Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa

Kolezanka mnie olala

Polecane posty

Gość Onaa

Hej chodzi o to ze mam znajoma z ktora od czasu do czasu sie spotykam i dzis sie z nia umowilam. Miala najpierw spotkac sie z taka nasza wspolna znajoma a potem ze mna. Jak jechala w busie to pisala i dzwonila zebym podeszla tam gdzie ona z ta kolezanka siedzi i z jej znajomymi. Nie bylam przygotowana na to myslalam ze tylko we dwie sie spotkamy zeby pogadac. Ona ze mna sie umowila zeby w razie czego jak bedzie dretwo stamtad sie zwinac i isc ze mna gdzies a ze bylo fajnie to nie chciala sie stamtad zwijac tylko napisala zebym do nich przyszla. Ale ja towarzystwa nie znam w dodatku ta jej kolezanka z powodu swoich jakichs wymyslow za mna nie przepada dlatego nie chcialam tam isc. Co myslicie o jej zachowaniu? bylo w porzadku???

Gość Ona

Up

Gość Ona

Mozecie napisac co mysliciw przesadzam?

Gość Ona

Up

Gość Ona

Chociaz jedna osoba niech napisze swoje zdanie na ten temat blagam bo juz sama nie wiem co myslec. Duzo razy sie na niej zawiodlam bardzo duzo i nie wiem czy darowac sobie ta znajomosc 

Gość Ona

Up

Gość Turysta

Nie widzę powodów do zmartwień.

Nie przejmuj się.

Gość Ona

No tak ale ja poczulam sie zle jak mi powiedziala ze towarzystwo jest fajne na luzie i w ogole i ze moge przyjsc a jak mi nie spasuje to sobie pojde. Umawiala sie ze mna a olala mnie bo tamte towarzytwo jej jednak sie spodobalo ja mialam byc w rezerwie tzn gdyby bylo dretwo to wtedy ma powod zeby im powiedziec ze musi isc bo jest z kims umowiona. 

Gość plachacz

... znajomych, same problemy przez przyglupow

Gość plachacz

I zero pozytku