Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Wy żałosne stare panny zwące się singielkami czy ubrałyście juz swoje psy i koty w ubranka dziecięce?

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Bachora nie zrobicie bo trzeba kontynuować wielką karierę w biedrze albo płazie,  prawda?  

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Jajko Pisanka napisał:

z męzem próbowaliśmy ubierać nasze koty. Po opatrzeniu obrażem uznaliśmy, że zaprzestaniemy tych prób

O kürwa,  może to was widziałem niedawno 😁

Gość Singielka
7 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Bachora nie zrobicie bo trzeba kontynuować wielką karierę w biedrze albo płazie,  prawda?  

Nie mam kota ani psa ale mam okrągły tyłek i biust..który zaraz opatule szlafrokiem..po pracy trzeba sie wykąpać..A potem będę myśleć o tym,którego kocham a z którym nie jestem..wiec singielka z wyboru..I nie potrafię spotykać się z innymi,skoro myślę o jednym😊

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Singielka napisał:

Nie mam kota ani psa ale mam okrągły tyłek i biust..który zaraz opatule szlafrokiem..po pracy trzeba sie wykąpać..A potem będę myśleć o tym,którego kocham a z którym nie jestem..wiec singielka z wyboru..I nie potrafię spotykać się z innymi,skoro myślę o jednym😊

Chwalisz się grubą düpą? :classic_blink:

Gość Agatka

Napisał otyly prawiczek zakochany w brzydkiej Agatce. Na czym polega twoja kariera poza wątpliwej jakości popisami na kafetełe? Idź pobiegać to schudniesz z cycków.

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Agatka napisał:

Napisał otyly prawiczek zakochany w brzydkiej Agatce. Na czym polega twoja kariera poza wątpliwej jakości popisami na kafetełe? Idź pobiegać to schudniesz z cycków.

Na tym że kasuję takich troli jak ty rozpowszechniających nieprawdziwe informacje.  Won stąd! 

Gość Singielka
3 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Chwalisz się grubą düpą? :classic_blink:

Kragly..A nie płaski i chudy..to różnica..hehe..W pozycji od tylu miałbyś za co chwycić..I piersi i tyłeczek fajny..więc pomarzyć możesz o takiej singielce 🤗

Gość Seni

Oj jakaś pani zaszła panu za skórę .Prosze się nie przejmować są inne ładne i mądrzejsze ;)

Gość Big cyc
Przed chwilą, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Na tym że kasuję takich troli jak ty rozpowszechniających nieprawdziwe informacje.  Won stąd! 

Twój asperger zmierza w złą stronę.

Gość pit
17 minut temu, Gość Singielka napisał:

singielstwo jest z przymusu, to związek jest z wyboru

Gość 43 cm w bicepsie
6 minut temu, Gość Singielka napisał:

Kragly..A nie płaski i chudy..to różnica..hehe..W pozycji od tylu miałbyś za co chwycić..I piersi i tyłeczek fajny..więc pomarzyć możesz o takiej singielce 🤗

Taka jesteś sexy ale facet cie nie chce?  Zresztą w sieci wszystkie jesteście piękne a w realu to już bywa różnie. 

Gość Cyc

Taka jesteś sexy ale facet cie nie chce?  Zresztą w sieci wszystkie jesteście piękne a w realu to już bywa różnie. 

Ty jakoś Agatke chcesz więc jest nadzieja dla każdego. Kupo gowna. 

Gość Singielka
5 minut temu, Gość pit napisał:

singielstwo jest z przymusu, to związek jest z wyboru

To nie przymus..mam pełno chętnych facetów..Ale nie chce bo wciąż kocham jednego i nie potrafię pakować się w związku z przymusu by kogoś mieć.. I by nie gadali że sama.To oni mają problem a nie ja.

Gość Singielka
6 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

On chce ale mi nie podobają się jego zasady i czekam aż zmadrzeje 😁

Gość 43 cm w bicepsie
2 minuty temu, Gość Cyc napisał:

Ty jakoś Agatke chcesz więc jest nadzieja dla każdego. Kupo gowna. 

Agatka jest wyjątkowa,  nie jest jak każdy 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Agatka jest wyjątkowa,  nie jest jak każdy 🙂

Jesteś wyjątkowym idiötą. Budzisz wstręt i odrazę. 

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jesteś wyjątkowym idiötą. Budzisz wstręt i odrazę. 

Twierdzisz,  że jestem jak czerwona płatcha na byka,  tyle że zamiast byka są MACIORY ;) 

Gość Bekon i jaja

Ale liszaj z ciebie koleś xD kochają cie tu jak psy dziada w ciemnej alejce xD 

Gość Gość

Cóż. Gruby owłosiony knur przyciąga ... ze swego gatunku...zejdź na ziemię ulomny oblechu spójrz w lustro. Obiektywnie. 

Gość 43 cm w bicepsie

Cóż. Gruby owłosiony knur przyciąga ... ze swego gatunku...zejdź na ziemię ulomny oblechu spójrz w lustro. Obiektywnie. 

Przy tobie wielorybie jestem w wadze piórkowej.  Juz nie wspominając o tym, że od kiedy grubasy mają w klacie więcej niż w brzuchu?  

Gość Gość

Przy tobie wielorybie jestem w wadze piórkowej.  Juz nie wspominając o tym, że od kiedy grubasy mają w klacie więcej niż w brzuchu?  

Tak tak słyszałam już tę starą śpiewke o różnicy między twoim baleronem a boczkiem. Zapewniam Cię że tak nie wygląda umięśniony facet knurze z podgardelm jak u indora. 

Gość 43 cm w bicepsie

Tak tak słyszałam już tę starą śpiewke o różnicy między twoim baleronem a boczkiem. Zapewniam Cię że tak nie wygląda umięśniony facet knurze z podgardelm jak u indora. 

Zajmij się lepiej swoimi zwałami tłuszczu które tu nie wiadomo po co wrzucalas na forum ,  które są bardziej kaloryczne niż tona kiełbasy po cygańsku.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Zajmij się lepiej swoimi zwałami tłuszczu które tu nie wiadomo po co wrzucalas na forum ,  które są bardziej kaloryczne niż tona kiełbasy po cygańsku.

Jedyne co mogłabym wrzucić na to forum to taczka gnoju na męskie przybledy więc z kimś mnie mylisz spaslaku. 

Gość 43 cm w bicepsie

Jedyne co mogłabym wrzucić na to forum to taczka gnoju na męskie przybledy więc z kimś mnie mylisz spaslaku. 

No na pewno nikt by Cię nie mógł pomylić z żadnym rodzajem trzody chlewnej, nie martw się 🙂

Gość Gosc.
1 godzinę temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Spuść z krzyża  może ci ulży.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

No na pewno nikt by Cię nie mógł pomylić z żadnym rodzajem trzody chlewnej, nie martw się 🙂

No raczej. Weź się lepiej zajmij swoim wykształceniem cymbale.