Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Które ładniejsze?

Niebieskookie blondynki czy czarne z brązowymi oczami ?

Polecane posty

Gość Które ładniejsze?

Nie pojmuję fenomenu brunetek, przecież 90 % ludności to bruneci z ciemnymi oczami , nie ma nic ladniejszego niz blondynka z jasnymi oczami albo ruda 

Gość Hej

rozczaruję Ciebie..mam czarne włosy..ciemniejszą karnację i niebieskie oczy..

Gość Gość

Kogo obchodzą twoje preferencje?

Gość Hej

a ja nie pojmuje fenomenu blondynek..na ulicy co druga blada jak ściana..wyglądają tak podobnie do siebie,że nie wiem co..więc ja wolę szatynów albo brunetów...

Gość Ehhh

Rude kręcone włosy to jest to i zielone oczy do tego , niestety wszędzie nudne czarnule z prostymi jak drut włosami 

Gość gosc

Ja tam wole czarne ladne oczka 🙂 Dziewczyny z niebieskimi oczami wygladaja,jakby caly czas byly jakies zaryczane.

Gość Gość gość
1 minutę temu, Gość Hej napisał:

a ja nie pojmuje fenomenu blondynek..na ulicy co druga blada jak ściana..wyglądają tak podobnie do siebie,że nie wiem co..więc ja wolę szatynów albo brunetów...

Bo blond włosy to oznaka większej ilości kobiecych genów, więc kobietom się bardziej podobają bruneci 

Gość Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ja tam wole czarne ladne oczka 🙂 Dziewczyny z niebieskimi oczami wygladaja,jakby caly czas byly jakies zaryczane.

Za to brązowe oczy są mega nudne bo ma je 95 % populacji 

Przecież to tylko kolor włosów... Blondynki, brunetki, rude... wszystkie potrafią być atrakcyjne. Ile mam koleżanek, które twierdziły, że wolą facetów o kolorze włosów "X", a po czasie zabujały się w facecie o kolorze włosów "Y".

Z moich obserwacji wynika, że u większości facetów raczej nie ma takich dylematów... kobieta albo się podoba, albo nie, a kolor włosów to tylko kolor włosów.

Gość Naukowiec

Faceci lubią rude i blondynki bardziej od brunetek bo mają ulegle geny , facet który zapladnia blondynke lub ruda prawie w całości przekazuje geny dziecku , geny brunetek są dominujące więc dziecko będzie bardziej podobne do matki czego samiec nie chce 

Gość ech
7 minut temu, Gość Ehhh napisał:

Rude kręcone włosy to jest to i zielone oczy do tego , niestety wszędzie nudne czarnule z prostymi jak drut włosami 

ups..mam czarne kręcone..

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Za to brązowe oczy są mega nudne bo ma je 95 % populacji 

No i co z tego,ze ma je 95% populacji ? Sa i tak atrakcyjniejsze.

Gość ojejku
Przed chwilą, Gość Naukowiec napisał:

Faceci lubią rude i blondynki bardziej od brunetek bo mają ulegle geny , facet który zapladnia blondynke lub ruda prawie w całości przekazuje geny dziecku , geny brunetek są dominujące więc dziecko będzie bardziej podobne do matki czego samiec nie chce 

jestem brunetką ,ponoc ładną..wiec jakby co miałbys ładne dziecko..hehehe....

Gość Naukowiec
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Nie, dlatego ze ciemne oczy to gen dominujący, który jest w stanie pokonać geny faceta który zrobił dziecko , a samiec z natury chce przekazać swoje geny w pierwszej kolejności, dlatego atrakcyjniejsze są jasnookie

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Jak dla kogo. Możesz pisać tylko w swoim imieniu. Nie wypowiadaj sie za innych.

Gość Upsss
Przed chwilą, Gość Naukowiec napisał:

Nie, dlatego ze ciemne oczy to gen dominujący, który jest w stanie pokonać geny faceta który zrobił dziecko , a samiec z natury chce przekazać swoje geny w pierwszej kolejności, dlatego atrakcyjniejsze są jasnookie

Rozczaruje Ciebie..brat szwagra ciemny jak cygan,czarne kręcone włosy,ciemna karnacja,brązowe oczy,a jego żona jasna blondynka z niebieskimi oczami,blada skóra,proste włosy i...troje dzieci odziedziczyło geny matki..jasne włosy,jasna skóra..żadno nie ma jego genów ojca,nawet włosy proste jak drut...jak patrze to nie wierzę ,że to jego dzieci..hehe..a na 100%jego...

Gość Gość

Coś w tym jest, jak miałam czarne włosy to miałam pod zdjęciami 100 likow na Facebooku zmienilam kolor na rudy i pyk 200 i koledzy zaczęli zagadywac tylko że ja mam mleczno blada skórę i szaro zielone oczy to mi takie włosy pasują jak ulał, brunetka z rudymi włosami wygląda nie naturalnie albo wręcz śmiesznie 

Gość 43 cm

Faceci kierują się sercem i mogą pokochać kobiety o różnym typie urody,  to  kobiety patrzą na kolor włosów czy oczu. No i są monotematyczne - jakieś 95%  ma obsesję na punkcie wysokich patykowatych szatynów / brunetów z ciemnymi oczami.  

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 43 cm napisał:

Faceci kierują się sercem i mogą pokochać kobiety o różnym typie urody,  to  kobiety patrzą na kolor włosów czy oczu. No i są monotematyczne - jakieś 95%  ma obsesję na punkcie wysokich patykowatych szatynów / brunetów z ciemnymi oczami.  

Odezwał się debyl preferujący agatke. A ty na górze łał prawdziwa miara atrakcyjności to lajki. Zazdro.

Gość Hmmm

Jestem brunetką..ciemne oczy i tak..zawsze podobali mi się bruneci..ciemniejsza karnacja i z takimi byłam w związkach..i tyle..Moja rodzina jest w połowie ciemna jak cyganie i może dlatego zawsze od urodzenia kręcił mnie taki typ urody..nie wiem...ale blondyni mi się nie podobają..

Gość Gosc
15 minut temu, Gość gosc napisał:

1) Ava Marie i Leah Rose Clements - ( najpiękniejsze bliźniaczki świat) 

2) Thylane Blondeau - (najpiękniejsza dziewczynka świata)

3) Anastasia Kniaziewa

4) Kristina Pimenova

...i wiele innych.

Uważam, że ciemne oczy wypadają słabo przy takich jasnych. 

Nawet oczy  Paris Jackson w ciemnych soczewkach wygladają zwyczajnie. O wiele piękniejsze są jasne. Z tym, ze nie wiem które są jej prawdziwe. Podobno niebieskie.

Gość Oschla

Ja mam ciemne wlosy i oczy zielone.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

1) Ava Marie i Leah Rose Clements - ( najpiękniejsze bliźniaczki świat) 

2) Thylane Blondeau - (najpiękniejsza dziewczynka świata)

3) Anastasia Kniaziewa

4) Kristina Pimenova

...i wiele innych.

Uważam, że ciemne oczy wypadają słabo przy takich jasnych. 

Nawet oczy  Paris Jackson w ciemnych soczewkach wygladają zwyczajnie. O wiele piękniejsze są jasne. Z tym, ze nie wiem które są jej prawdziwe. Podobno niebieskie.

Tak niebieskie. Najpiękniejsza dziewczynka świata to tylko głupie miano i dziś już nie powala. Kto normalny stylizuje dziecko na stara babę i jeszcze to podziwia?

Gość Qwerty
Przed chwilą, Gość Hmmm napisał:

Jestem brunetką..ciemne oczy i tak..zawsze podobali mi się bruneci..ciemniejsza karnacja i z takimi byłam w związkach..i tyle..Moja rodzina jest w połowie ciemna jak cyganie i może dlatego zawsze od urodzenia kręcił mnie taki typ urody..nie wiem...ale blondyni mi się nie podobają..

No spoko. Dla mnie większość brunetek jest zbyt męska. Nie wszystkie oczywiście.  

Ciemne oczy są jakieś takie nijakie,  wolę jasnoniebieskie lub zielone, chociaż kobieta z ciemnymi oczami może być bardzo atrakcyjna cena jako kobieta,  nie przeczę. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak niebieskie. Najpiękniejsza dziewczynka świata to tylko głupie miano i dziś już nie powala. Kto normalny stylizuje dziecko na stara babę i jeszcze to podziwia?

Nie wazne. Oczy wyzej przedstawionych wymiatają, nie ma nawet porównania do ciemnych.

Porównaj sobie zdjęcia Paris Jackson w soczewkach (niebieskie kontra brązowe). Obiektywnie pisząc tu nie ma co porównywać. Wynik jest jasny.

Gość 43 cm
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Odezwał się debyl preferujący agatke. A ty na górze łał prawdziwa miara atrakcyjności to lajki. Zazdro.

Co jest nie tak z Agatką?  To bardzo urocze dziewczę, aczkolwiek zajęte. 

Gość Tommy

Tylko blondynki a jeszcze z dlugimi i gestymi wlosami to juz sam miód.

Brunetki to typowe Karyny. Jeszcze te z naturalnym kolorem są ok, ale te na czarno farbowane to typowa patologia z fajkiem w zebach, tatuazem: i love Seba  i brwiami grubą krechą malowanymi.

Gość Gość gość

Niestety jasne włosy to + 10 do atrakcyjności kobiety , szczególnie szwedzkie opalone zdrowe blondyny, najpiękniejszy mężczyzna świata to dolph lungren za młodu, niebieskooki szwedzki blondyn , blond włosy to celowy błąd genetyczny który powstał żeby ludzie znowu chcieli się rozmnazac , wabikiem seksualnym miały być jasne blond włosy 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wazne. Oczy wyzej przedstawionych wymiatają, nie ma nawet porównania do ciemnych.

Porównaj sobie zdjęcia Paris Jackson w soczewkach (niebieskie kontra brązowe). Obiektywnie pisząc tu nie ma co porównywać. Wynik jest jasny.

Z tym że ludzie z takim odcieniem niebieskiego czy zielonego to rzadkość straszna. Większość ma brudny kolor który nie robi wrażenia. Zwłaszcza zielone są brzydkie gdy przeciętne. Poza tym dyskusja na takie tematy to jak walka dzieci w piaskownicy które ma lepsze grabki....każdy ma swój gust więc wciskanie że blondynki lub brunetki są lepsze bo coś tam to śmiech na sali.

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Upsss napisał:

Rozczaruje Ciebie..brat szwagra ciemny jak cygan,czarne kręcone włosy,ciemna karnacja,brązowe oczy,a jego żona jasna blondynka z niebieskimi oczami,blada skóra,proste włosy i...troje dzieci odziedziczyło geny matki..jasne włosy,jasna skóra..żadno nie ma jego genów ojca,nawet włosy proste jak drut...jak patrze to nie wierzę ,że to jego dzieci..hehe..a na 100%jego...

Skąd ta pewność? 

Pewnie jėbała sie na boku