Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dragon mistrz

czy te babska tu dzis zbiorowy okres maja jecza na facetow jak opetane :D

Polecane posty

Go艣膰 Dragon mistrz

馃槃

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

i ty tutaj, za zimno na lody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Mistrz chyba zbierania kosz贸w od dziewczyn 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laska z okresem
4 minuty temu, Go艣膰 Dragon mistrz napisa艂:

馃槃

Mistrz chamstwa si臋 znalaz艂..I ob艂udy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gituy
5 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Mistrz chyba zbierania kosz贸w od dziewczyn 馃榿

馃槅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajemnicza kobieta
10 minut temu, Go艣膰 Dragon mistrz napisa艂:

馃槃

Pytanie powinno brzmie膰..czy na tym forum s膮 tylko egoistyczni faceci,kt贸rzy traktuj膮 innych jak ...ow???A kobiety maj膮 pada膰 do st贸p i dzi臋kowa膰 za to,偶e zosta艂y upokorzone???czyta艂am du偶o na tym forum i m臋偶czyzni i kobiety dostaj膮 po ty艂ku..Ale wi臋cej faceci oczekuj膮 oklaskow za swoje chamskie zachowania. Ale co ja tam wiem..okres dzi艣 mam..dlatego sarkastyczna dzis jestem馃構

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dragon mistrz

Od Tajemniczej te偶 dosta艂em kosza, no niestety taki 偶ycie 馃槈馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajemnicza kobieta
1 minut臋 temu, Go艣膰 Dragon mistrz napisa艂:

Od Tajemniczej te偶 dosta艂em kosza, no niestety taki 偶ycie 馃槈馃槃

Skoro jeste艣 taki mistrz to wal si臋 sam..馃構po co Ci inni do walki..Tylko uwa偶aj, 偶eby艣 przez te zagrywki nie przegra艂 najwa偶niejszej walki w 偶yciu..O co艣 lub o kogo艣. Powodzenia馃樁

Udost臋pnij ten post

Ka偶dy dzie艅 na Kafe przynosi co艣 nowego...

przedwczoraj by艂 dzie艅 facet贸w narzekaj膮cych na kobiety,

wczoraj by艂 dzie艅 depresji i smutku,

a dzi艣 jest dzie艅 kobiet narzekaj膮cych na facet贸w.

A偶 boj臋 si臋 pomy艣le膰 co b臋dzie jutro... 馃槷

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajemnicza kobieta

Jutro mnie tu nie b臋dzie..pomilcze聽馃樁

Udost臋pnij ten post

proponuj臋 zostawi膰 kobiety w spokoju,聽 niech sobie聽 marudz膮 do upad艂ego, gdy s膮 we w艂asnym gronie,聽

kobieta samotna nie marudzi i nie zrz臋dzi , nie kombinuje jak dowali膰 facetowi ,聽

poza tym,聽 kobiety posiadaj膮 wi臋ksze argumenty prawne i do kobiety w miejscu publicznym lepiej nie podchodzi膰 ,

gdy w miejscu publicznym zapytamy kobiet臋 'kt贸ra godzina bo mi stan膮艂' to kobieta narobi krzyku i wrzasku na p贸艂 osiedla聽

i zacznie si臋 wydziera膰 , gdzie jest Policja i Stra偶 Miejska ,聽 ratunku - gwa艂ciciel mnie napastuje !

zatem,聽

kobieta czuje si臋 szcz臋艣liwa, gdy z kole偶ank膮 w kawiarni popija kaw臋 i szamie szarlotk臋 oraz wypala trzy papierosy ,

z kole偶ank膮 zakupy szmatowe zalicza lub na wag臋 kupi艂a dwie torebki i 3 kg czy艣ciwa w szmateksie聽

a w tygodniu po pracy , kobieta wchodzi na bazar aby kupi膰 rzodkiewki, og贸rka i sa艂at臋 ,

przy okazji kupuje pi臋膰 tulipan贸w i szcz臋艣liwa wraca do swojego mieszkania kupionego na kredyt,聽 ze sp艂at膮 30 lat,聽

na progu mieszkania wita si臋 z kotem Garym i ca艂uje kota w pyszczek,聽 kotu podaje do miski w膮tr贸bk臋聽

i tulipany wk艂ada do wazonu 馃檪

szcz臋艣liwa kobieta we w艂asnym M2 kupionym na kredyt w kt贸rym mieszka kot聽

rozgl膮da si臋 po mieszkaniu szukaj膮c pilota od wie偶y audio i pilota od TV , za艂膮cza odbiorniki , s艂ucha muzyki,聽

wychodzi na balkon , na balkonie rozk艂ada si臋 na fotelu i dzwoni do kole偶anki Eli ,聽

p贸艂 godziny pierdzieli przez telefon na temat poszukiwania krawcowej, kt贸ra czy艣ciwo ze szmateksu dopasuje i skoryguje聽 do sylwetki kobiecej ,

w ko艅cu kolacja , kolacja dla kota , kot jest g艂odny i trzeba nakarmi膰 kota,聽

w mi臋dzy czasie bla bla bla przez telefon z Pati, Doro, Ma艅k膮, Zoch膮聽

Zocha opowiada艂a godzin臋 przez telefon, 偶e Ma艅ce si臋 trafi艂 w ko艅cu absztyfikant i wyjecha艂a na maj贸wk臋 ze swoim 馃檪

szcz臋艣liwa posiadaczka M2 kupionego na kredyt , tu偶 przed snem otworzy艂a butelk臋 czerwonego wina i zaliczy艂a dwie lampki,聽

zadowolona z siebie posz艂a pod prysznic , stan臋艂a przed lustrem nago i pstrykn臋艂a kilka selfie聽聽b臋d膮c nago聽

i po chwili zastanowienia pomy艣la艂a sobie,聽 fotki mam nago przed lustrem ale nawet nie mam komu przes艂a膰 te fotki aby mnie oceni艂, jak wygl膮dam nago po ogoleniu vaginy na zero 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Alciuuu!!聽

Udost臋pnij ten post