Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolka

Jestem płaska :(

Polecane posty

Gość Lolka

Jestem całkowicie płaska, naprawdę 😞 jedna pierś to 65c drugą to 65a... mam jeszcze jakaś taka asymetryczna klatkę piersiową, z tej strony gdzie mniejsza pierś to jakaś taka zapadnięta jest. Z tego względu nigdy nie miałam faceta... Podobam się chłopakom, chociaż ogólnie chuda szkapa jestem. Ale jak się ładnie pousmiecham, to mężczyźni mnie lubią, ale jestem przez te cycki totalnie zakompleksiona. W głowie mam ciągle, że jak chłopak zobaczy moje cycki to mnie zostawi. Raz jak doszło do sytuacji łóżkowej to nie pozwoliłam sciagnac stanika. Boje się, że mężczyźnie opadnie gdy zobaczy taki biust 😞 nie wiem, czy w ogóle to jest możliwe, żebym podobała się chłopakowi. Pewnie większy problem jest z tym że jestem tak zakompleksiona, bo może pewnością siebie bym to nadrobiła. Ale to taki paradoks... Najgorzej jest gdy spotykam się z chłopakiem, który bardzo mi się podoba, a w głowie mam tylko, że przez moje cycki nie zasługuje na takiego, więc odchodzę. Spotykam się z jakimiś zakompleksionymi facetami, bo wydaje mi się że tylko taki mnie zaakceptuje, później jestem wściekła na siebie, bo nie podobają mi się tacy, a wiem że sama jestem zakompleksiona 😞 nie wiem co robić 😞

Gość Gość

Idź do chirurga plastycznego 

Gość Ytrewq

Nie martw się. Ziemia też jest płaska

tzytzki i ich wielkość to nie problem,  większy problem to 'siano' w głowie lub kindybał w vaginie 

ale chyba nie masz kindybała w vaginie ?

Gość Lolka

Jestem studentką jeszcze, ledwo stać mnie na przeżycie na studiach, więc chirurg plastyczny póki co odpada - kiedyś jak najbardziej. 

No nie, ale cycki są ważne dla mężczyzn 😞

Gość Gość

Studia skończysz pójdziesz do pracy to zarobisz, 

Jak go to przerazi to nie był ciebie wart - operacja jak najbardziej. Masz powodzenie, korzystaj bo u mnie posucha 

Gość Gosc

Jedni wola plaskie drudzy wola wielkie. Jedni wola wysokie drudzy niskie. Jak widzisz chlopakom sie podobasz.

To zaden absolutnie zaden problem.

Gość Ffc

Małe piersi to Twój atut. Po pierwsze - chodź bez stanika.

Gość Jaś

Olej to. Cycki są przereklamowane

Gość prawi 114

tylek jest wazniejszy od piersi .. Ile masz w biodrach ?

Gość prawi 114

wazniejszy w sensie wielkosci .. 

hej autorko hej, 

powiem Tobie szeptem i w tajemnicy tak między nami aby inne kobiety nie słyszały naszych słów ,

że największe Celebrytki planują w tym roku pokazywać się publicznie całkowicie 'bez wiaderek' na tzytzkach 

i najważniejsza sprawa to , 

już się pokazują z naturalnym zarostem na nogach i vaginach - moda 2019 , czyli gołe nogi z naturalnym zarostem i zarośnięta vagina  pod ...enką oraz tzytzki naturalne bez wiaderek ,

powrót do wyglądu kobiety prawdziwej i naturalnej ,

kobieta z 'sianem' w głowie będzie naturalnie wykluczana ze społeczeństwa , moda na powrót do natury 🙂