Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Pozwalacie swoim facetom wychodzić bez was na imprezy?

Polecane posty

Gość Gość

Jak wyżej. Czy wasz facet wychodzi z kolegami do klubów /na dyskoteki bez was? Nie chodzi mi o spotkania w męskim gronie np na piwie u kogoś w domu albo jakiś mecz a konkretnie o takie miejsca jak klub/dyskoteka 

Gość Gość

Mojego nie ciągnie w takie miejsca samemu, ze mną chętnie. A z kumplami wychodzi pogadać, bo rzadko się widują. Od zabawy ma mnie 😉

Gość Gosc

Ja wyznaje zasadę jemu ufam kolegom nie. Skąd mam wiedzieć czy ci    d e B i l e   go nie namówią na jakieś głupoty. Poza tym odpowiadzmy sobie na pytanie jak wyobrażamy sobie grupkę facetów bawiących się w klubie bez jakiś wywłok obok? Jeszcze nie widziałam grupki facetów w klubie którzy tańczą ze sobą bez lasek chyba że w klubie gejowskim. 

Gość Mmmmm

Mój to by spróbował tylko zapytać czy może. Dla mnie logiczne że jak się ma dziewczynę to wychodzi się w takie miejsca z nią bo co z kolegami będzie tańczył? 

Gość współczuję związkowcom
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja wyznaje zasadę jemu ufam kolegom nie. Skąd mam wiedzieć czy ci    d e B i l e   go nie namówią na jakieś głupoty. Poza tym odpowiadzmy sobie na pytanie jak wyobrażamy sobie grupkę facetów bawiących się w klubie bez jakiś wywłok obok? Jeszcze nie widziałam grupki facetów w klubie którzy tańczą ze sobą bez lasek chyba że w klubie gejowskim. 

Dorosły człowiek odpowiada za siebie. Związek to jakiś horror. 

Gość Porządny

Ja swojej dziewczyny nie puszczam do klubów/dyskotek bo wiem,że grupka dziewczyn w klubie na pewno nie będzie się bawić sama tylko z jakimiś łajzami co tylko mają jedno w głowie.

Gość Adam

A co mi kobieta może zabraniać lub pozwalać? 😄 Jak chcę to sobie wychodzę i tyle.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość współczuję związkowcom napisał:

Dorosły człowiek odpowiada za siebie. Związek to jakiś horror. 

Powiedz to tym wszystkim którzy pomimo ,,dorosłego " wieku zdradzili swoją partnerkę a nawet nikt ich nie musiał namawiać.

Gość Porządny
4 minuty temu, Gość Adam napisał:

A co mi kobieta może zabraniać lub pozwalać? 😄 Jak chcę to sobie wychodzę i tyle.

Więc nie zasługujesz na żadną, tępa pało i jaskiniowcu.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ale dlaczego nazywasz wszystkie wywlokami, a moze to własnie grupa koorwiarzy bawi się obok dziewczyn, ktore przyszly, bo urodziny, imieniny, oblewanie egzaminu...

Pozwolić lub nie nie mogę, bo to dorosły człowiek 🙂 Gdyby chciał wychodzić sam to nie miałabym nic przeciwko

Gość Jan

To zależy kto jest na czyim utrzymaniu. Jeżeli facet utrzymuje kobietę, to facet nie musi pytać kobiety czy może wyjść, a kobieta faceta musi. Jeżeli kobieta utrzymuje faceta, to kobieta nie musi pytać faceta czy może wyjść, a facet kobiety musi. Wszystko na miejscu.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Powiedz to tym wszystkim którzy pomimo ,,dorosłego " wieku zdradzili swoją partnerkę a nawet nikt ich nie musiał namawiać.

A po co? Kto chce ten zdradzi. Jako dorosła kobieta nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć ani działać jak niewolnik bo ktoś ma schizy na temat zdrady. Myślisz naiwna babo że jak będziesz żyła w paranoi próbując kontrolować każdy ruch swojego janusza to Cię nie zdradzi gdy najdzie go ochota? Śmiech na sali i patologia.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

A po co? Kto chce ten zdradzi. Jako dorosła kobieta nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć ani działać jak niewolnik bo ktoś ma schizy na temat zdrady. Myślisz naiwna babo że jak będziesz żyła w paranoi próbując kontrolować każdy ruch swojego janusza to Cię nie zdradzi gdy najdzie go ochota? Śmiech na sali i patologia.

A czy ktoś ci tępa pi*do powiedział że kontroluje swojego faceta czy ktoś ci powiedział że nie pozwalam mojemu wychodzić? przecież zapytałam jak inni robią a nigdzie nie napisałam JA NIE POZWALAM byłam ciekawa jakie zdanie na ten temat mają inne dziewczyny 

Gość Hhh

Bez przesady

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A czy ktoś ci tępa pi*do powiedział że kontroluje swojego faceta czy ktoś ci powiedział że nie pozwalam mojemu wychodzić? przecież zapytałam jak inni robią a nigdzie nie napisałam JA NIE POZWALAM byłam ciekawa jakie zdanie na ten temat mają inne dziewczyny 

Morda w kubeł karyno. Zakalo swojego janusza i największy będzie jego marnego życie.

Dzień, w którym kobiecie  ubzdurałoby się,  że może mi na coś pozwalać, albo czegoś zabraniać byłby ostatnim dniem naszej znajomości.

Gość Gośc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Morda w kubeł karyno. Zakalo swojego janusza i największy będzie jego marnego życie.

Określanie kogoś mianem karyny i Janusza to już lekko przeżytek było to modne z rok temu sory 😂. Tylko na tyle cię stać ? To pokazuje jak bardzo wysoka jest twoja inteligencja ,,dorosła kobieto" kiedy posługujesz się juz dawno martwym memem prostaczku