Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mira

Skąd wy umiecie tak fajnie tańczyć na weselach

Polecane posty

Gość Mira

Mam takie pytanie. Od czasu do czasu bywam na jakimś polskim weselu i tam dziewczyny swietnie tańczą. Gdzie można się nauczyc takiego tańca? Tylko nie piszcie ze wystarczy się ruszać w rytm muzyki bo ja tak robię i wyglądam jak paralityk. I nie chodzi mi o takie kręcenie się w kółko w parach ale jak na przykład wszyscy tańczą w kołku u niektórych wyglada to bosko. Niby nic wielkiego nie robia a super tańczą. 

Gość gość

Tak ci się tylko wydaje. Ja tanczylam kiedyś w sekcji standard i łacinę i jakoś nie widzę żeby ludzie fajnie się ruszali na weselachn zwłaszcza młode dziewczyny na wysokich obcasach ruszają się jak pokraki ale czy to ważne? grunt, że się świetnie bawią i ty też się nie spinaj. Jeżeli koniecznie chcesz się lepiej ruszać to idź do szkoły tańca na kurs dla początkujących.

Gość Gosc

Ja też kompletnie nie potrafię się ruszać, a najlepsze jest to ze od dzieciństwa moim marzeniem było być tancerka . Oczywiście rodzice nigdzie mnie nigdy nie zapisali bo szkoda im było czasu i kasy, ok, taki kolek nic by w życiu i tak nie osiągnął, ale dla samej satysfakcji i podniesienia własnej wartości,  ale no niestety 😞 teraz to już jestem na to za stara i się wstydzę żeby to moje marzenie spełnić. 

Gość Mira

Dzięki kochane dziewczyny ze się odezwalyscie. Szukałam nawet  na yt jakis zajęć tanecznych, ale są tylko kroki do konkretnych tańców albo w parach. Ewentualnie układy choreograficzne. Nawet nie wiem co mam powiedzieć jak pójdę do szkoły tańca: proszę mnie nauczyc tanca weselnego? Haha chciałabym fajnie tańczyć jak niektóre dziewczyny ale jak oglądam później płytę i widzę siebie to normalnie jedna wielka żenada. Nogi się płatają, z rękami nie ma co zrobic wiec zwisają i dyndają jak u pajaca. Normalnie śmiech na sali. Jak tak dalej pójdzie będę unikała imprez tanecznych. 

Gość Olo

U made my day 😂😂😂😂 ręce dyndają jak u pajaca 😂😂😂

Gość Mxyz

To nie jest taniec weselny tylko normalny 😂 Nie ma czegoś takiego jak taniec weselny 😂😂😂Każdy tańczy jak umie... I na weselu i w klubie..Ale są osoby co nie słyszą muzyki niestety i nic z tym nie zrobią... Byłam na weselu gdzie dziewczyna tańczyła czy to w kolku czy w parze "noga do nogi" i podskakiwała przy tym...Bez względu na to jakie było tempo muzyki i rytm...

Gość Gość

Trzeba iść na kurs tańca, podstawowy , i nauczyć się ruszać w takt muzyki, a potem kroków, obrotów, itp.

Gość tancereczka
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

😞 teraz to już jestem na to za stara i się wstydzę żeby to moje marzenie spełnić. 

a leżysz teraz w chłodni czy już w trumnie na katafalku, że to dla ciebie za późno??