Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna w bieli

Brzydzi mnie seks

Polecane posty

9 minut temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

Nad wami panują żądze, które czasami trudno ugasić. Czułabym się winna, że nie mogę dać tego, co stanowi istotę związku. Ktoś wcześniej napisał, że związek bez seksu nie ma szans. Myślę, że tak jest. Muszę pozostać samotną.

Musi to ktoś Ciebie sprowadzić na właściwą drogę 😈

Gość Gość

Nie ma tu żadnej żądzy. Najzwyczajniej dwoje ludzi chciało być razem na pewnych warunkach.

Gość Gość gość

Każdy zdrowy facet musi sobie gdzieś włożyć, bo jak nie, to mu fujara pęknie, choćby nie wiem jakby się zarzekał. Poszukaj sobie faceta bez jaj, ich brak wcale nie wyklucza go że nie jest 100% mężczyzną. Mam znajomego co miał raka i musiał sobie wyciąć i że tak powiem, jest nawet bardziej wartościowym człowiekiem niż przed chorobą. Jak już pisałem, na uczuciowym szybciej go znajdziesz, tutaj to są sami erotomani dlatego tu wchodzę.

1 minutę temu, Gość Gość gość napisał:

Jak już pisałem, na uczuciowym szybciej go znajdziesz, tutaj to są sami erotomani dlatego tu wchodzę.

#metoo 😈

Gość Yeah
15 godzin temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

Próbujesz mnie przekonać do swoich racji? To się nie uda, ba swoje poglądy mam bardzo mocno utrwalone. Martwi mnie tylko czy są mężczyźni, którzy zaakceptują mój wybór i będą przy mnie na dobre i na złe.

Ja bym mógł. Też mam silnie utrwalone pogląd. Poznałem sex i chciałbym tak właśnie żyć. To ma większy sens. ...

Gość Fifka

Mam kolegę który w skutek wypadku stracił oba jądra.  Kiedyś wielki gieroj, a dzisiaj unika kobiet. Sama się z nim spotykałam, jak był jeszcze sprawny. Może was umówić?

Gość Abc

Tobie potrzebny jest psychoterapeuta a nie facet ktory nie lubi seksu. Psychoterapeuta ktory możliwie najbardziej pomoże ci wrócić do równowagi seksualnej.

Gość gość
16 godzin temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

Masturbują się słabi ludzie, więc ja tego nie robię. Nasze pocałunki były delikatne i subtelne, więc nie doszło do wymiany.

Kobieto jesteś chora.

Gość Lola

Mam dla autorki tematu dobrą wiadomość =). 

Najpierw opowiem moje tragiczne przeżycia seksualne: gdy byłam dzieckiem byłam molestowana seksualnie, gdy byłam nastolatką straciłam dziewictwo z ginekologiem który mnie molestował, później zostałam zgwałcona przez przyjaciela na Sylwestrze, później zostałam zgwałcona przez nieznajomego, ktory robił ze mną co chciał przez ok. 6 godzin, wcześniej wypiłam alkohol prawdopodobnie z tabletką gwałtu.

Nie podoba mi się seks, nie rozumiem ludzi, którzy to lubią, seks ani nie wygląda estetycznie w porównaniu do przytulenia, czy pocałunku, głównie polega na rozładowaniu napięcia, w dzisiejszych czasach jest tak uprzedmiotowiony, wręcz zezwierzęcony, że nie rozumiem jak inni tego nie widzą i zachwycają się tym jak cudem świata. Bez przesady. Seks jest przereklamowany.

Mam mężczyznę od 4 lat, z którym nie uprawiam seksu, który wie, że nie chcę mieć dzieci itp. Bardzo go kocham, on mnie też. Zaakceptował wszystko i opiekuje się mną i troszczy jak nikt. Można takiego znaleźć? Można! Tylko warunek musi byc jeden, on naprawdę musi Cię pokochać autorko. Trochę sie naczekałam nim go znalazłam, ale właściwie sam do mnie podszedł, zawalczył i został :).

Jestem szczęśliwa bez tego całego seksu. Jestem szczęśliwa z moim Skarbem i dziękuję Mu za Jego Miłość <3.

Warto czekać autorko :).

Gość Gość

Ja też nie lubię za bardzo seksu ale chciałam mieć kogoś bliskiego. Kogoś z kim mogła bym zamieszkać czy się przytulić.

Myślałam że nikogo takiego nie znajdę ale o dziwo znalazł się ktoś taki i to całkiem blisko.

Gość Weronika
Dnia 12.05.2019 o 07:54, Gość Gość taki jeden napisał:

Będziesz żałować, że nie poznałaś, a żałuje się tylko tego czego się nie zrobiło. Poglądy z czasem się zmieniają. 

Bzdura,  żałuje się też wielu rzeczy, które się zrobiło. 

Autorko poszukaj forów ludzi aseksualnych (niektórym radzę poznać definicję) i tam może kogoś znajdziesz, bo w realu to mała szansa wyłapać taką osobę.