Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwert26

mam 26 lat ile wy w moim wieku wy***liscie lasek ?

Polecane posty

Gość qwert26

siema ile wy*** kiscie lasek ja 3 

w wieku 26 lat już miałem żonę i pierwsze dziecko.... a żonę bzykałem po kilka razy dziennie na różne sposoby. Jedna ale namiętna. To, że się potem posypało to trudno ... ale to był taki czas, że bardzo wierzyłem w miłość. Natomiast wcześniej, przed żona miałem inne ale pytasz o wiek 26 lat! 

Gość wiesz

wiesz juz nie te czasy że ludzię się żenią w wiku 26 lat teraz tak nie jest ludzie są zabiegani . Szczerze mam dziewczyne ale tak czesto sie nie bzykami co pare dni 

Gość odp

D dlaczego sie posypało mieszkasz juz sam czy z dziecmi ? zdradziłes ją czy sie rozstalicie od tak  ?

Ile wystrugaliście lasek?

Nie strugałem lasek w tym wieku bo ani babcia ani dziadziuś nie używali lasek. Ich narząd ruchu był sprawny.

Natomiast znam pewnego stolarza,który pewnie sporo nastrugał.🤔

7 minut temu, Gość wiesz napisał:

wiesz juz nie te czasy że ludzię się żenią w wiku 26 lat teraz tak nie jest ludzie są zabiegani . Szczerze mam dziewczyne ale tak czesto sie nie bzykami co pare dni 

ożeniłem się w wieku 24 lat a pierwsze dziecko z nią w wieku 26 lat .... Mieszkaliśmy razem, studia i dodatkowo praca razem....seks był czymś naturalnym jak jedzenie, picie, wychodzenie razem do klubu, teatru, wyjazdy na wakacje, w góry czy zagranicę. Nawet podczas miesiączki zakładała tampon i pieściliśmy się czy robiliśmy to w 69 a w ostatnich dniach nie patrzyliśmy, że jeszcze trochę krwawi i był normalny seks dopochwowy. Wiem, szaleństwo ale mile się wspomina. Jeśli masz 26 lat, dziewczynę i nie ma w was szaleństwa to co będzie z wami za kilka lat....? Umiesz ją czymś zaskoczyć? Czy ona potrafi tak się seksi ubrać i zaskoczyć Ciebie, że zedrzesz z niej wszystko i bzykniesz natychmiast gdziekolwiek nawet w restauracji w toalecie?

Gość odp

ile masz teraz lat jesli moge zapytać masz kogoś kobiete nom na poczatku bylo szlaeństo był czesty seks ale niestety sie posypało teraz jest żadziej ona Woli zawsze coś planowac to mnie meczy ja jestem spontaniczny