Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie kto :)

Baby zazdroszcza mi urody jak zwykle...

Polecane posty

Sa teraz cicho,czekaja na okazje,zeby mi znowu dowalic 🙂

Chyba jednak Twoja uroda nie jest aż tak powalająca, jak chciałbyś, żeby było, skoro masz takie dylematy. Gdybyś nie miała kompleksów i po prostu cieszyła się z tego co masz, nie zawracałabyś sobie głowy rzeczywistymi, czy wyimaginowanymi intrygami innych "bab".

1 minutę temu, Yoka777 napisał:

Chyba jednak Twoja uroda nie jest aż tak powalająca, jak chciałbyś, żeby było, skoro masz takie dylematy. Gdybyś nie miała kompleksów i po prostu cieszyła się z tego co masz, nie zawracałabyś sobie głowy rzeczywistymi, czy wyimaginowanymi intrygami innych "bab".

Jakby nie byla,to by mi tak nie dowalaly.Czasami wolalabym,zeby sie ode mnie odczepily dla swietego spokoju.

Gość Czarna

Typowe dla bab 😂 zazdroszczą a same nic nie robia ze swoim wyglądem.Rada??? Przyjmuj docinki z uśmiechem i zaproponuje kolezance fantastycznego fryzjera bo jej fryzura oklapła

5 minut temu, Gość wiecie kto 🙂 napisał:

Jakby nie byla,to by mi tak nie dowalaly.Czasami wolalabym,zeby sie ode mnie odczepily dla swietego spokoju.

Może ich niechęć do Ciebie wcale nie wynika z zazdrości o Twoją urodę, tylko z powodu Twojego nieciekawego charakteru? Jakby nie było, to może warto zastanowić się nad zmianą środowiska, poszukać nowych znajomych, a te "baby" po prostu ignorować?