Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka..

Co robić?

Polecane posty

Proszę o radę co robić w sytuacji kiedy siostra chce zniszczyć mi moje życie.... A mianowicie... Moją siostrę zdradził jej chłop z jej przyjaciółka która żyła z moim kolegą, a za tem wiadomo że kolega nie popuscil tego i uderzył w pysk chłopa mojej siostry a że to działo się u mnie na posesji to siostra non stop odradza mi się że w zamian za to nagadac mojemu mężowi że ja mam romans z tym znajomym który uderzył jej chłopa za to że przeleciał jego kobietę.... Żadne argumenty nie dochodzą do mojej siostry że może zniszczyć mi życie mówiąc jakieś głupoty mojemu partnerowi... Ona zachowuje się tak jakbym to ja przespala się z jej chłopem....pisze mi razem z nim smsy grożąc pozbawieniem życia, wyzywa, straszy... Nie poznaje siostry.... Urażony jest za to że jej chłopak dostał w pysk za to że ją zdradził, bo wnioskuję z tego jej zachowania że jego nie można ruszyć a on może robić co chce... Dopisujac na końcu siostra wybaczy mu zdradę po tygodniu i udawali wzorowa parę... Dlatego moje pytanie brzmi co robić dalej? Boję się że rozwalił mi moje życie a ciągle upomina się o kontakt z moim partnerem aby móc mu nagadac na mnie bzdur... Pomóżcie... Mam już depresję, nie jem, boję się ciągle, żyć mi się nie chce.... Ona wykańczanie mnie psychicznie i jej chłopak.... 

Gość

opowiedz chlopu  historii pokaz smsy

Gość

na moje to ona cos z nim an boku 🙂 inazej by jej to tak nie dotknelo

Gość wwwwwww

i tak zaraz pojdzie do kolejnego bo inny sie jej spodoba 

Gość wwwwwww

ona sama musi sie pilnować na to nie ma rady 

Wiecie co tak naprawdę to ona i jej cyrk mnie nie interesuje.... Byle by tylko mi życia nie rozwala i przestała mnie dreczyc.... Ona ma zniszczone życia i chce mi to samo zrobić, a ja jej nic ie zrobiłam 

Gość Julka

Nie trzeba było zdradzać męża 

Źle mnie zrozumialas Julka.... Siostry chłopak ją zdradził, a ona prześladuje mnie.... 

Gość

=mowie najlepiej jak on zobaczy te sms'

siostracjest zaslepiona i woi udawac, ze on niczego nie zrobil