Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajacowa

Czy to możliwe że typowy bad boy nagle sie zakochał i stal uczuciowy, wrażliwy???

Polecane posty

Gość pajacowa

Patrząc na jego poprzednie związki to kobiety się w nim zakochiwały a on był raczej oschły. One go osaczały a one je raczej zwodził. Teraz poznał jakas dziewczyne w której ponoć jest pierwszzy raz w życu zakochany. Faktycznie sie inaczej zachowuje. Lata za nia, jest na każde zawołanie. Wcześniej raczej olewał kobiety jak był w związku a tu bardziej ona jego olewa. Czy to możliwe żeby tak sie zmienil? Spotykają sie pol roku.

Pytam bo to mój brat. Pamietam jak był w zwiazku z moja kolezanka 2lata to źle ją traktował. Teraz w zwiazku z ta dziewczyna zachowuje sie jak ideał i powaznie jest na kazde zawołanie. Nie sądziłam żeby bad boy mógł sie tak zmienic.

Gość marawstala

Byc moze tak, pytanie na jak długo...

Gość Gość
5 minut temu, Gość pajacowa napisał:

Patrząc na jego poprzednie związki to kobiety się w nim zakochiwały a on był raczej oschły. One go osaczały a one je raczej zwodził. Teraz poznał jakas dziewczyne w której ponoć jest pierwszzy raz w życu zakochany. Faktycznie sie inaczej zachowuje. Lata za nia, jest na każde zawołanie. Wcześniej raczej olewał kobiety jak był w związku a tu bardziej ona jego olewa. Czy to możliwe żeby tak sie zmienil? Spotykają sie pol roku.

Pytam bo to mój brat. Pamietam jak był w zwiazku z moja kolezanka 2lata to źle ją traktował. Teraz w zwiazku z ta dziewczyna zachowuje sie jak ideał i powaznie jest na kazde zawołanie. Nie sądziłam żeby bad boy mógł sie tak zmienic.

Na początku kazdego związku zapewne zawsze był na każde zawołanie 

Gość pajacowa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Na początku kazdego związku zapewne zawsze był na każde zawołanie 

Właśnie nie. Nigdy nie latał za dziewczyną. Znam go bo nie raz chodziłam z nim i jego dziewczynami gdzies na imprezy czy spotkania i zawsze źle je tratował. Olewał itp.

Gość gość

typowy bad boy to jest typ zakompleksiony i w srodku uczuciowy i wrazliwy i tylko udaje bad boya 

32 minuty temu, Gość pajacowa napisał:

Patrząc na jego poprzednie związki to kobiety się w nim zakochiwały a on był raczej oschły. One go osaczały a one je raczej zwodził. [...] a tu bardziej ona jego olewa. Czy to możliwe żeby tak sie zmienil?

Przypuszczam, że nie zmienił się, tylko został poddany odmiennemu schematowi relacji i uległ zachowaniu instynktownemu. Niektórzy ludzie reagują silniej, inni mniej. Twój brat może się starać i zabiegać o kobietę, ponieważ ta nie oddała się i nie podporządkowała całkowicie. Facet usiłuje sprostać wyzwaniu i podświadomie czuje, że większy wysiłek może być związany z większą 'nagrodą' (zdobyciem 'lepszej', wartościowszej kobiety) oraz satysfakcją z tego tytułu. Teoretycznie, gdyby kobieta zmieniła zachowanie na bardziej uległe, mogłoby mu przestać zależeć i zacząłby ją traktować, jak poprzednie. Z drugiej strony, jeśli nie zmieni, może się jemu znudzić bądź zadziałać odpychająco (tym bardziej, jeśli facet ma niestabilne ego i problemy z samooceną). Zawsze warto poobserwować, interesujący przypadek ;p Swoją drogą, może być również tak, że Twój brat to żaden ''bad boy'' (typowy raczej bawi się kobietami, niż pozwala sobą), dotychczas mógł po prostu wchodzić w relacje ''z braku laku'' (dla korzyści fizycznych i ego), a teraz w końcu natrafił na kobietę, która go naprawdę zafascynowała i widzi w niej kandydatkę do poważnego związku.

Gość klin
31 minut temu, Gość pajacowa napisał:

teraz ta nowa go kopnie w doope bo lata za nią jak piesek, może mu smakuje jej cípka więc za nią lata jak dureń, baby tego nie lubią, czeka go porażka

1 godzinę temu, marawstala napisał:

Byc moze tak, pytanie na jak długo...

Dokładnie, być może jest z gatunku tych, co lubią zołzy i właśnie na taką trafił. Nie sądzę, że jego "szczęście" potrwa długo, bo albo sam w końcu nie wytrzyma, bo ileż można gonić króliczka? Zołzie  na dłuższą metę podda się tylko pantofel, ewentualnie tej dziewczynie zacznie zależeć i przestanie go "czołgać", a wtedy jemu się odmieni.

Gość marawstala
30 minut temu, Yoka777 napisał:

Dokładnie, być może jest z gatunku tych, co lubią zołzy i właśnie na taką trafił. Nie sądzę, że jego "szczęście" potrwa długo, bo albo sam w końcu nie wytrzyma, bo ileż można gonić króliczka? Zołzie  na dłuższą metę podda się tylko pantofel, ewentualnie tej dziewczynie zacznie zależeć i przestanie go "czołgać", a wtedy jemu się odmieni.

... ta dziewczyna niekoniecznie musi byc zołza, chlopak mogl sie w niej zauroczyc i dlatego robi dobre wrazenie... : ) chce sie przypodobać bo wczesniej aż tak mu nie zależało i pewnie korzystał z okazji bez wysiłkowo... 

Gość uuuuuuuu

zarooha i przestanie za nią latać jak piesek i ona zacznie za nim latać

Gość gość

Kobiety myślą że mogą zmienić mężczyznę a mężczyzna że kobieta się nie zmieni. Typowy b.b. może się zmieni ale po 50 .