Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta

mam kochanka od 19 lat czy to miłość ?

Polecane posty

Gość Kobieta

Codziennie rozmawiamy i widujemy się od lat. Zawsze się wspieramy i wspólnie spędzamy dzień na rozmowie. Z naszymi połówkami jest w miarę8 ok. Kiedyś on chciał mnie nakłonić do rozwodu, malymi kroczkami pokazywał mi ze nie mam rozowo w domu. Nie byłam gotowa odejść od męża i czuję że chyba nigdy nie będę. Mowil ze ma czas i poczeka. Teraz po latach twierdzi ze tak byc musi i nie jest nam dane być para formalnie... Chyba ze bierzemy rozwody 😨

Na ten tekst dostaje paraliżu. Boje się.

On zawsze jest przy mnie. Mówi że mnie kocha, tęskni, uwielbiamy wspólny seks. I nie tylko o to w tej relacji chodzi choć tłumacze sobie że to tylko seks.

Juz za nim tęsknię choć rozmawialismy 4 godz temu i za 3 się znów słyszymy.

Gość gość

jest tu obok topik z ,,wychodzeniem z romansu" też tam panie na wszelkie sposoby starają się usprawiedliwić zdrady. Gdyby one choć połowę energi zużyły na ratownie związku byłby on wzorcowy ale łatwiej i z motylkami wejść w zdradzanie partnera niż być uczciwym życiowo. Jesteś jaka jesteś i tego nie zmienisz, a życie może ci się zmienić jak jeszcze małżonek się dowie o was. Wtenczas ratuje ciebie tylko to że już dorosłe dzieci będą i będziesz mogła z miłośćią swego życia stworzyć związek przekonując się że tam też trzeba prać, prasować, obiady gotować i sprzątać. Tak naprawdę żal mi twojego męża którego traktujesz jak ZERO i nie wie co ,,traci" będąc z tobą a tobie współczuję że masz taki charakter, godność, empatię i brak honoru. Żyj nocny motylku i pędz do światełka świecy bo tylko to potrafisz w swoim nędznym życiu.

Gość gość

To nie miłość, to mitomania.

Gość Gość

Margaretka. A co ma piernik do wiatraka?

Gość psycho'loszka
21 godzin temu, Gość gość napisał:

jest tu obok topik z ,,wychodzeniem z romansu" też tam panie na wszelkie sposoby starają się usprawiedliwić zdrady. Gdyby one choć połowę energi zużyły na ratownie związku byłby on wzorcowy ale łatwiej i z motylkami wejść w zdradzanie partnera niż być uczciwym życiowo. Jesteś jaka jesteś i tego nie zmienisz, a życie może ci się zmienić jak jeszcze małżonek się dowie o was. Wtenczas ratuje ciebie tylko to że już dorosłe dzieci będą i będziesz mogła z miłośćią swego życia stworzyć związek przekonując się że tam też trzeba prać, prasować, obiady gotować i sprzątać. Tak naprawdę żal mi twojego męża którego traktujesz jak ZERO i nie wie co ,,traci" będąc z tobą a tobie współczuję że masz taki charakter, godność, empatię i brak honoru. Żyj nocny motylku i pędz do światełka świecy bo tylko to potrafisz w swoim nędznym życiu.

Bardzo mądry komentarz. Śmiem twierdzić że autorka tematu i tak jego nie zrozumie.

Gość gość

19 lat zdradzania męża? To ty stara qrwa jesteś!! (nie mylić z prostytutką).