Gość gosc Napisano Listopad 18, 2019 16 minut temu, Gość Gość napisał: Zobacz, do której z twoich wypowiedzi się odniosłam. I nie obracaj kota ogonem. Dokładnie do tej, która była odpowiedzia na post ponizej. 20 godzin temu, Gość Gość napisał: Dziwi mnie, że zbliżający się ślub nie jest dla niej wystarczającą motywacją do zrzucenia wagi. To ładna kobieta, ma potencjał, żeby wyglądać pięknie, a niestety ostatnio wygląda kiepsko, chyba sporo przytyła. Na najnowszym zdjęciu na Instagramie jej twarz wygląda bardzo niekorzystnie, te dodatkowe kilogramy dodały jej min. 10 lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2019 ja pie.r.d.o.le! ta stara rura co sie użalała nad sarą zgłosiła wątek i ch*j, ukryli go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nero Napisano Listopad 18, 2019 25 minut temu, Gość gość napisał: ja pie.r.d.o.le! ta stara rura co sie użalała nad sarą zgłosiła wątek i ch*j, ukryli go To trzeba przerzucić się tutaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Listopad 18, 2019 2 minuty temu, Gość Nero napisał: To trzeba przerzucić się tutaj xD No właśnie gdzie wątek o naszej super sexi vlogerce ? Z idealnym ciałkiem, o którym marzy każdy facet ? Gdzieś zniknął ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2019 2 godziny temu, Gość Gosc napisał: No właśnie gdzie wątek o naszej super sexi vlogerce ? Z idealnym ciałkiem, o którym marzy każdy facet ? Gdzieś zniknął ? 2 godziny temu, Gość Nero napisał: To trzeba przerzucić się tutaj xD Załózcie sobie nowy temat, chyba wiecie jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2019 Ależ Ewka uprawia żebractwo z tą suszarką. Nie kupili bo czekają aż dostaną od sponsora. Żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamela Jenner 696 Napisano Lipiec 9, 2021 no i co, watek poszedl? Ze tez moderatorzy jeszcze pracuja w ten piatkowy wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szambonurek Napisano Lipiec 9, 2021 29 minut temu, Pamela Jenner napisał: no i co, watek poszedl? Ze tez moderatorzy jeszcze pracuja w ten piatkowy wieczor No cóż, kiedyś temat o Ewie wisiał przez dwa lata, teraz jej treści nie są już tak miłe do oglądania, więc ludzie narzekają to i tematy lecą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WulgarnaKsiezniczka 59 Napisano Lipiec 10, 2021 5 godzin temu, Pamela Jenner napisał: no i co, watek poszedl? Ze tez moderatorzy jeszcze pracuja w ten piatkowy wieczor O dziwo jeszcze watek jest, ale pewnie nie na dlugo. Widac ten watek sie z 2019 uchowal, czekac tylko az ewka sie do niego dorwie, nie jest w stanie zniesc krytyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach