Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula

Kolejnego faceta będę wykorzystywać

Polecane posty

Gość Ula

Mój były mąż, który był też moim pierwszym partnerem w życiu nigdy się o mnie nie starał. Nigdy nie dostałam kwiatów czy drogiego prezentu od niego. Nie uważałam tego za ważne rzeczy, liczyło się tylko moje zakochanie. Pod koniec związku usłyszałam od niego, że jestem nic nie warta. Przez długi czas flirtował z inną, a jak się dowiedziałam to usłyszałam, że marzył o seksie z nią i ona jest tak piękna, że warta miliony. Teraz jeśli wejdę w kolejny związek to tylko dla własnej korzyści. Będę wymagać drogich prezentów, wycieczek i innych przyjemności. Nikt nie będzie się już ze mnie śmiał, ani traktował jak śmiecia tylko dlatego, że byłam kochająca i oddana. 

Gość Qwer

Prawidłowo, faceci nie zasługują na żadne taryfy ulgowe, bo oni sami są potwornymi egoistami i patrzą tylko swojej wygody.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Ula napisał:

Mój były mąż, który był też moim pierwszym partnerem w życiu nigdy się o mnie nie starał. Nigdy nie dostałam kwiatów czy drogiego prezentu od niego. Nie uważałam tego za ważne rzeczy, liczyło się tylko moje zakochanie. Pod koniec związku usłyszałam od niego, że jestem nic nie warta. Przez długi czas flirtował z inną, a jak się dowiedziałam to usłyszałam, że marzył o seksie z nią i ona jest tak piękna, że warta miliony. Teraz jeśli wejdę w kolejny związek to tylko dla własnej korzyści. Będę wymagać drogich prezentów, wycieczek i innych przyjemności. Nikt nie będzie się już ze mnie śmiał, ani traktował jak śmiecia tylko dlatego, że byłam kochająca i oddana. 

Z takim podejściem będziesz kolejny raz porzucona jak niepotrzebny przedmiot który po prostu się znudził. Nie idz tą drogą bo będziesz żałować.

33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie idz tą drogą

Też tak myśle.

Gość ...
13 godzin temu, Gość Ula napisał:

Trzeba było wyjść za normalnego faceta, a nie przystojniaka, który cię nie szanował.

13 godzin temu, Gość Ula napisał:

Takiego męża sobie wybrałaś. To nie tak że w sekund mu się wszystko przeorientowało.

Dwa, zachowując się jak sobie umyśliłaś szybko będziesz musiała szukać trzeciego.

Gość Na odstrzał
15 minut temu, Gość ... napisał:

Trzeba było wyjść za normalnego faceta, a nie przystojniaka, który cię nie szanował.

A skąd wiesz czy on nie wyglądał jak psi zwis ty psi zwisie płaczący? 

Gość gość
4 godziny temu, Piaskun napisał:

Dwa, zachowując się jak sobie umyśliłaś szybko będziesz musiała szukać trzeciego.

Bzdura. Takie suczity mają właśnie najlepiej. Facecików, którzy latają na każde skinienie takich zołz, nie brakuje, wiem z autopsji ;--) i z obserwacji. Im większa sucz tym łatwiej w życiu.

Gość Ula
5 godzin temu, Piaskun napisał:

Takiego męża sobie wybrałaś. To nie tak że w sekund mu się wszystko przeorientowało.

A niby dlaczego?  Nigdzie nie napisałam, że będę złą partnerką, po prostu będę wymagać o wiele więcej. Jeśli nie będę traktowana wyjątkowo to out dla faceta. Chcę być noszona na rękach i dopiero wtedy będę się angażować. Nigdy nie poświęcę się dla jakichś moich złudnych wyobrażeń, że druga osoba mnie kocha. 

Gość airbuss

to chyba bedziesz musiała spelniac wszystkie zachcianki seksualne faceta za te wycieczki, drogie prezenty i tak dalej..

skoro nie potrafisz faceta w sobie rozkochac, ani nie masz odpowiedniego wyglądu to wymagac sobie mozesz...a facet cie wysmieje i twoja samoocene z zerowej spadnie na -100

12 minut temu, Gość Ula napisał:

A niby dlaczego?  Nigdzie nie napisałam, że będę złą partnerką, po prostu będę wymagać o wiele więcej. Jeśli nie będę traktowana wyjątkowo to out dla faceta. Chcę być noszona na rękach i dopiero wtedy będę się angażować. Nigdy nie poświęcę się dla jakichś moich złudnych wyobrażeń, że druga osoba mnie kocha. 

Byłaś dla niego zapchajdziura pomiędzy prawdziwymi miłościami. To prawdziwy pech, ale tak się zdarza.

Masz racje, że prawdziwą miłość można rozpoznać po tym że jesteś traktowana wyjatkowo. I nie chodzi tu o kwiaty, wycieczki czy inne bzdety, tylko właśnie o staranie się.

Gość animas

a to staranie sie to z inicjatywy faceta  bez zadnych sugestii i prosb kobiety?czy prosba kobiety , spelniona tez sie liczy?.

Gość Ula
1 godzinę temu, Gość airbuss napisał:

to chyba bedziesz musiała spelniac wszystkie zachcianki seksualne faceta za te wycieczki, drogie prezenty i tak dalej..

skoro nie potrafisz faceta w sobie rozkochac, ani nie masz odpowiedniego wyglądu to wymagac sobie mozesz...a facet cie wysmieje i twoja samoocene z zerowej spadnie na -100

No cóż, brzydka nie jestem, mam głowę na karku i do tego wiele różnych pasji. A z seksem nie mam problemu, uwielbiam to i jestem w tym dobra. 

Gość Gość

O tym czy jesteś dobra pozwolisz że ocenie ja bo już nie raz słyszałem jestem dobra w te klocki a później okazało się blado to wyglądało dlatego mogę cię przetestować i wydać certyfikat

Gość Ula
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

O tym czy jesteś dobra pozwolisz że ocenie ja bo już nie raz słyszałem jestem dobra w te klocki a później okazało się blado to wyglądało dlatego mogę cię przetestować i wydać certyfikat

Haha no każdy sposób dobry, próbuj dalej może kiedyś ci się poszczęści 😁