Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Wiktoria_

Problem Miłosny

Polecane posty

Mam 15 lat pół roku temu zaczełam pisać z chłopakiem (z mojej miejscowości znałam go wczesniej pamięta nawet jak byłam mała) ma 22 lata. Zaczęło się od pisania (na początku trochę się stresowałam pisząc z nim) potem zaczęliśmy rozmawiać przez telefon(też się trochę wstydziłam) teraz piszemy i gadamy normalnie,chcemy się w końcu spotkać (trochę się boję ale jestem przekonana że mi przejdzie jak w przypadku pisania i gadania). Najpierw pisaliśmy zwyczajnie ale potem on powiedział że z nikim mu się tak dobrze nie pisało i nie gadało, ja mam to samo (dodam że przez pół roku nie było dnia żebyśmy nie mieli kontaktu) powiedział mi że jak ja też czuje coś do niego to poczeka aż będę starsza i spróbujemy związku ,nie zmusza mnie do niczego, jak dzwoni to mówi że tęsknił, czuje że mówi to naprawdę i nie oszukuje. Powiedział że jak będzie mnie ktoś zaczepiał to mam mu odrazu powiedzieć bo nie da mnie skrzywdzić bo jestem bardzo inteligentna jak na swój wiek i piszę bardzo dorośle.Po prostu widzę że mu na mnie zależy. Teraz pytanie do was Czy to ma sęs ? Czy mogło by to się udać? Czas pokaże ale jestem ciekawa waszej opinii :classic_love:

Gość gość

tak to jeden jedyny wyślij mu zdjęcie swoje

Gość Gosx

Dokladnie wymiana fotek... I zobaczycie czy dalej bedzie fajnie. Jak tak to potem mozecie sie spotkac.