Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek

Dobry serwis laptopów Kraków

Polecane posty

Gość Krzysiek

Hej! Potrzebuję pomocy. Laptop Lenovo nie włącza się. Pokazuje mi się czarny ekran i nie jestem w stanie w stanie go uruchomić, a po chwili pada i już nic nie mogę zrobić. Ktoś wie o co chodzi? Polecacie jakiś dobry serwis? W okolicy mam Galileo. Niby słyszałem, że są dobrzy i skutecznie naprawiają, ale czy ktoś może polecić, bo sprawa jest mega meeeega pilna!

Gość Marcjano

Miałem taki problem, ale później laptop wyłączył się i już nie chciał się uruchomić. Naprawili mi to właśnie w Galileo, wiec myśle, że nie ma co sie zastanawiać, tylko po prostu się tam przejdź, skoro masz blisko. Ja to pobierałem jakieś bzdury i pokazało się, że totalnie zainfekowałem system;/ Na szczęście sobie z tym poradzili i odzyskali wszystkie dane, bo pół życia miałem na dysku zapisane i chyba bym dostał zawału gdybym to stracił. Może u Ciebie jest ten sam problem. 

Gość Żaczek
Dnia 12.04.2019 o 11:33, Gość Marcjano napisał:

Miałem taki problem, ale później laptop wyłączył się i już nie chciał się uruchomić. Naprawili mi to właśnie w Galileo, wiec myśle, że nie ma co sie zastanawiać, tylko po prostu się tam przejdź, skoro masz blisko. Ja to pobierałem jakieś bzdury i pokazało się, że totalnie zainfekowałem system;/ Na szczęście sobie z tym poradzili i odzyskali wszystkie dane, bo pół życia miałem na dysku zapisane i chyba bym dostał zawału gdybym to stracił. Może u Ciebie jest ten sam problem. 

a może coś z płytą główną? u mnie się przepaliła i była do wymiany. tez serwisowałem w galileo i laptop wygląda i działa jak nowy.

Gość Vbb

Laptopów Lenovo nawet autoryzowany serwis nie jest w stanie naprawić! 😂

Gość Arno

Co ty gadasz za głupoty, kiedyś może i mieli problemy z tymi serwisami ale ja ostatnio oddałem lapka do serwisu bo coś tam nie grało dobrze i elegancko mi naprawili, szybko wszystko poszło i śmiga jak należy. Nie rozumiem tych pomówień...

Gość Trafalgar

Oni jeszcze chyba wprowadzili to jakies premium care czy coś w tym stylu, że jak nie naprawią to dają nowego identycznego lapka, gdyby nie byli w stanie naprawiać swoich sprzętów to by im się coś takiego totalnie nie opłacało a łoić hajs tylko na coś takiego byłby totalną głupotą 

Gość krakow

potwierdzam, ostatnio oddawałem lapka do serwisu i zrobili wszystko porządnie i szybko co najważniejsze