Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia

Dlaczego ludzie są tacy prości?

Polecane posty

Gość Julia

Dlaczego ludzie w Polsce są tacy prości, a ich myślenie takie zaściankowe? W szczególności w sprawie aspektów dotyczących damskiego wyglądu. Co spotkanie rodzinne wysłu...ę tylko jak pięknie wyglądałam dwa, trzy lata temu z długimi włosami... I, gdyby to tylko była prawda to nie miałabym z tym żadnego problemu, może byłoby mi z lekka przykro, ale tylko i wyłącznie przykro. Mam bardzo drobną twarz i każdy fryzjer, fryzjerka, znajomi oraz ja w lustrze widzę, że o wiele ładniej mi w krótszych (takich do ramion czy bródki), ale przecież kobieta musi mieć długie włosy, nieważne, że jej wcale one nie pasują 😞 Jestem rozgoryczona swoją rodziną, tą starszego oraz średniego pokolenia, bo młodzi potrafią ocenić obiektywnie, niestety odnoszę wrażenie, że starsze pokolenie to tylko w przypadku kobiet - myślenie stereotypowe, a u kobiet - myślenie dolną częścią ciała i ich fałszywą wizją kobiecości

Gość mamssmsm

co sie martwisz? to tylko włosy.

Gość Ada

Sie pewnie zastanawiajom za co wygolili ci łep boś raka nie miała. Pewnikiem za kurestwo, za to golo ...om łep na łyso i ci dopiero odrastajom 

Gość knjugfdtdfjgk

bo tak jest. nieważne, że zaniedbane rozdwojone kłaki ważne że długie dla niektórych