Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie w waszym życiu niedosyt, przesyt czy w sam raz rozrywki, zabawy i miło spędzanego czasu wolnego?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam zdecydowanie niedosyt ale są podobno ludzie, którzy mają tego przesyt. A jak u was?

Gość Onaaa

W sam raz.  Najważniejsza jest równowaga. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Onaaa napisał:

W sam raz.  Najważniejsza jest równowaga. 

A jakie to rozrywki?

Gość Gosc

Ja miewam przesyt czasami. Muszę się raz na jakiś czas odciąć od znajomych itp. 

Gość Onnna

Ja to już jestem mężatką z domem, psem i dziećmi.:)  Jakie rozrywki? Wszystkie. W tygodniu mąż pracuje ja też jestem załamana więc za bardzo nie ma czasu, ale w weekendy sobie odbijemy.  Na początku kwietnia byliśmy w klubie że znajomymi (plus jeden dzień na kaca), wczoraj w hotelu spa też że znajomymi,  święta będą rodzinne, później mamy już grilla zaplanowanego a na majowy weekend wyjeżdżamy do Portugalii.  Tak więc wszystkiego po trochu. 

Gość gość
15 minut temu, Gość Onnna napisał:

Ja to już jestem mężatką z domem, psem i dziećmi.:)  Jakie rozrywki? Wszystkie. W tygodniu mąż pracuje ja też jestem załamana więc za bardzo nie ma czasu, ale w weekendy sobie odbijemy.  Na początku kwietnia byliśmy w klubie że znajomymi (plus jeden dzień na kaca), wczoraj w hotelu spa też że znajomymi,  święta będą rodzinne, później mamy już grilla zaplanowanego a na majowy weekend wyjeżdżamy do Portugalii.  Tak więc wszystkiego po trochu. 

a co z dziecmi i psem podczas tych rozrywek?

Gość Onnna

Jedna babcia mieszka 500 metrów od nas, druga 5 km.:) Obie emerytki.

Gość Kolizja

A jak ktoś nienawidzi beznadziejnych rozrywek typu imprezki to nie może miło spędzić czasu?
Rodzinna imprezka jest kilkanaście razy w roku w wynajętym lokalu, spęd na 30-40 osób, to największa kara jaka może być jest nudno, głośno i nienawidzimy tańców i picia,
I co ja muszę się z mężem na wysilać by się jakoś wymiksować z tego czegoś, uuuh, za to uwielbiamy razem oglądać filmy, pójść na spacer 10km, i kochamy wspólne gry na kompie, wyjścia na koncerty czy kabarety :) dla mnie największe szczęście to niebywanie na wszelkiej maści imprezach - obraza rodziny, i spokój od niej, gwarantowane :D

Gość Gosc

W sam raz. Czasem lubie pozamulac w domu z fajna ksiazka i nie wychodzic nigdzie. A czasem az rwe sie zeby ruszyc sie z domu, wtedy idziemy z partnerem albo na impreze do kogos ze znajomych, po prostu "skrzykujemy sie" z reszta ekipy na piwko i dobre jedzenie. A czasem tylko we dwoje robimy sobie imprezke, tez z jakims dobrym alkoholem, cos fajnego ugotujemy albo zamowimy i we dwoje tez jest fajnie 🙂 w ten weekend w koncu rozpoczynamy sezon plenerowy - działka, piwko na swiezym powietrzu i grill z dobrym mięchem! Nie potrzebuje klubow i innych takich, nie lubie nawet, moj facet tez, co do wspolnego spedzania czasu razem i rozrywek, dobrze sie dogadujemy. Co najwyzej czasem lubimy pojsc na jakis koncert, ale generalnie wolimy imprezy w malym gronie.