Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jestem po 30 i jeszcze nie mialam chlopaka

Polecane posty

Gość Uuuu
6 minut temu, Gość Katatonia napisał:

o przygodny seks łatwiej niż w długotrwałym związku.

Na brak seksu i okazji do niego też nie narzekam. 

Heheh przechodOnA baba 

Gość Katatonia
1 minutę temu, Gość Uuuu napisał:

Heheh przechodOnA baba 

To Twoje zdanie i masz do niego święte prawo.

Dzięki za opinie. 

Gość Uuuu
1 minutę temu, Gość Katatonia napisał:

To Twoje zdanie i masz do niego święte prawo.

Dzięki za opinie. 

rozwiązły tryb życia  nie sprzyja związkom

Gość gość

No to teraz wiesz dlaczego nie ma chętnych do związku z  Tobą. My faceci używamy mózgu i potrafimy wykapować że ładna samotna kobieta musi mieć sporo krótkich przygód z panami. Bo w celibacie przecież nie żyje. Ergo duży przebieg. Na co komu taka.

Gość Katatonia
16 minut temu, Gość Uuuu napisał:

rozwiązły tryb życia  nie sprzyja związkom

14 minut temu, Gość gość napisał:

No to teraz wiesz dlaczego nie ma chętnych do związku z  Tobą. My faceci używamy mózgu i potrafimy wykapować że ładna samotna kobieta musi mieć sporo krótkich przygód z panami. Bo w celibacie przecież nie żyje. Ergo duży przebieg. Na co komu taka.

Po raz kolejny powtarzam, że to nie ja faceta szukam tylko Gość gość. 

Ja związku nie szukam, a nawet nie chcę, przynajmniej aktualnie, bo jak o ślubie i dzieciach słucham to mi się słabo robi. 

Zagadajcie do Gość gość a nie do mnie i ją o "przebieg" pytajcie. Swoją drogą "przebieg" świetne określenie, od razu widać, że facet na poziomie... 

Wiesz co mnie obchodzi co było kiedyś, powinno mnie interesować co tu i teraz- każdy ma prawo do zrobienia błędów. 

Gość Katatonia
5 minut temu, damian89 napisał:

Wiesz co mnie obchodzi co było kiedyś, powinno mnie interesować co tu i teraz- każdy ma prawo do zrobienia błędów. 

mądra postawa, popieram 

Dziękuję tylko nierozumiem skąd tyle złości tutaj. Przecież miłość owszem to fizycznosc też ale gdy nie łączy nic więcej to nie tedy droga. Nieprzejmuj się, widocznie jeszcze nie trafiłaś tego odpowiedniego jak ja - proszę was ta parę kilo za dużo kto niema przyznać się. Życzę powodzenia tobie i sobie. 

Gość Katatonia
18 minut temu, damian89 napisał:

Dziękuję tylko nierozumiem skąd tyle złości tutaj. Przecież miłość owszem to fizycznosc też ale gdy nie łączy nic więcej to nie tedy droga. Nieprzejmuj się, widocznie jeszcze nie trafiłaś tego odpowiedniego jak ja - proszę was ta parę kilo za dużo kto niema przyznać się. Życzę powodzenia tobie i sobie. 

Też czasem nam dym zastawiam, może ludzie sobie niepowadzenia życiowe, albo kompleksy złośliwością leczą. 

Mogą to też być błędy wychowawcze z dzieciństwa, ale żeby aż tylu rodziców się nie spełniło w swojej roli to wątpię. 

Tobie również życzę powodzenia 🙂 

Dziekij serdeczne myślę że tu chyba chodzi bardziej u coponiekturych błędnie rozumianą logikę, mi się nieudało to innych trzeba storpedować by niemieli lepiej - takie nasze polskie piekiełko. Nieprzejmuj się tym, napisac do mnie możesz, wal jak w dym - nieprzejmuj się nadwagą ja mam niedowage więc się spasujemy. Pisz dgbz1@wp.pl pogadamy szczerze od serducha i się zobaczy a innych proszę zanim napiszesz hejta weź się tak porządnie.... może pomoże ci być lepszym człekiem. 

Gość Katatonia
5 minut temu, damian89 napisał:

Dziekij serdeczne myślę że tu chyba chodzi bardziej u coponiekturych błędnie rozumianą logikę, mi się nieudało to innych trzeba storpedować by niemieli lepiej - takie nasze polskie piekiełko. Nieprzejmuj się tym, napisac do mnie możesz, wal jak w dym - nieprzejmuj się nadwagą ja mam niedowage więc się spasujemy. Pisz dgbz1@wp.pl pogadamy szczerze od serducha i się zobaczy a innych proszę zanim napiszesz hejta weź się tak porządnie.... może pomoże ci być lepszym człekiem. 

hmm ja to akurat 53 kg ważę i mam 168 cm i BMI na dolnej granicy normy, więc za grubasa się nie uważam , chociaż teraz to moda żeby kobieta ważyła 40 kg... 

Za to jak widać mam milion innych wad, które najlepiej widzą ludzie którzy mnie nie znają 🙂

W każdym razie ja się niewiele przejmuje opiniami innych, szczególnie ludzi z neta co mnie nie widzieli i nigdy nie zobaczą. 

Co do reszty, możesz mieć całkowitą rację, trochę jak w tym kawale: 

Anglik modli się do Boga.
– Panie Boże sąsiad ma taką doskonałą krowę. Daje tyle mleka.
– I czego byś chciał synu?
– Chciałbym mieć taką samą.
Modli się Polak. Jego sąsiad też ma świetną, mleczną krowę. Ale kiedy Pan Bóg pyta go co by chciał, pada odpowiedź:
– A żeby mu zdechła!!

To jest właśnie sedno tej naszej mentalności. Kto to widzia ważyć po 40 kg masakra jakaś. Szkoda że nikogo nie szukasz ale są jeszcze inne kobiety co to też czytają. Niewstydz się napisz, niekosztuje nic

Gość Gość
1 godzinę temu, KermitZaba napisał:

Z tymi grami komputerowymi to faktycznie kuriozalna sytuacja.

A co do motocykli, a w sumie bardziej do motocyklistów... To są często zżyte grupy połączone pasją, nie próbowałaś spotykać się z żadnym z nich? Na pewno by nie rzucał takim tekstem.

Zwykły hipokryta jej się trafil, on to może grac ale ona nie bo ,,to dziecinne"? Jakaś kpina 😂 ja bym takiego wysmiała. 

Gość gosc
Dnia 3.05.2019 o 21:06, damian89 napisał:

Wiecie co jest dość spore grono facetów wolnych którzy chce założyć rodzinę. Mi osobiście nadwagą nie przeszkadza. Napisz coś od siebie, daj fotkę dla zainteresowania iwzuc na jakiś serwis- możesz też napisać do mnie, modelem niejestem, nie gryze. Możesz pisać na dgbz1@wp.pl. Można spróbować, tu jesteś anonimowa. Mówią że porażki popychaja nas do celu. Spróbuj zakomunikować i pozbyć sie kompleksów, ja sam miałem troszkę przy ciele siostrę i niebyło problemów. To tyle. 

Chce ostrzec inne dziewczyny przed tym damian89 tutaj wam bedzie slodzil i nie tylko ale jak sie odezwiecie na maila to jest wulgarny i proponuje seks za pieniadze no chyba ze was to kreci to mozecie do niego pisac.

Ma on klika nickow i poluje glownie na chetne na sex na erotycznym!

Gość gośc gość

Skoro jesteś sama po 30 tce tzn. że to twoja wina. Jest tylu samotnych chętnych panów co też po 30 tce nikogo nie mają, bo są nieśmiali i nie wiedzą jak do kobiety podejść. Weź sprawy w swoje ręce i poderwij kogoś.

Gość Mężczyzna

A mnie denerwują wasze biadolenia. Jeden pisze, że nie ma dziewczyny, za chwile niżej czytam, że jakaś zdesperowana nie ma chłopaka. Weźcie napiszcie do siebie, spikniecie się i oboje będziecie zadowoleni.