, seks jest na samym końcu, orgazm bijącego serca zaspokaja wszystko

A co jest takiego złego w seksie,  że ma być na samym końcu???

Tym bardziej,  że to nie musi być tylko mechaniczny stosunek dwóch zwierząt,  ale coś namiętnego i niezapomnianego, METAFIZYCZNEGO. Ale co wy możecie o tym wiedzieć..  

Gość Gość

Idź pocałuj bicepsy bo udawanie romantykofilozofa ci nie wychodzi...

Gość 43 cm w bicepsie

Idź pocałuj bicepsy bo udawanie romantykofilozofa ci nie wychodzi...

Jestem romantykiem i bylem niejednokrotnie tu na forum pochwalany za to przez kobiety,  które np. docenialy moje wiersze o miłości. 

Gość Gość

Tutejsze kobiety cierpią widocznie na brak gustu. Disco polo na trzeźwo. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Pociąg do kobiet to nie jest zboczenie.  

Pragnę spotkać TĄ jedyną...skąd przekonanie że nie?  Tyle o mnie wiesz, że aż nic nie wiesz.

A co jest takiego złego w seksie,  że ma być na samym końcu???

Tym bardziej,  że to nie musi być tylko mechaniczny stosunek dwóch zwierząt,  ale coś namiętnego i niezapomnianego, METAFIZYCZNEGO. Ale co wy możecie o tym wiedzieć..  

Metafizykę w biciu tylko sadysta i masochista dostrzeże a to są zboczeńcy.

Gość 43 cm w bicepsie

Tutejsze kobiety cierpią widocznie na brak gustu. Disco polo na trzeźwo. 

Dobra, daruj już sobie tę mowę nienawiści. 

Gość Gość

Klaps to nie bicie. W przypadku dorosłych ludzi i za ich zgodą.

Gość 43 cm w bicepsie

Tutaj nie chodzi o żadne bicie ani sprawienie bólu.  To nie ma boleć.Chodzi o dotyk. Magiczny dotyk męskiego samca, który pragnie każda prawdziwa kobieta. :classic_love:

Gość Gość

Klaps to nie bicie. W przypadku dorosłych ludzi i za ich zgodą.

Klaps - eufemizm na bicie pozostawiajace sine posladki czy szramy po sznurze czy pasie. Dlaczego sado-maso ucieka sie do ufemizmow?Czyzby hipokryzja? 

Jest biciem za zgodą i normą w stosunkach międzyludzkich nie jest.

Gość Pożyczę stanik

Tutaj nie chodzi o żadne bicie ani sprawienie bólu.  To nie ma boleć.Chodzi o dotyk. Magiczny dotyk męskiego samca, który pragnie każda prawdziwa kobieta. :classic_love:

Ponosi Cię ostro. Chyba miękkiego samca jak twoje cycki i łapa...

Gość Gość
4 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Gadanie głupot, że "klapsy" w sado-maso nie zostawiają śladów czy nie sprawiają bólu. Powtarzam, gdxie miłość tam brak zboczeń