Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

AAA WYGRAŁEM 100ZŁ W RADIU JEEE

Polecane posty

Gość GOŚĆ

ale beka :D

Gość gosc

JEEE

Gość gosc
8 minut temu, man on the mоon napisał:

NARESZCIE NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ KRAŚĆ W SKLEPIE TYLKO SE KUPISZ JAK CZŁOWIEK

ale kasy to ja mam przemek, a z tym batonem kiedyś to prawda jest taka że to było prowo hehe :D a w sejfuniu tysiąc franusiów i 1300zł se leży ;) ja myśle że do zimy jak jeszcze pare fuch wyłapie to kupie fure, bo już dość kasy mam, do tego sprzedam skutra i na całkiem fajne #pierwsze4koła będzie ;)

dobra a tera ide dalej sprzątać bo dzisiaj sobota a jak wiadomo w sobote Polacy sprzątają hehe :D a potem o 12:00 bede oglądać 3 trening F1 GP Hiszpanii

7 minut temu, Gość gosc napisał:

ale kasy to ja mam przemek, a z tym batonem kiedyś to prawda jest taka że to było prowo hehe 😄 a w sejfuniu tysiąc franusiów i 1300zł se leży 😉 ja myśle że do zimy jak jeszcze pare fuch wyłapie to kupie fure, bo już dość kasy mam, do tego sprzedam skutra i na całkiem fajne #pierwsze4koła będzie 😉

dobra a tera ide dalej sprzątać bo dzisiaj sobota a jak wiadomo w sobote Polacy sprzątają hehe 😄 a potem o 12:00 bede oglądać 3 trening F1 GP Hiszpanii

A TY DALEJ MARZYSZ O AUCIE GRUBASIE OD 2 LAT JUŻ KUPUJESZ

TE TYSIĄC FRANKOW TO NIE TWOJE TYLKO SZWAGRA

JA TAM  JADE DO NIEMIEC PRZEZ AGENCJE CHCE W 3 MIESIĄCE ZAROBIĆ 2500 EURO NA SAMOCHÓD

7 minut temu, Gość gosc napisał:

ale kasy to ja mam przemek, a z tym batonem kiedyś to prawda jest taka że to było prowo hehe 😄 a w sejfuniu tysiąc franusiów i 1300zł se leży 😉 ja myśle że do zimy jak jeszcze pare fuch wyłapie to kupie fure, bo już dość kasy mam, do tego sprzedam skutra i na całkiem fajne #pierwsze4koła będzie 😉

dobra a tera ide dalej sprzątać bo dzisiaj sobota a jak wiadomo w sobote Polacy sprzątają hehe 😄 a potem o 12:00 bede oglądać 3 trening F1 GP Hiszpanii

O ZARAZ TEZ OBCZAJE PRZEPOWIADAM PRZYSZŁOŚĆ KALEKA KUBICA BĘDZIE OSTATNI 

Gość gosc
1 minutę temu, man on the mоon napisał:

A TY DALEJ MARZYSZ O AUCIE GRUBASIE OD 2 LAT JUŻ KUPUJESZ

TE TYSIĄC FRANKOW TO NIE TWOJE TYLKO SZWAGRA

JA TAM  JADE DO NIEMIEC PRZEZ AGENCJE CHCE W 3 MIESIĄCE ZAOSZCZĘDZIĆ 2500 EURO NA SAMOCHÓD

no to jedź, jedź :) ja ci dobrze życzę i modle się za Ciebie by ci się w końcu udało, by nam obu się udało, ale jak ty dalej będziesz jechał tak jak jedziesz od kilku lat, to ty nigdy nie zajedziesz. Także w końcu dojedź Przemo, ja ci życzę sukcesu, kupy ojro, wypasionego auta, mieszkania lub domu i fajnej kobiety, ale idź w końcu w tym kierunku, od stania w miejscu nic sie nie zmieni

dobra spadam bo sie nie wyrobie do 12:00 na trening F1

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

no to jedź, jedź 🙂 ja ci dobrze życzę i modle się za Ciebie by ci się w końcu udało, by nam obu się udało, ale jak ty dalej będziesz jechał tak jak jedziesz od kilku lat, to ty nigdy nie zajedziesz. Także w końcu dojedź Przemo, ja ci życzę sukcesu, kupy ojro, wypasionego auta, mieszkania lub domu i fajnej kobiety, ale idź w końcu w tym kierunku, od stania w miejscu nic sie nie zmieni

dobra spadam bo sie nie wyrobie do 12:00 na trening F1

Przemek nic się nie zmienia od na dupie siedzenia 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Przemek nic się nie zmienia od na dupie siedzenia 

LEPIEJ SIEDZIEĆ SIEDZIEĆ NA DUUPIE NIŻ KRAŚĆ JAK SMAKOSZ

Gość Gość
21 minut temu, man on the mоon napisał:

LEPIEJ SIEDZIEĆ SIEDZIEĆ NA DUUPIE NIŻ KRAŚĆ JAK SMAKOSZ

Ha ha ale zmyślasz przemo, raz że to było prowo, a dwa chodziło w tym prowo o zaledwie jednego batonika.

Pamiętam że to były wtedy takie prowokacja że już lecę po bandzie że będę się w,i,e,s,z,a,ć itp 😄

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ha ha ale zmyślasz przemo, raz że to było prowo, a dwa chodziło w tym prowo o zaledwie jednego batonika.

Pamiętam że to były wtedy takie prowokacja że już lecę po bandzie że będę się w,i,e,s,z,a,ć itp 😄

To nie były prowokacje wtedy cię ojciec alkoholik bił codziennie i nie mogłeś wytrzymać tego piekła

Gość Gość
1 godzinę temu, man on the mоon napisał:

To nie były prowokacje wtzebedy cię ojciec alkoholik bił codziennie i nie mogłeś wytrzymać tego piekła

No akurat bicia w moim domu nigdy nie było, to ze u ciebie przemoc była na porządku dziennym to nie znaczy że u mnie też

34 minuty temu, Gość Gość napisał:

No akurat bicia w moim domu nigdy nie było, to ze u ciebie przemoc była na porządku dziennym to nie znaczy że u mnie też

TO DLACZEGO PIERRDOLILEŚ CIĄGLE ŻE OJCIEC CIE NISZCZY

PEWNIE KAZAŁ CI IŚĆ DO ROBOTY BO MIAŁ DOŚĆ UTRZYMYWANIA STAREGO PASOŻYTA 

Gość Gość

Niszczył mnie swoim chlaniem i toksycznością, ale dzięki Bogu od prawie 3 lat jestem już od niego uwolniony

Gość Oszkaa

😂