Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kto艣

Homo czy hetero

Polecane posty

Go艣膰 Kto艣

Witam wszystkich... Na wst臋pie chcia艂bym powidzie膰 偶e nie szukam hejtu 聽porady, wi臋c nie staraj si臋 mnie skrzywdzi膰, bo to i tak ci nie wyjdzie. Ale do rzeczy, mam aktualnie 16 lat i i mam pewien problem. Mam dziewczyn臋, przyjaci贸艂, na poz贸r wydaje si臋 kolorowo ale tak nie jest. W wieku 15 lat wyl膮dowa艂em w psychiatryku po pr贸bie samob贸jczej, po tym co si臋 sta艂o postanowi艂em sobie ze ju偶 nigdy nie b臋d臋 ok艂amywa艂 samego siebie i innych, ale czuje ze zn贸w to robi臋. Moja dziewczyna mnie nie podnieca, 偶adna inna dziewczyna tez mnie nie podnieca, a ca艂uj膮c si臋 z nimi nie czuje naprawd臋 nic. Za to jak kiedy艣 si臋 ca艂owa艂em z ch艂opakiem, lub teraz jak sobie to wyobra偶am to na sam膮 my艣l mam motylki w brzuchu. I to jest w艂a艣nie to, nienawidz臋 swojego 偶ycia, siebie i wszystkiego dooko艂a. Dlaczego akurat ja. Dlaczego nie mog膮 podnieca膰 mnie dziewczyny jak normalnego ch艂opaka! Mam tak od 5-6聽lat wi臋c to nie jest okres dojrzewania. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze dziewczyny mnie nie podniecaj膮 ale chcia艂bym mie膰 dzieci, normaln膮 pi臋kn膮 rodzine, a za to jak mysle sobie o tym ze na staro艣膰 b臋d臋 sam z ch艂opakiem to ju偶 mnie odci膮ga. Dlaczego 偶ycie takie jest, wyje jak cholera bo nienawidz臋 losu, nienawidz臋 swojej natury, nienawidz臋 siebie. Jeszcze do tego mia艂em dzisiaj sw贸j pierwszy raz, ale dosz艂o tylko do minetki bo nie m贸g艂 mi stan膮膰 co jest Oczywiste bo kobiety mnie nie podniecaj膮. Do tego podoba mi si臋 strasznie m贸j kolega. Najch臋tniej bym po prostu popi艂 tym razem wi臋cej lek贸w w贸dk膮 i podci膮艂 偶y艂y jeszcze na wszelki wypadek, moja przysz艂o艣膰 nieistnieje, jej po prostu dla mnie nie ma. Chyba ju偶 nic nie mog臋 zrobi膰, co my艣licie ? xx

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach