Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Maziaja i paciaja

Polecane posty

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Nuda napisał:

Ona nie mieszka na młocinach, nudny jesteś trollu. Cały ten wątek zmienił się w 💩 taniec z podszywami

jak sie nudzisz, to se otrę włącz

Gość dworzec centralny
Przed chwilą, Gość Nuda napisał:

Ona nie mieszka na młocinach, nudny jesteś trollu. Cały ten wątek zmienił się w 💩 taniec z podszywami

Co mnie obchodzi gdzie mieszka, to jej stary powinien wiedziec i siedziec juz w samochodzie do Wawki. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość dworzec centralny napisał:

Co mnie obchodzi gdzie mieszka, to jej stary powinien wiedziec i siedziec juz w samochodzie do Wawki. 

ubera po nią wysłać i umyć ją porządnie w chacie! a nie tu fisiować z młodymi dziewczynami. stary pajac.

Gość Czuby
1 minutę temu, Gość dworzec centralny napisał:

No to nie pjer. tol o jakichs mlocinach jak 💩 wiesz

Gość smak_i_ja
2 minuty temu, Gość gandex napisał:

Tak dbał i dba nadal, że córeczka całe dnie siedzi w pełnej pielusze i musi stołować się na mieście dzień w dzień, bo monsz nie robi jej nawet śniadań. W te pędy bym jechała na Młociny zabrać córeczkę od tego syfa, ale rodzina pewnie uznała, że lepiej zaklinać rzeczywistość niż brać sobie problem przewijania otylej corki na kark. Może i słusznie.

Jeszcze raz proszę, żeby nie rozsiewać plotek. Bogusi krzywda się nie dzieje! 

Gość smak_i_ja

Tylko zobaczcie na mojego aniołka, na moją córeczkę. To zdjęcie z Podkowy. Tak pięknie się prezentuje.

https:// zapodaj .net/a4a01b5e53ad3.jpg.html

Gość Bogumiła Prosięcka
Przed chwilą, Gość smak_i_ja napisał:

Już wiem, po kim ma to zaklinanie rzeczywistości. Łatwiej się modlić w kościółku i "zmieniać swiat" na kafe niż ruszyć starą, leniwą dvpę i własnemu dziecku pomóc. Wstyd! Dawaj tu żonę, Gandalf. Umi w internety? Bo na ciebie cudaku szkoda darmowego łącza.

Gość gandex
2 minuty temu, Gość smak_i_ja napisał:

pewnie dlatego nie bywasz w ogole u corki w mieszkaniu :D co za obłuda. idz sobie kaszanke z patelni wez gandzia.

Gość gandex
3 minuty temu, Gość Czuby napisał:

No to nie pjer. tol o jakichs mlocinach jak 💩 wiesz

moge sobie pisac co chce, nie moim obowiazkiem jest wiedziec, gdzie mieszka. a ktos tu kiedys pisal o mlocinach. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość smak_i_ja napisał:

Ktoś tu oczernia naszą rodzinę! Co za śmieć! Oj żeby go nie pokarało. Wszystkie oczerniające komentarze zostały zgłoszone do usunięcia i ten temat także! 

Wpadłeś Gandalf! 😂😂😂

Gość Coo
4 minuty temu, Gość smak_i_ja napisał:

Tylko zobaczcie na mojego aniołka, na moją córeczkę. To zdjęcie z Podkowy. Tak pięknie się prezentuje.

https:// zapodaj .net/a4a01b5e53ad3.jpg.html

Hahahjhhjhhh cudo

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gandex napisał:

pewnie dlatego nie bywasz w ogole u corki w mieszkaniu 😄 co za obłuda. idz sobie kaszanke z patelni wez gandzia.

kaszana się parzy. co tam, że jednoczesnie dvpsko córce się odparza.

Gość Gupa

Wy jednak jesteście tępe. Ot, eliyta dekodowania tajemnic Buki, a się nabieracie na najbardziej id iotycznego trolla jaki tu kiedykolwiek był. Gada jak babka z kościoła o złej młodzieży, a wy, kr e tyni nie do je bani odpowiadacie mu na 7 stron. To troll i nawet chyba Otra by się zorientowała - a wy nie. I d iotki.

Gość bukakakkaka

ijo ijo juz jado po nas! kafeterjo chowaj sie! jedzie buka rydwanem ijo ijo a za nia gandalf SKM'ką!!! 

jado swiry!

Gość bukakakkaka
Przed chwilą, Gość Gupa napisał:

Wy jednak jesteście tępe. Ot, eliyta dekodowania tajemnic Buki, a się nabieracie na najbardziej id iotycznego trolla jaki tu kiedykolwiek był. Gada jak babka z kościoła o złej młodzieży, a wy, kr e tyni nie do je bani odpowiadacie mu na 7 stron. To troll i nawet chyba Otra by się zorientowała - a wy nie. I d iotki.

przeciez wiemy, ze to nie gandalf, co nie zmienia faktu, ze tu bywa i pewnie czyta.

Gość Gupa

Jesteście zi diociałe do kwadratu że się nabieracie na taką tandetną prowokację, przysięgma, że Otra by się polapała, a wy piszczycie podniecone jak Bu w Syforze. Pie rdolni jcie się w łby. Usuną wątek a wy będziecie rok powtarzać że wam ojciec Buki usunął. Jesteście tego warte, dlatego wam nie wierzę w ten bełkot i teorie spiskowe o Bu i jej męzu. Idi otki.

Gość Gupa
Przed chwilą, Gość bukakakkaka napisał:

przeciez wiemy, ze to nie gandalf, co nie zmienia faktu, ze tu bywa i pewnie czyta.

Nie, większość widzę nie wie i się podnieca jak przy Ziai Intimie. Żenujący spektakl, fajnie jakby faktycznie ten wątek usunęli i tego spamera z gimnazjum. Sama zgłoszę, niech usuwają, bo żal na to patrzeć.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gupa napisał:

dobrze, ze ty sie w tym wszystkim polapalas, elyto.

Gość Gość

Jesteście zi diociałe do kwadratu że się nabieracie na taką tandetną prowokację, przysięgma, że Otra by się polapała, a wy piszczycie podniecone jak Bu w Syforze. Pie rdolni jcie się w łby. Usuną wątek a wy będziecie rok powtarzać że wam ojciec Buki usunął. Jesteście tego warte, dlatego wam nie wierzę w ten bełkot i teorie spiskowe o Bu i jej męzu. Idi otki.

Następny obrońca 😂

Gość gosc

Nie, większość widzę nie wie i się podnieca jak przy Ziai Intimie. Żenujący spektakl, fajnie jakby faktycznie ten wątek usunęli i tego spamera z gimnazjum. Sama zgłoszę, niech usuwają, bo żal na to patrzeć.

kobito, jak ci zal patrzec, to se wlacz coś innego. ile ty masz iq?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Następny obrońca 😂

W du pie mam Buke i ni jestem zadnym obrońcą, wchodzę tu poczytać coś z sensem i na temat a nie wasze ROZGRYZANIE że to ojciec Bu, prowokacja godna Otry, gratuluje, kafeterianki demaskatorki 🤣😂😄🤣 zgłaszam wątek i mam nadzieje ze szybko poleci żeby w nowym było znow na temat

Gość gosc

Następny obrońca 😂

braciak wspiera ojca

Gość gosc

W du pie mam Buke i ni jestem zadnym obrońcą, wchodzę tu poczytać coś z sensem i na temat a nie wasze ROZGRYZANIE że to ojciec Bu, prowokacja godna Otry, gratuluje, kafeterianki demaskatorki 🤣😂😄🤣 zgłaszam wątek i mam nadzieje ze szybko poleci żeby w nowym było znow na temat

wchodzisz poczytac, dlatego zglaszasz watek. jestes logiczny jak skalpel. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

braciak wspiera ojca

Widzicie? Dlatego jesteście jeszcze głupsze niż Buka i Otra razem wzięte. One mają IQ ujemne ale przynajmnej nie wmawiają wszystkim wokół jak to rozgryzły czyjeś życiorysy. A tu spektakl demaskatorski rodem z du py. JEstescie je bniete.

Gość Dziadek buki

Wszystko fajnie , tylko czemu akurat wczoraj i dziś buka na konferencję, gdzie tak się obnosi z tym że Berni ją posuwa nie zabrała męża tylko brata ? Jak to wygląda? Jaki to obraz ich pożal się Boże małżeństwa przedstawia ? Tam wszyscy z żoną , mężami a buka gdzie ma męża o którym opowiada, że łazemnajlepiej ? Nie daje ci to dziadku do myślenia? Czemu z nią nie chciał pójść ? Czyli jednak nie jest tak najlepiej jak opowiada. O tym jak wygląda, jakie na włosy nawet już nie wspomnę. 

Gość smak_i_ja

Bardzo dobrze, że ktoś robi ład na forum i zgłasza takie tematy do usunięcia.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Widzicie? Dlatego jesteście jeszcze głupsze niż Buka i Otra razem wzięte. One mają IQ ujemne ale przynajmnej nie wmawiają wszystkim wokół jak to rozgryzły czyjeś życiorysy. A tu spektakl demaskatorski rodem z du py. JEstescie je bniete.

miej do tego ciut dystansu. jaja sobie robimy. nie jestesmy w pracy. wyluzuj. nie bierz tego tak na serio. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Dziadek buki napisał:

Wszystko fajnie , tylko czemu akurat wczoraj i dziś buka na konferencję, gdzie tak się obnosi z tym że Berni ją posuwa nie zabrała męża tylko brata ? Jak to wygląda? Jaki to obraz ich pożal się Boże małżeństwa przedstawia ? Tam wszyscy z żoną , mężami a buka gdzie ma męża o którym opowiada, że łazemnajlepiej ? Nie daje ci to dziadku do myślenia? Czemu z nią nie chciał pójść ? Czyli jednak nie jest tak najlepiej jak opowiada. O tym jak wygląda, jakie na włosy nawet już nie wspomnę. 

dziadek wszystko wie, ale wygodniej mu nie widziec. 

Gość hahaha
6 minut temu, Gość Gupa napisał:

teorie spiskowe na ktore dowody masz na jej insta story, youtube i zdjeciach, na ktorych ma niemyte kłaki i postawionego alfa na suchym szamponie. nie musisz w nic wierzyc, ale jesli twierdziz, ze sobie wymyslamy męża siedzacego na roksie i pijącego często alkohol to polecam jej insta story z kołobrzegu, filmy na youtube rowniez stamtad, no i filmik o devolayu. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość hahaha napisał:

teorie spiskowe na ktore dowody masz na jej insta story, youtube i zdjeciach, na ktorych ma niemyte kłaki i postawionego alfa na suchym szamponie. nie musisz w nic wierzyc, ale jesli twierdziz, ze sobie wymyslamy męża siedzacego na roksie i pijącego często alkohol to polecam jej insta story z kołobrzegu, filmy na youtube rowniez stamtad, no i filmik o devolayu. 

Samo to, że jest skrajnie otyła, co zagraża jej życiu, a dookoła taaaaaaaaaka kochająca rodzinka, mąż, który oddałby życie dla jej dobra, gandalf zielonoświątkowiec, braciak ministrant. Jednak lepiej walczyć z "tymi co zasmradzają powietrze", z kafeterią, niż realnie pomóc swojej bogulince.