Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przerąbana sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Prosze przeczytajcie i powiedzcie co zrobilyscie w takim ukladzie. Po 18 latach malzenstwa facet zdradzil zone z kochanką, byl z nia rok i stwierdzil ze jednak to nie jest to,odszedl i znalazl inna kobiete, to bylam ja, ukladalo nam sie tak sobie, wiadomo sprzeczki, nieporozumienia przez durne smsy ale bylo tez pieknie, super sex, w pewnej chwili zaczal wspominac ta kochanke, podgladal ja na fb i odszedl do niej spowrotem, sa ze soba 3 miesiace, zamieszkal z nia , a on wraca i mowi ze chyba zle zrobil, ze zle wybral, ze teskni za mna. ze jego zycie to totalny rozpad. mam przeczucie ze calkowice sie pogubil w zyciu i mimo wszystko go kocham. wczoraj mu napisalam ze dopoki z nia jest niech sie ze mna nie kontaktuje a on odpisal ze juz nie bedzie mnie nekal i umilkl.....czy ktos z boku moglby to ocenic , mimo tego, ze wiem jak to wyglada. bagno......nie wiem kompletnie co mam teraz robic ...zal mi tego zwiazku 😞 

Gość Ona

Bawi się tobą. Daj sobie z nim spokój. 

Gość Dina

A nie żal Ci samej siebie?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Dina napisał:

A nie żal Ci samej siebie?

zal mi siebie ale tez zal mi jego...poza tym kim jest kobieta ktora nie reaguje kiedy on wraca nad ranem???? zwariuje

Gość Gość R

Facet chyba nie ma dobrze poukładane pod kopułą. Chyba że bierze pod uwage tylko sex i jak mu sie nastrój zmienia to on tez zmienia sobie partnerki ja rękawiczki. Przemyś to dobrze czy taki układ Ci odpowiada albo dobrze z nim porozmawiaj

Gość Asia

Ja bym postawiła mu ultimatum - albo wybiera opcję 1) ucina WSZELKI kontakt z kochanką (wyrzuca ją ze znajomych na fb, usuwa numer itp) i wtedy zaczynacie wszystko od nowa nie wypominając sobie starych żali, jak gdyby to nie istniało. Jesteście tylko dla siebie i nie ma powrotów do przeszłości

2) wybiera kochankę = nie wie co ma zrobić, jest rozdarty, ale nie potafi z niej zrezygnować. Wtedy to Ty ucinasz wszelki kontakt z tym gościem w jednym momencie, bez tłumaczenia się mu (kasujesz zdjęcia, zmieniasz znajomych itp), on dla Cb nie istnieje i zaczynasz nowe życie bez niego. Będzie początkowo bolało, ale za parę miesięcy ból minie i Ty będziesz wtedy nową, lepszą wersją siebie.

Gość gość
3 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

fake... zazwyczaj to jest odwrotna sytuacja, laska zdradza swojego faceta, odchodzi, potem ewentualnie wroci, facet jej wybacza, a ona i tak robi mu robi ,, tak wyglada realne zycie

chcialabym zeby to byl fake 😞 ....ale to niestety moje przepieprzone zycie

Gość Gość R

Brawo Asia. Podałaś chyba własciwe rozwiązanie jak na obecną sytuacje . Wóz alba przewóz musi sie zdecydować. Jestem facetem ale skoro sie z kimś jest to nie ma innej opcji. Po co kogos ranic. 

Gość gość
1 minutę temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

nie wspolczuje ci, o ile to w ogole prawda

bo jako kobieta zawsze sobie dasz rade

a my zdradzeni, zostawieni, samotni juz jestesmy skazani na cierpienie do konca zycia

wspolczuje ci bo pewnie wiem jak sie czujesz, jestem zdradzona, zostawiona i samotna a do tego nadal kocham kogos kto mi to zrobil

Gość gość
2 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

tylko, ze ty jako kobieta , ktora moze i byc faktycznie zdradzona i zostawiona- zalozmy, ze tak jest.. to i tak sobie jakos poradzisz, dasz sobie rade... sama nie bedziesz dlugo

a my juz pare lat celibat samotnosc, i brak nadziei na jakakolwiek zmiane

po takich przejsciach , nie tak łatwo wejsc w nowy zwiazek, zaufac nie mowiac o pokochaniu...nie mam 20 lat i wiele przykrych przejsc z facetami, zawsze sie zbieralam tak jak mówisz ale tym razem ten strzał był w oba kolana...

Gość Ila
38 minut temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

posiedzisz, pobiadujesz, miną.. 3 miesiace w porywach do pół roku i na pewno ktos juz bedzie sie od jakiegos czasu wokol ciebie krecił, nie wazne jak wygladasz, po prostu kobiety tak maja zawsze, i w koncu ulegniesz nowemu typowi, zaczniesz na nowo wychodzic, spotykac sie, uprawiac sex...

pomysl, ze my do konca zycia jestesmy skazani na samotnosc i celibat

Czlowieku wciaz piszesz to samo, ale czy nie widzisz, ze to nielogiczne? Kobiet jest wiecej niz mężczyzn! Wiec jak to mozliwe że wszystkie, ladne czy brzydkie mają facetow a męzczyzni są samotni?

Gość Gosc

"poza tym kim jest kobieta ktora nie reaguje kiedy on wraca nadranem???"

X

Pielęgniarką na nocnej zmianie? Może pracuje w piekarni? 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

"poza tym kim jest kobieta ktora nie reaguje kiedy on wraca nadranem???"

X

Pielęgniarką na nocnej zmianie? Może pracuje w piekarni? 

nie ona jest w domu