Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wsparciecud

Sprzedam prawictwo:)

Polecane posty

Witam. Mam na imię Maciej i mam 18 lat, ledwo miesiąc po jubileuszowych urodzinach. Jestem myślicielem, człowiekiem z marzeniami, podobam się większości rówieśniczek przez moje oczy albo duszę, bo sam nie ogarniam co we mnie widzą, więc chyba mogę rzec, że jestem przystojny. Czarne włosy, brązowe oczy, 70kg 172 cm wzrostu, powoli już twardnieją mi włosy na brodzie, bo zaczynam dbać o wizerunek. Jestem otwarty na wszystkie tematy. Chętnie poznam sponsorkę, przyjaciółkę, która za pierwszy raz, bądź za długotrwały układ udzieli mi pomocy finansowej i pozwoli mi się wygadać a ja w zamian będę do dyspozycji w niejednej dziedzinie. Zdjęcia po przeprowadzeniu konwersacji ws. do wymogów i zobowiązań. Dyskrecja na pierwszym miejscu, warmińsko-mazurskie, kobiety do 49 roku życia:). Za sobą mam pokrętne życie, wiele zwycięstw, jeszcze więcej porażek. Dowód na czystość też posiadam ale to tylko zdecydowane Panie już podczas rozmowy będą mogły się przekonać. Trzymam kciuki za WAS i pozdrawiam wszystkie kobiety o sercu cudownym i milosiernym jak nasz Bóg, o ile istnieje, myślę, że moje grzechy zrozumie tak jak i wy, z rodzicami nie można było porozmawiać od dzieciaka, taki charakter ludzi to też temat rzeka 😉