Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akti

Jak odejść od męża?

Polecane posty

Gość akti

Jak odejść od męża? Jestem z tyranem psychicznym. Córka właśnie powiedziała mi, że nie chce z nim mieszkać. Ciągłe komentowanie, czepianie się z byle powodu, obrażanie, wyzwiska. Chyba zaczne zbierać nagrania jak się do nas odzywa. Tylko nie mam odwagi zrobić tego właściwego kroku. Odejść od niego. Zresztą nie mam za bardzo gdzie. A na wynajem mnie nie stać. Niszczy mnie. Mam zdiagnozowane stany lękowe. Boje się że to samo zrobi z córką. Już jest nerwowa. Czy jeżeli złożę sprawę o separację to zasądzą mi jakieś pieniądze dla dzieci? Może to będzie taki znak ostrzegawczy dla niego. Wydaje mi się że on jest pewny że ja nie odejdę od niego. Ale coraz częściej o tym myślę. Każdy wyjazd na wakacje z nim to męczarnia. W tym roku chyba uda mi się uniknąć wspólnych wakacji. Oby.

Gość qqq

zabij go i wszystkie twoje problemy znikną

Gość qqq

ale szukasz nowego sponsora czy o co ci chodzi pracujesz chociaż ?

Gość asdas

na córkę i ciebie idzie po 5 Tyś. zł na głowe 

Gość akti

szkoda czasu

Gość Kaw

Cześć.

Żadnych tam znaków ostrzegawczych, bo on się nie zmieni, a Ciebie do grobu wpędzi szybciej niż się spodziewasz (zważywszy na to, że masz zdiagnozowane stany lękowe - a z nim będzie to równia pochyła). 

Rodzice albo ktoś zaufany nie może pomóc? 

A tak w ogóle, dlaczego Ty masz odchodzić? Skoro Cię nęka, chyba można doprowadzić do sytuacji, w której on się będzie musiał wynieść.