Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna w bieli

Brzydzi mnie seks

Polecane posty

Gość dziewczyna w bieli

Czy znacie mężczyzn którzy też tak uważają? Chciałabym znaleźć takiego, który zgodzi się na życie bez seksu. Któremu wystarczą tylko pocałunki i przytulanie.

Gość Gość taki jeden

Życzę Ci żeby ktoś kiedyś potrafił Cię rozbudzić. Świadomie robisz sobie krzywdę. 

Gość dziewczyna w bieli

Może chciałeś dobrze, ale nie życz mi tego. Ja wiem, czego chcę. Seks jest brudny, łączy się z wymianą płynów, czyli różnego typu bakterii, zarazków. 

Miałam chłopaka przez kilka lat, ale po jakimś czasie, to co mu oferowałam nie wystarczało, więc odszedł.

Gość Gość taki jeden

Współczuję, ale to Twój wybór. Niektórzy co 3 min muszą myć ręce. Współczuję bo wiem, że po latach będziesz żałować. 

Gość dziewczyna w bieli

Przestań tak mówić. Jeżeli nie poznam seksu to i tak nie będę żałować, bo nie będę wiedziała czego.

Gość Gość taki jeden

Będziesz żałować, że nie poznałaś, a żałuje się tylko tego czego się nie zrobiło. Poglądy z czasem się zmieniają. 

Gość Gosc

Jestem kobietą. Wg mnie się nie zakochałaś nigdy. Uważam, że to niemożliwe żeby w kimś się zakochać i nie czuć pożądania

Gość Gość taki jeden

Dokładnie tak. 

Gość dziewczyna w bieli

Próbujesz mnie przekonać do swoich racji? To się nie uda, ba swoje poglądy mam bardzo mocno utrwalone. Martwi mnie tylko czy są mężczyźni, którzy zaakceptują mój wybór i będą przy mnie na dobre i na złe.

Gość dziewczyna w bieli
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jestem kobietą. Wg mnie się nie zakochałaś nigdy. Uważam, że to niemożliwe żeby w kimś się zakochać i nie czuć pożądania

Czułam pożądanie kiedy przutulaliśmy się i całowaliśmy, ale to nam wystarczało. Ta sama bliskość była cudowna.

Gość gość
2 minuty temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

Próbujesz mnie przekonać do swoich racji? To się nie uda, ba swoje poglądy mam bardzo mocno utrwalone. Martwi mnie tylko czy są mężczyźni, którzy zaakceptują mój wybór i będą przy mnie na dobre i na złe.

nie ma takich głupich

Gość Gość taki jeden

Nie próbuję bo zrobisz co zechcesz. Ja po prostu wiem że będziesz żałować po latach. I tyle. Nie oceniam niczyich poglądów ale wiem ze z czasem to co bylo kiedyś takie ważne przestaje miec aż takie znaczenie. Wiele kobiet nie doswiadcza sexu bo nie ma odpowiedniego partnera. Ty tego nie chcesz przez jakieś fobie czystości. Czlowanie to też wymiana płynów. Może boisz się ciąży. 

Gość Jgsa

Ale masturbujesz się codziennie?Bez sensu,facet by ci wylizał.

Gość mikołaj

Autorko , tu był kiedyś wpis pewnej kobiety, która wzięła ślub z tylko powodu przyjaźni i sympatii wzajemnej do przyjaciela. Nie czuli pożądania ale byli dla siebie wyrozumiali a noc poślubną przeżyli dopiero po roku od ślubu kościelnego. Teraz ona jest szczęśliwą mamą.

Gość dziewczyna w bieli

Masturbują się słabi ludzie, więc ja tego nie robię. Nasze pocałunki były delikatne i subtelne, więc nie doszło do wymiany.

35 minut temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

Masturbują się słabi ludzie, więc ja tego nie robię. Nasze pocałunki były delikatne i subtelne, więc nie doszło do wymiany.

Czyli wg Ciebie połowa społeczeństwa w wieku pewnie 13-60lat to słabi ludzie?OMG🖐️

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość taki jeden napisał:

Współczuję, ale to Twój wybór. Niektórzy co 3 min muszą myć ręce. Współczuję bo wiem, że po latach będziesz żałować. 

Mówisz o nerwicy natręctw, a ona ma fobię czystości/ higieny.

Gość Gość gość

Tutaj na erotycznym takiego nie znajdziesz, przejdź na forum uczuciowe. Jeżeli szukasz takiego faceta, to poszukaj w go w szpitalu. Eunuch nie potrzebuje seksu, ale za to potrzebuje bliskości drugiej osoby. Jest sporo takich osób np. po chorobie.

Gość Opu

Albo znajdziesz sobie faceta, ktory nie berzie chcial tego robic, bo np. z powodu choroby mu nie staje i nie bedzie mial na takie rzeczy odwagi, albo znajdziesz sobie normalnego chlopa, ale bedzuesz pozwalala mu na kochanki. Innego wyjscia nie ma. Faceci musza sie wyszalec - mowie to jako przedstawiciel tego gatunku 😉

Gość Gość

Do Autorki posty!!  Szczerze mówiąc większą przyjemność sprawia mi przytulanie czy wspólna kąpiel w wannie niż sex.

Nie ukrywając lubię nagość przytulić się do nagiej kobiety czy to w łóżku czy tez pod prysznicem w wannie jak pisałem lub  w saunie do której regularnie uczęszczam.

Z chęcią bym przystał na taki układ. A skąd jesteś autorko postu?? Ja z Górnego Śląska!!

Gość Gość

Jestem kobietą i też mnie brzydzilby sex jakby mój partner wkładał swojego ...a przypadkowym starym babą. Fuuj patrzeć na niego bym nie mogła. 

S

kurczę,pierwszy raz słyszę aby ktoś nie lubił seksu,ale to jest twój wybór.Ja z kolei nie wyobrażam sobie życia bez seksu.😊

Gość dziewczyna w bieli

W dzieciństwie zostałam zgwałcona. Tylko nie mówcie mi, że to moja wina. Nie prowokowałam, ubierałam się jak inne dziewczynki. Może tylko byłam bardziej dojrzała.

2 minuty temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

W dzieciństwie zostałam zgwałcona. Tylko nie mówcie mi, że to moja wina. Nie prowokowałam, ubierałam się jak inne dziewczynki. Może tylko byłam bardziej dojrzała.

To nie jest Twoja wina,czułam że jest to głębsza sprawa.pozdrawiam.

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Jestem kobietą i też mnie brzydzilby sex jakby mój partner wkładał swojego ...a przypadkowym starym babą. Fuuj patrzeć na niego bym nie mogła. 

Babom, tępy tłuku.

Gość Gość
13 minut temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

Teraz nie dziwię się że nie lubisz sexu. Po tej tragedii w twoim życiu zostało to w twojej psychice. Jak pisałem wcześniej wolę przytulenia czy wspólną kąpiel w wanie czy pod prysznicem niż sex. Chętnie bym przystał na twoją propozycję.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Teraz nie dziwię się że nie lubisz sexu. Po tej tragedii w twoim życiu zostało to w twojej psychice. Jak pisałem wcześniej wolę przytulenia czy wspólną kąpiel w wanie czy pod prysznicem niż sex. Chętnie bym przystał na twoją propozycję.

A po miesiącu i tak byś ją wyrypał :D

Gość Gość

Po pierwsze potrafię panować nad emocjami!! A po drugie bez jej zgody nie zrobiłbym tego gdyż był by to gwałt co pogorszyło by związek a co gorsze gwałt jest karalny.

Gość dziewczyna w bieli
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Po pierwsze potrafię panować nad emocjami!! A po drugie bez jej zgody nie zrobiłbym tego gdyż był by to gwałt co pogorszyło by związek a co gorsze gwałt jest karalny.

Nad wami panują żądze, które czasami trudno ugasić. Czułabym się winna, że nie mogę dać tego, co stanowi istotę związku. Ktoś wcześniej napisał, że związek bez seksu nie ma szans. Myślę, że tak jest. Muszę pozostać samotną.

Gość Gość
5 minut temu, Gość dziewczyna w bieli napisał:

Nad wami panują żądze, które czasami trudno ugasić. Czułabym się winna, że nie mogę dać tego, co stanowi istotę związku. Ktoś wcześniej napisał, że związek bez seksu nie ma szans. Myślę, że tak jest. Muszę pozostać samotną.

Sporo prawdy w tym jest ale nie do końca jest to prawdą. Są różni ludzie różne mają upodobania fascynacje. Są też tacy którzy mają podobne pragnienia czy marzenia co twoje, tak więc nie jesteś sama z takimi problemami.

Inie koniecznie musisz być sama. Zawsze znajdzie się ktoś lub jest ktoś kto uszanuje twoją wolę.