Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Broniarz straszy dzieci: Jeżeli strajk nauczycieli będzie trwał dłużej, to egzaminy zostaną przesunięte a dzieci pozbawione wakacji.

Polecane posty

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Amela napisał:

Przecież nauczyciele ma przerwach pilnują na korytarzu xd muszą bo są odpowiedzialni za bezpieczeństwo uczniów. 

U nas niepilnowali, tłukli się na korytarzach darli mordę a nauczyciele tylko pili kawke w pokoju

Gość egr

pisze szybko bo denerwuje mnie pani. i nie zasługujesz na podwyżkę. poza tym mam wadliwy komputer no cóż nie jestem bogatym nauczycielem.. może to trochę złośliwe ale nie mam ochoty kolejnych darmozjadów utrzymywać !!i tyrać na was ile można! tez chce mieć zycie swoje anie ini zyja kosztem inych nie podoba mi sie maksymalnie nauczyciel powinien raz taka pensje zarobić jak zwykły robotnik około 4 tys na rękę nic więcej bo to juz nie uczciwość. i sory za złość ale za takie rzeczy jak warunki powinny być kary nie powinno być tego i powinna być opcja zwolnienia nauczyciela jesli niew ykonuje poprawnie obowiązków i obraża uczniów. bo to droga do nikad taki nauczyciel 

Gość ona

Patrząc na te wpisy w większości wypowiadają się wyjątkowe nieuki. Szkoda czasu na czytanie:(

Gość Amela

Tyramy i to wszyscy na mamuśki 500+, dodatkowo na 13 do emerytów i na jakieś jbne krowy... 

Gość egr

nie nieuki xd tylko jak piszesz i nie czytasz wypowiedzi to potem tak jest tekst po napisaniu trzeba przeczytać XD aja tego czasem nierobie xd Ogólnie nie podoba mi sie to wszystko każdy chce uczciwie zarabiać ..miec na utrzymanie siebie czy rodziny mieć jakiś wygląd móc się leczyć dbać o siebie anie tylko myślicie osobie..najbardziej mnie bolą te warunki duzo bym zniósł ale tego s...ysyństwa wam nie wybaczę. ludzie nie maja kasy i ściągacie znich na sile albo ich uwalicie. to czemu sie dziwicie ze nie dostajecie kasy??skoro takie robicie świństwa własnym studentom. powina to byc symboliczna kwota anie 60 zł od punktu ajest ich 30 niektórym gorzej idzie nauka to nanich najlepszy biznes a co jesli profesorzy specjalnie uwalają by miec dodatkową pensje?? to mi sie nie podoba i to strasznie .

a  z mojej szkoły  nauczyciele jada  na wegry na pare dni 

a w lpazdierniku    to byli w karpaczu

Gość gość
47 minut temu, Gość Amela napisał:

Średnio a licz ile zarabia podstawowy robotnik... 

niech się robotnik wykształci będzie zarabiał tyle co nauczyciel:D:D:D

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

niech się robotnik wykształci będzie zarabiał tyle co nauczyciel:D:D:D

Dobry robotnik i tak mniej nie zarobi

Gość gosc

mam nadzieję że nauczyciele wygrają

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Amela napisał:

Mi się wydaje że im płacą za takie pisanie... 

Mnie się nie wydaje.

Ja jestem PEWNA,ze trolle są opłaceni.W internecie pełno oszustów i trolli.

Gość gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Mnie się nie wydaje.

Ja jestem PEWNA,ze trolle są opłaceni.W internecie pełno oszustów i trolli.

potwierdzam, precz z trollami

Gość Popierajmy rząd

Mam nadzieję , że rząd się nie cofnie , jest okazja żeby oczyścić oświatowe szambo. Popierajmy rząd , brońmy nasze dzieci przed rozwydrzoną pseudo nauczycielską hołotą. Efekty waszych "nauk" widać w statystykach wyższych uczelni - 2 w piątej setce!!!

Szanowne Nauczycielki i Nauczyciele, 

przy okazji tego STRAJKU , który już rozpoczął Wasze oczekiwane WAKACJE, chyba zapomnieliście dodać bardzo ważny temat, 

mianowicie, 

oprócz zarobków 10000 PLN netto miesięcznie dla nauczyciela bardzo ważną sprawą powinien być UBIÓR i WYGLĄD nauczycielki/nauczyciela w szkole ,

zatem, proponuję aby Szanowne Nauczycielki i Nauczyciele domagali się od polskiego Rządu dofinansowania do UBIORU i Wyglądu 

w kwocie co najmniej 1000 PLN miesięcznie na nowe suukienki, garnitury, krawaty oraz buty na obcasie, 

inaczej nie może być !  

Nauczycielki i Nauczyciele nie powinni śmigać w szkole we własnych ubraniach , musi być i obowiązywać 'dres code' w Szkole

a ponadto kwestia kosmetyków,  Nauczycielka nie może capić i do szkoły przychodzić z frędzlami pod pachą, 

na kosmetyki powinno być dodatkowo 500 PLN miesięcznie dla Nauczycieli i Nauczyciela, 

czy popieracie ?

No nikomu nie życzę tego żeby jego egzamin się nie odbył , ale jakby tak do matur strajkowali i by ich nie bylo to pierwszy raz w domu musieliby mi przyznać rację że jest coś co jest winą nauczycieli, a nie '' lenistwa i krnąbrności Asi''

Gość Wanda Wasilewska

Tak to jest z komunistycznymi nierobami.

Gość FRI
Dnia 8.04.2019 o 21:31, Gość Popierajmy rząd napisał:

Mam nadzieję , że rząd się nie cofnie , jest okazja żeby oczyścić oświatowe szambo. Popierajmy rząd , brońmy nasze dzieci przed rozwydrzoną pseudo nauczycielską hołotą. Efekty waszych "nauk" widać w statystykach wyższych uczelni - 2 w piątej setce!!!

Swieta racja! Won z tym pseudopedagogami.

Gość Viki
Dnia 8.04.2019 o 20:47, Gość ona napisał:

Patrząc na te wpisy w większości wypowiadają się wyjątkowe nieuki. Szkoda czasu na czytanie:(

Jacy nauczyciele tacy uczniowie...