Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana

Nigdy w życiu żaden facet tak mnie nie wykorzystał..POMOCY

Polecane posty

Gość Załamana

Witam, 

Czuje się jak ...ka! Mam trzydziesci pare lat i moje życie legło w gruzach...Nigdy w życiu nie czułam się tak zdradzona i wykorzystana przez faceta. Każdy dzień to lęk i niepewność...Muszę się tu wygadać bo zwariuje!

Rok temu byłam w długim związku z facetem typu Piotruś Pan. Byliśmy szczęśliwi ale brakowało mi stabilizacji z jego strony. Postanowiłam się rozstać i spotkałam faceta który był przeciwieństwem. Nie chciałam związku a on bardzo szybko się wkupił...w mogę życie. Nie odstępował mnie na krok. Również zaczął jeździć ze mną do moich rodziców , którzy go polubili. W pewnym momencie zobaczyłam ze cpa. Chciałam mu pomoc ..Nie wytrzymałam presji i go wyrzuciłam ze swojego życia. Nie będę opisywala huśtawek emocjonalnych które mi robił. Niestety okazało się ze jestem z nim w ciąży. On wrócił do żony. To był szok. Facet przez 8 miesięcy ze mną mieszkał , jeździł na święta a tu ma żonę. Jak mu powoedzialam o ciąży wyprowadził się od niej. Jednak wrócił bo stwierdził ze zahla się ona i ja kocha. Co mam robić ? Usunąć ? Mam swój wiek i to może być ostatnia szansa ma dziecko. Dam sama radę ? Mam ochotę skończyć ze sobą ..

Gość Sara

Dziecko wychować, faceta wyrzucić na pysk. Nie wiedzialas że miał żonę ?

Czemu my kobiety  wybieramy zawsze co gorsze? Piotruś Pan nie pasował bo za grzeczny lepszy ćpun i żonaty uwodziciel. Za błędy trzeba płacić.

Chcesz faceta to usuń (mało kto chce babę z przychówkiem), chcesz dziecko to zostaw.

Gość Załamana

Jesteś z facetem dłużej niż 5 lat i ani ślubu ani planów o dzieciach. Zreszta przy nim miałam poczucie ze jednam to nie ten..Drugi facet był wspaniały na początku dopuki nie zauważyłam ze cpa. Nie spał w nocy i przeszkadzał..Stał się rozwlekły , doszły paranoje. O żonie nic nie wiedziałam bo mieszkał ze mną.

Gość Sara

Nie przesadzaj Piaskun. Dziecko urodzić i wychować nawet kosztem bycia samemu.bymajmniej ja bym.tak zrobiła. Dla faceta dziecko usuwać !!!

Gość pewnie ty grażyna

...ka pierwszej wody z ciebie

Gość Zalamana
12 minut temu, Piaskun napisał:

Chcesz faceta to usuń (mało kto chce babę z przychówkiem), chcesz dziecko to zostaw.

Dobra odpowiedz. Dziecko to może być ostatnia szansa na macierzyństwo. Kolejny facet może być świnia ..A z dzieckiem czy bez to nie wyznacznik 

Gość Koneser

Damaged woman - new story 🙂

Gość Kolejna

Masakra jakas ci zonaci faceci maja jeden a ten sam schemat. Gadaja czule slowka o wielkiej milosci o przyszłości nawet sa w stanie zamieszkac z kims a potem....szok...jak oni to robia ze kobiety nie widza jak oni kreca?? Mnie tez jeden nabral gadki o wspolnym zyciu o wspolnym dziecku pisanie non stop caly dzien od rana do poznej nocy a mieszkal z zona! I dwojka dzieci! Masakra! co na to ich zony?? Przeciez nie moga wszystkie miec takich klapek na oczach?? Przeciez musza widziec ze maz non stop z kims pisze. 

A jak on to zrobil ze z toba mieszkal??

Nie usuwaj ciazy nie jestes nastolatka. Poradzisz sobie.

Gość Pupu

Dziecko to błogosławieństwo, jeśli go nie chcesz, to urodzisz i oddasz. Nie usuwaj, nie kończ ze sobą, bo życie jest różne. Dziś to jutro tamto. Zobaczysz, poczekaj, będzie dobrze. 

Gość gosc

Typowy facet. Egoistyczny skur/wiel który chciałby mieć ciastko i zjeść ciastko. 

Gość Załamana
11 minut temu, Gość Kolejna napisał:

Masakra jakas ci zonaci faceci maja jeden a ten sam schemat. Gadaja czule slowka o wielkiej milosci o przyszłości nawet sa w stanie zamieszkac z kims a potem....szok...jak oni to robia ze kobiety nie widza jak oni kreca?? Mnie tez jeden nabral gadki o wspolnym zyciu o wspolnym dziecku pisanie non stop caly dzien od rana do poznej nocy a mieszkal z zona! I dwojka dzieci! Masakra! co na to ich zony?? Przeciez nie moga wszystkie miec takich klapek na oczach?? Przeciez musza widziec ze maz non stop z kims pisze. 

A jak on to zrobil ze z toba mieszkal??

Nie usuwaj ciazy nie jestes nastolatka. Poradzisz sobie.

Kupiłam mieszkanie i pomagał mi przy wykończeniu. Często nocował .Generalnie pomagał w wielu rzeczach. Pozniej zaczął mieszkać. Kurcze sama tego noe ogarniam. Był ze mną na święta , sylwestra spędził ze mną. Ostatnio zadzwoniłam do jego baby i dostałam opierdziel ze jestem beszczelna. Kazałam pilnować jej chłopa. Patologia 

Gość Gość

Finansowo sobie poradzisz, bo bedziesz miała alimenty (i chyba też 500+). Pytanie czy psychicznie jesteś gotowa na dziecko? 

A on w ogóle gdzieś pracuje skoro ćpa i nie śpi po nocach? 

Gość gosc

ta żonka to idio/tka skoro do niego wróciła 😄 nawet mi już nie żal takich głupich kobiet

Gość Awers

Pewnie był przystojny, wysoki i umięśniony. Cip..ka zabrała głos, a ty poszłaś w tango jak głupia xD I dobrze ci tak. 

Gość ehhhhhhh

Ciesz się, że z nim ślubu nie wzięłaś. Takie ćpuny-lekkoduchy nie zwiastują niczego dobrego.

Moje dwie znajome to miały dopiero przes/rane. Jedna dopiero po ślubie i będąc w ciąży dowiedziała się o tym, że mężulek diluje i ma ogrooomne długi.  Mężulek cały majątek prze/srał na dragi i zapożyczył się u setek znajomych. A ludzie nawet do niej mieli pretensje, czemu mąż nie oddaje kasy, grozili jej, napastowali itd.  Ciągle wydzwaniali i walili w drzwi. Masakra. Kobieta z płaczem tłumaczyła, że nie ma nic wspólnego z długami męża. A mężulek wybywał z domu na długie tygodnie i miał wszystko gdzieś. Rozwód tutaj był kwestią czasu.

Druga miała podobnie. 

Gość 1⃣2⃣3⃣

Nie załamuj się dziecko urodż,  rozglądaj się za dojrzałym mężczyzną wbrew pozorom jest ich sporo, taki co chce mieć rodzinę odpowiedzialny. 

Nawet będzie łatwiej wykorzystywacz  szybko się zmyje. 

Gość Załamana
18 minut temu, Gość Awers napisał:

Pewnie był przystojny, wysoki i umięśniony. Cip..ka zabrała głos, a ty poszłaś w tango jak głupia xD I dobrze ci tak. 

Tak a ja mam naście lat i idę w tano...Pomagał mi w wielu rzeczach, na siłownie chodziliśmy razem bo jestem wysportowana. Typ koks jest dla mnie obciachowy bardziej pociąga mnie zacięcie w sporcie. Na początku pomimo ćpania ogarniał mnie na siłowni lepiej niż każdy trener personalny . Żyłam z tym facetem w związku wiec w moim życiu seks tez jest. Mój ginekolog zdziwił się, ze jestem w ciąży bo rok temu miałam poważna operacje a tu bach...Sam był zdziwiony bo ciąża w moim przypadku nie jest prosta rzeczą. I kolego nie obrażaj mnie ..poprosiłam o pomoc nie o pocisk 

Gość Załamana
52 minuty temu, Gość Koneser napisał:

Damaged woman - new story 🙂

41 minut temu, Gość Pupu napisał:

Dziecko to błogosławieństwo, jeśli go nie chcesz, to urodzisz i oddasz. Nie usuwaj, nie kończ ze sobą, bo życie jest różne. Dziś to jutro tamto. Zobaczysz, poczekaj, będzie dobrze. 

Masz racje :) Życie jest zmienne ...wiem, ze z perspektywy czasu może to być najlepsza decyzja. Tylko teraz czuje się jak frajerka ...

Gość Sara

Czas tobi swoje. Ułożysz sobie zycie i będziesz jeszcze  dziękować  losowi za dziecko.

Gość Awers
24 minuty temu, Gość Załamana napisał:

Tak a ja mam naście lat i idę w tano...Pomagał mi w wielu rzeczach, na siłownie chodziliśmy razem bo jestem wysportowana. Typ koks jest dla mnie obciachowy bardziej pociąga mnie zacięcie w sporcie. Na początku pomimo ćpania ogarniał mnie na siłowni lepiej niż każdy trener personalny . Żyłam z tym facetem w związku wiec w moim życiu seks tez jest. Mój ginekolog zdziwił się, ze jestem w ciąży bo rok temu miałam poważna operacje a tu bach...Sam był zdziwiony bo ciąża w moim przypadku nie jest prosta rzeczą. I kolego nie obrażaj mnie ..poprosiłam o pomoc nie o pocisk 

Trzeba było wybrać przeciętnego gościa, a nie ciacho bo Ci mokro było na jego widok 😂 Ciacho ma na pęczki takich jak ty "wysportowanych dziuń". 

Gość Malina

Dziewczyno, nic piekniejszego nie moglo Ci sie trafic niz to,ze jestes w ciazy. Jak juz urodzisz to poczujesz tak silna milosc do tego maluszka, ze zabic moglabys dla niego. Ja nie mialam tyle szczescia co Ty. Moj maz wpadl w marihuane dwa razy i dwa razy go ratowalam. Po wszystkim, Okazalo sie, ze jest bezplodny, wiec jezdzilismy po klinikach i sie udalo. Mamy synka. Jednak,gdy urodzilam dziecko okazalo sie , ze mam nadplytkowosc, rzadki  nowotwor mielopoliferyjny,wiec juz pewnie o drugim dziecku moge tylko pomarzyć. Codzinnie placze,bo nie tak to mialo wygladac. Urodz dzidziusia i ciesz sie zyciem. A z czasem spotkasz fajnego faceta i pomyślisz sobie" jaka ja bylam glupia, jak moglam sie w ogole zastanawiac czy urodzic". Wierz mi,wspomnisz moje swoja.

Gość Załamana

Dziękuje za otuchę. To chce usłyszeć,ze dam radę pomimo samotnego macierzyństwa 

Gość Załamana
37 minut temu, Gość Awers napisał:

Trzeba było wybrać przeciętnego gościa, a nie ciacho bo Ci mokro było na jego widok 😂 Ciacho ma na pęczki takich jak ty "wysportowanych dziuń". 

Awers ...ja mogłam mieć na pęczki takich jak on. Silka to był dodatek ...Jego ciepło i wspólne robienie wszystkiego mnie urzekło. Jestem niezależna kobieta , atrakcyjna...Moi koledzy odradzali mi ta znajomość. Koleżanki również..Stawie czoła i dam info jaka jest sytuacja. Chłopa nie potrzebuje , mieszkanie mam ...Mogę być sama bo trafiam na ...ozy jeżeli chodzi o facetów. 

Gość On gosc
2 godziny temu, Piaskun napisał:

Chory jesteś 

Gość Irka

Ja nie wiem jak ci żonaci to robią, że nocują u innych kobiet a ich żony nic o tym nie wiedzą, nawet mieszkają z innymi, jak to jest możliwe że ta niby żona nie zorientowała się że jej facet mieszka z inną? I jak po takim czymś może być z nim znowu, albo te kobiety są tak naiwne albo zgodzą się na wszystko żeby tylko w domu pan i władca nadal mieszkał, mówią że Araby źle traktuja kobiety ale Polacy niczym nie różnią się od tych Arabów.

Gość 43 cm w bicepsie

Autorko! To prowo czy naprawdę jesteś taką starą patologiczną kürwą? 

Gość Gosc xxxxxxx

To przez osiem miesięcy nic nie wyczulas, że facet jest żonaty? I że prowadzi podwójne życie? Przecież to da się wyczuć że facet jest oszustem.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Załamana napisał:

Kupiłam mieszkanie i pomagał mi przy wykończeniu. Często nocował .Generalnie pomagał w wielu rzeczach. Pozniej zaczął mieszkać. Kurcze sama tego noe ogarniam. Był ze mną na święta , sylwestra spędził ze mną. Ostatnio zadzwoniłam do jego baby i dostałam opierdziel ze jestem beszczelna. Kazałam pilnować jej chłopa. Patologia 

Pewnie naiwniara Ci się uwierzyła. Wiesz jak się ona nazywa? Napisz do niej na FB (albo właśnie SMS-a) wysyłając screeny jego SMSów do Ciebie i wspólnych zdjęć jeśli takie masz- jakiekolwiek dowody jej wyslij żeby wiedziała ze ma męża zdradziecki ego skoorfiela. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Załamana napisał:

Awers ...ja mogłam mieć na pęczki takich jak on. Silka to był dodatek ...Jego ciepło i wspólne robienie wszystkiego mnie urzekło. Jestem niezależna kobieta , atrakcyjna...Moi koledzy odradzali mi ta znajomość. Koleżanki również..Stawie czoła i dam info jaka jest sytuacja. Chłopa nie potrzebuje , mieszkanie mam ...Mogę być sama bo trafiam na ...ozy jeżeli chodzi o facetów. 

Dlaczego inni odradzali Ci ten związek? Widocznie widzieli to czego Ty nie chcialas widzieć bo milas klapki na oczach, koleś pewnie od początku dawał jakieś sygnaly, czerwone lampki ze cos z nim nie tak ale głupie baby nie myślą i nie analizują tylko żyją stanem zakochania i są zaslepione, tłumacza misia albo mysla ze go zmienia.