Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa

Pytania do mężczyzn

Polecane posty

Gość Ciekawa

Panowie ile musicie czekać po pierwszym stosunku płociowym aby być zrobić to drugi ? I ile razy możecie podczas jednej nocy?

2 godziny temu, Gość Ciekawa napisał:

Panowie ile musicie czekać po pierwszym stosunku płociowym aby być zrobić to drugi ? I ile razy możecie podczas jednej nocy?

Cześć. U mnie wygląda to tak czasami kiedy jestem bardzo podniecony , wytrysk jest szybki i mogę praktycznie zaraz po . Natomiast kiedy  kobieta lubi kilka razy pod rząd , to nie wyjmuję go w ogóle . Wystarczy kilka minut i kolejny raz , cztery razy to norma więcej nie daje rady . Po takim maratonie około pięciu godzin nie staje.

Gość Gość gość xx

Cześć, u mnie to wygląda tak jak jestem nakręcony że wytryski jest szybki ale to dużo nie zmienia i zabawa trwa dalej, bez przerwy jeżeli kobieta oczywiście jest aktywna dalej.. 

Gość Ciekawa

Dzięki za odpowiedzi 

Gość Kochliwy
11 godzin temu, Gość Ciekawa napisał:

4 razy w ciągu nocy i niebyły to pięciominutówki. Ile przerwy między poszczególnymi kochaniami? Różnie, bywało ze półtorej godziny, ale bywało że bez wyciągania się "zregenerował" ;))

30-60 min przerwy (to zależy jak bardzo męcząca fizycznie była zabawa) i przeważnie do 2 razy

Gość gosc

ja tam niestety zawsze potrzebowałem dłuższej przerwy, jakieś 1-2h by stanął ponownie.

Gość gość
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Przy idealnych warunkach psychofizycznych i co ważne z nową super podniecającą i cały czas zaskakującą partnerką mój rekord to 8 godzin sexu (6 w niej) i 8 moich wytrysków jej kilka razy więcej, ale to jednorazowa sytuacja. Tak normalnie to 3-4 razy z 30 min przerwami

Ooo to ty jak królik XDDDD

To nie jest utarty schemat.Dużo czynników ma na to wpływ (np dyspozycja dnia,wiek,stres, zaangażowanie drugiej strony itd)