Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Maziaja i paciaja

Polecane posty

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ale tam nic nie ma, faktycznie Bu sama coś gada, ale nie jest zapłakana ani nie ma żadnego pijanego Bartka.

bo skasowala część klipów. a skasowała, bo nie lubi prawdy o swoim zyciu.

Gość gogogo
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

bo skasowala część klipów. a skasowała, bo nie lubi prawdy o swoim zyciu.

Oczywiscie, ze skasowala. Ale na niektorych insta stories z Kołobrzegu jeszcze widac, jak bartek non stop ma piwo albo drinka w łapie i jest czerwony na twarzy. Zreszta to, co on wtedy wstawial po pijaku na insta duzo o nim mowilo, on zapija swoje przegrane życie. A buka samotnie podrozowala wtedy po molo, żaląc się na osoby palące, a widac na filmiku, że jest bliska płaczu i wykrzyczenia światu tego, co ją boli. w koncu sama mowi o tym, ze jej zycie nie jest uslane różami, że nad morzem stara sie zostawic smutki i problemy itd. Naprawde nie trzeba byc Einsteinem, by nie ułożyć tych puzzli i dodać 2+2.

Gość Lalola

Tempo pisania macie jak za czasów odsysania podbrodka w klinice elite w styczniu. Nie mogę nadążyć

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gogogo napisał:

Oczywiscie, ze skasowala. Ale na niektorych insta stories z Kołobrzegu jeszcze widac, jak bartek non stop ma piwo albo drinka w łapie i jest czerwony na twarzy. Zreszta to, co on wtedy wstawial po pijaku na insta duzo o nim mowilo, on zapija swoje przegrane życie. A buka samotnie podrozowala wtedy po molo, żaląc się na osoby palące, a widac na filmiku, że jest bliska płaczu i wykrzyczenia światu tego, co ją boli. w koncu sama mowi o tym, ze jej zycie nie jest uslane różami, że nad morzem stara sie zostawic smutki i problemy itd. Naprawde nie trzeba byc Einsteinem, by nie ułożyć tych puzzli i dodać 2+2.

do tej pory został jeden slajd, gdzie buka mówi, że nareszcie czy w koncu sa razem nad morzem i nie musi juz sama chodzic po molo. nie mam zamiaru tu nikogo przekonywac, ze nie zmyslam. po pierwsze nie mam 5 lat, po 2. nie jestem buką, po 3. co mialabym z tego?

Gość Gość

Dlaczego rodzina Buki nie interweniuje w jej sprawie? Dlaczego pozwalają by była pod jednym dachem z dewiantem, alkoholikiem, z kimś kto o nią nie dba... Jedyne co potrafią zrobić to zamykać usta ludziom na forum. 

Gość Daria

Pamiętam, że gdy byłam nastolatką, mówiło się często, że faceta trzeba umieć sobie "wychodzić" i wychować. Nie pamiętam dokładnie jak to brzmiało, ale chodziło o przekonanie go do związku i odpowiednie nim kierowanie. We mnie była ogromna niezgoda na to, bo chciałam być normalnie poderwana przez chłopaka, który mi się podoba. I też chciałam, żeby dał mi pierścionek, kiedy zechce, a nie kiedy ja to wypłaczę. I koleżanki, które "wychodziły", zachęciły do ślubu, są już rozwódkami. Serio Buka, jeśli ktoś się nie zakocha, to nie da się go wychodzić. Nawet jesli głowę mu wypierzesz, to prędzej czy później ona wróci do ustawień fabrycznych. Nie można komuś wmówić, że lubi wątróbkę, gdy jej nienawidzi. 

Gość Gość

Ale zdjęcie z Rubik (po obróbce fotoszopem) na insta jest ✌️ Kogo ona oszukuje, ze tak wygląda jak dzisiejsze filmy z fb avalon mówią co innego ...

Gość Hahah
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale zdjęcie z Rubik (po obróbce fotoszopem) na insta jest ✌️ Kogo ona oszukuje, ze tak wygląda jak dzisiejsze filmy z fb avalon mówią co innego ...

Przede wszystkim umysłowa ameba nawet nie wie, ja jakiej konferencji była. Konferencja nazywała się Seks On, a Buka wpisała w tagach Sexon. 

De b il. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Hahah napisał:

Przede wszystkim umysłowa ameba nawet nie wie, ja jakiej konferencji była. Konferencja nazywała się Seks On, a Buka wpisała w tagach Sexon. 

De b il. 

#wyłaczamy wiedzę

Gość gość
42 minuty temu, Gość gość napisał:

Ale tam nic nie ma, faktycznie Bu sama coś gada, ale nie jest zapłakana ani nie ma żadnego pijanego Bartka.

Bo części już nie ma. Wyparowały.

Gość gosc

Ostatnio otra piszczała, że kafe żyć bez niej nie może. To patrz, małpiatko. Dzieje się coś u Buki, a ty i twoje pingwinki nie istniejecie. Moze kiedys i ty i Buka załapiecie, że tu nie chodzi o was, a o temat, który nas interesuje. 

Gość gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

Bo części już nie ma. Wyparowały.

No to skasowała niedawno, bo jeszcze w kwietniu to oglądałam 🤣

Gość Gość

Męża nie interesuje jakaś wychudzona Rubik, ale gdyby amouranth tam była... no wiecie- nie tylko by powiedział, a pokazał ON swój seks 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Męża nie interesuje jakaś wychudzona Rubik, ale gdyby amouranth tam była... no wiecie- nie tylko by powiedział, a pokazał ON swój seks 

Co Ty gadasz? On jest zakochany w niebieskim białku oczu Bogusi!

Gość gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Co Ty gadasz? On jest zakochany w niebieskim białku oczu Bogusi!

Przeciez on zakochany w piwnym kolorze 😉

Gość Gość

Zgłaszam. Dość tego na dziś.

Gość Buuuuu

Zgłaszaj, zaraz założymy nowy. I co ci to da? 

Gość gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

zgłaszaj, ale se najpierw skopiuj, bo nic mądrzejszego w zyciu nie przeczytasz.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Buuuuu napisał:

Zgłaszaj, zaraz założymy nowy. I co ci to da? 

A co daje wam plucie na Bogusię?

Gość Łolaboga

Bogusia nadaje ze w czwartek film z podsumowaniem efektów zabiegu odsysania podbródka.

Szykujcie sie na ostra jazde bez trzymanki i zaklinanie rzeczywistosci.

Ciekawe co wymyśliła, moze podkleiła podbród na taśmę żeby go zmniejszyć :p

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

opluł cię ktoś kiedyś? na pewno tak. to nie porównuj gadki nt. hipokryzji i wymuszania małzeństwa do plucia.

Gość Kkkkkk
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No właśnie? I bez Waszego plucia wystarczająco jebíe gòwnem.

Gość Koko
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Plucie? Bo piszemy prawdę i demaskujemy jej kłamstwa? Daj sobie już spokój, temat wałkowany tu miliony razy, niech zniknie z social mediów to nie będzie musiała klamac i zaklinać rzeczywistości.

czekam na film o podbródku, przecież to będzie parodia, na szczęście mam sscreeny z dzisiejszej konferencji i widać na nich czarno na białym, jak mierne efekty ten zabieg przyniósł - nie z winy kliniki ale z jej żarcia i wpędzania się w kozi róg. Spoko Buka, dajesz filmik, zaoramy cie.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Łolaboga napisał:

Bogusia nadaje ze w czwartek film z podsumowaniem efektów zabiegu odsysania podbródka.

Ciekawe co wymyśliła, moze podkleiła podbród na taśmę żeby go zmniejszyć :p

To niech szybko poprosi o usunięcie filmików przez fundacje avalon, bo tam baaardzo widać te efekty 😆

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Koko napisał:

Plucie? Bo piszemy prawdę i demaskujemy jej kłamstwa? Daj sobie już spokój, temat wałkowany tu miliony razy, niech zniknie z social mediów to nie będzie musiała klamac i zaklinać rzeczywistości.

A Ty zniknij ze świata, pieŕdolony .... Kto dał Ci prawo wydawania takich osądów o Bogusi? 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Kkkkkk napisał:

No właśnie? I bez Waszego plucia wystarczająco jebíe gòwnem.

Plus -Brudnymi niepranymi ciuchami. Podejdź do syfory jak ona tam będzie - normalnie aromat najlepszych perfum ..

Gość 🤢🤢🤢🤢🤢

Wasze posty śmierdzą tak samo jak Boguśka w tramwaju w sloneczny dzień 🤢

Gość Gość
6 minut temu, Gość Łolaboga napisał:

Ciekawe co wymyśliła, moze podkleiła podbród na taśmę żeby go zmniejszyć 😛

Nie nastawiajcie się na nic, dziewczyny, w komentarzu pod czarno-białym zdjęciem zapowiada, że będą to tylko jej przemyślenia o zabiegu. 😄

Gość gosc

Nie nastawiajcie się na nic, dziewczyny, w komentarzu pod czarno-białym zdjęciem zapowiada, że będą to tylko jej przemyślenia o zabiegu. 😄

Że gdyby mogła to by trzymała dietę, a nie może przez barta bo jej nie robi śniadanek 🤷‍♀️ A jak bart coś ugotuje, to same wiecie, ze zużywa 2 kubki śmietany 36% i kostkę masła 

Gość gosc

Nie ma efektów, bo to wina kafeterii!!